ailem war ama onlarda sus kızım boswer sabret diyo. eşim simdi nöbetten geldi ne yapmak istiyosan onu yap tamam arayım gelmeyin deyim ama senin de o zaman benden çekicegin var sende benim elime düşersin diyo.. kendimi anlatıyorum bunlar mı sorun senin için ne var bunlarda işin gücün yokuş diyoyaaa ilkkez bir konuya böyle deli oldummm..
O kaynanan varya o kaynanan benim elime düsecek yada o kocan olacak bencilll mum ederdim mummmmmm bulmuslar senin gibi sessizi ohhh yapsinlar ellerinden geleni allah görmüyo saniyolar vicdansizlarr.
Ay nasil deli oldum anlatamam o kaynanan seni istemiyo ama 1+1 eve geliyo oylemi hemde 2.5 ay seni adam yerine koymuyo hemde..
Onuda bosver senin kocanda is yok adama bak yaa.. cok sinir oldum yaaa
Bide sana bosanalim dedi heee sana bisey diyimmi ya allah dusmanimin basina boyle koca vermesin ama ben bunu coktan bosamistim kolay degil yuva yikmak ama bu adam cekilmez be bencill!!!!!
Senin arkanda ailen yokmu bunlar seni sahipsizmi gordu ya??
Bence esin resmen senin gidemeyecegini biliyo bosanalim diyo *Bana muhtacsin* dercesine.. sakin boyun egmeee.
son durumu merak ettimm arkadasim..
Allah sabir versin
amin canım allah razı olsunAllah bı erkekleee akıl fikir vrsin zor bişy degil denge kurmak sankı eşleri düşman.ah kardeşim Allah yardımcın olsun ama hiç kendini ezdirme tartışma çıkmadan bily derlrse savun kendini ne diyim inş bişy çıkarda gelemezler
Ne anlayışsız insanlar var ya anlayamıyorum bnm evladım olsa boyle eve be çocuk da varsa yalvarsa gelmem.insanlar galiba kendileri nasıl görmüşse acısını çıkartırcasına bunu gelinlerine yapıyorlar vallahi pes.
mrhaba hanımlar. 3 yıllık evliyim ve eşimin işi dolayısıyla doguda yasıyoruz. 1+1 apart dairede ve 19 aylık bi kızım war. eşim ailesine çok düşkün sürekli her aramada ne zaman geliosunuz bunu soruo. ve kaynvalideyle çok sorunlar yasadım evinden kovdu söylenmeyecek laflar sözler bana aileme en önemlisi anneligime ayrıca eşimi benden kıskanıyo hiç bişe söleyemiyorum eşime çnkü hep eşim ailesini haklı görüo 4-5 ayda bi 20 günlük izine gidioruz onda da her defasında tartısmalı kavgalı dönüyoruz. eşimlede çok sorunlarım var hep ailem hep ailem.. tabiki ailesi tutucak ama beni de anlıcak yanımda oldugunu bilicem.. ve 3 yılda evimize 1 aylıgına 2 defa geldiler kayınpederle. ne konusuyolar ne ewden çıkıolar . zaten carsı cıkısları genelde hep yasak ama komsuyada qitmiyolar. tekrar geliceklermiş 2.5 aylıgına.... bu izinde annesi beni kabul etmedi getirme dedi eşim zor ikna etti (ki bende hiç gitmek istemedim) ve simdi şubatta tekrar geliceklermiş. ya bırak görmek seslerini dahi duymak istemiyorum.. 1+1 de kayınvalide kayınpeder eşim çocugum ve ben allahım çıldırıcam...(((
aynen zorla kabul ettirmeye çalışıyo..anlamadım annesi sizi görmek istemiyo aşiniz zorla kabul ettiriyoyok artık ne işim var be allah yaşatmasın ama gitmem .E peki madem bukadın seni görmek istemiyorda nasıl çekecekmiş seni 2,5 ay oda saçmalık yani eşiniz madem inat bişey yapacak bişey yok sayılı gün çabuk geçer mantığı giriyor devreye.Kolaylıklar dilerim.....
baska eve cıkmaz çünkü doguda ve terör bölgesinde oldugumuz için bi bahanesi varAy canım ya cok uzuldum madem anan baban ıkı ay kalacak 3+1 ev tutsun bır artı bır ew zaten düşünmemiyorum bız ıkı artı bır ewe sığmadık cocuk esım ben 3 e çıktık yanı kocan cok anlayıssız geldı bna bırde nıye ıkı ay kalıyorlar dar ewde bence. Eger gelırlerse bıkac gun ıyı davran sonra gırmelwrı ıcın elınden gelebı yap îmâ et surat as Belkı o zaman gıderler
ee bosanalim dedi alttan mi aldin ya pffailem war ama onlarda sus kızım boswer sabret diyo. eşim simdi nöbetten geldi ne yapmak istiyosan onu yap tamam arayım gelmeyin deyim ama senin de o zaman benden çekicegin var sende benim elime düşersin diyo.. kendimi anlatıyorum bunlar mı sorun senin için ne var bunlarda işin gücün yokuş diyo(( hiç anlamıyoo (((
ee bosanalim dedi alttan mi aldin ya pff
uzuldum canım insan evlenır ken bılemıyor bazı seylerı allh yardımcın olsunbaska eve cıkmaz çünkü doguda ve terör bölgesinde oldugumuz için bi bahanesi var( çok ama çooook anlayışsız.. öyle surat felan asarsam huyunu biliyorum kayınvalide eşime aglar doldurur üstüme salar ( çok farklı bi aile yapıları var (( böyle olduklarını bilsem evlenirmiydim (( çocuk yaparmıydım: ((((
amin inşaallah canımC
uzuldum canım insan evlenır ken bılemıyor bazı seylerı allh yardımcın olsun
ağlamak ki ne ağlamak..tam anlamıyla ağlanacak bir durum..enazından ev büyük olsaydı..tuvalete bile giderken dip dibe olcaksınız..yapçak hiçbir şey yok..katlanacaksın..yada acaba herkesi şaşırtsan mı?o konuşmadıkça sen konuş o laf soktukça çok komiksin anne falan de..ne yaparlar acaba??
ağlamak ki ne ağlamak..(( zaten o konuşmadıgı için ben kendimi kötü hissedip konuşmaya çalışıyorum. sürekli de ben ne konuşabilirim ki. bi kac gün sonra bende konusmuyorum doğal olarak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?