mutsuzz...

Allah bı erkekleee akıl fikir vrsin zor bişy degil denge kurmak sankı eşleri düşman.ah kardeşim Allah yardımcın olsun ama hiç kendini ezdirme tartışma çıkmadan bily derlrse savun kendini ne diyim inş bişy çıkarda gelemezler

yaaa ilkkez bir konuya böyle deli oldummm..
O kaynanan varya o kaynanan benim elime düsecek yada o kocan olacak bencilll mum ederdim mummmmmm bulmuslar senin gibi sessizi ohhh yapsinlar ellerinden geleni allah görmüyo saniyolar vicdansizlarr.
Ay nasil deli oldum anlatamam o kaynanan seni istemiyo ama 1+1 eve geliyo oylemi hemde 2.5 ay seni adam yerine koymuyo hemde..
Onuda bosver senin kocanda is yok adama bak yaa.. cok sinir oldum yaaa

Bide sana bosanalim dedi heee sana bisey diyimmi ya allah dusmanimin basina boyle koca vermesin ama ben bunu coktan bosamistim kolay degil yuva yikmak ama bu adam cekilmez be bencill!!!!!
Senin arkanda ailen yokmu bunlar seni sahipsizmi gordu ya??
Bence esin resmen senin gidemeyecegini biliyo bosanalim diyo *Bana muhtacsin* dercesine.. sakin boyun egmeee.
son durumu merak ettimm arkadasim..
Allah sabir versin

ailem war ama onlarda sus kızım boswer sabret diyo. eşim simdi nöbetten geldi ne yapmak istiyosan onu yap tamam arayım gelmeyin deyim ama senin de o zaman benden çekicegin var sende benim elime düşersin diyo.. kendimi anlatıyorum bunlar mı sorun senin için ne var bunlarda işin gücün yokuş diyo(( hiç anlamıyoo (((

amin canım allah razı olsun

(( gerçekten çok zor durumdayım allahım yardım etsin. ((

Ay canım ya cok uzuldum madem anan baban ıkı ay kalacak 3+1 ev tutsun bır artı bır ew zaten düşünmemiyorum bız ıkı artı bır ewe sığmadık cocuk esım ben 3 e çıktık yanı kocan cok anlayıssız geldı bna bırde nıye ıkı ay kalıyorlar dar ewde bence. Eger gelırlerse bıkac gun ıyı davran sonra gırmelwrı ıcın elınden gelebı yap îmâ et surat as Belkı o zaman gıderler

anlamadım annesi sizi görmek istemiyo aşiniz zorla kabul ettiriyo yok artık ne işim var be allah yaşatmasın ama gitmem .E peki madem bukadın seni görmek istemiyorda nasıl çekecekmiş seni 2,5 ay oda saçmalık yani eşiniz madem inat bişey yapacak bişey yok sayılı gün çabuk geçer mantığı giriyor devreye.Kolaylıklar dilerim.....

aynen zorla kabul ettirmeye çalışıyo.. ( zorla güzellik olmucağını anlamıyo (

baska eve cıkmaz çünkü doguda ve terör bölgesinde oldugumuz için bi bahanesi var( çok ama çooook anlayışsız.. öyle surat felan asarsam huyunu biliyorum kayınvalide eşime aglar doldurur üstüme salar( çok farklı bi aile yapıları var (( böyle olduklarını bilsem evlenirmiydim (( çocuk yaparmıydım:((((

ee bosanalim dedi alttan mi aldin ya pff

C
uzuldum canım insan evlenır ken bılemıyor bazı seylerı allh yardımcın olsun

tam anlamıyla ağlanacak bir durum..enazından ev büyük olsaydı..tuvalete bile giderken dip dibe olcaksınız..yapçak hiçbir şey yok..katlanacaksın..yada acaba herkesi şaşırtsan mı?o konuşmadıkça sen konuş o laf soktukça çok komiksin anne falan de..ne yaparlar acaba??

ağlamak ki ne ağlamak.. (( zaten o konuşmadıgı için ben kendimi kötü hissedip konuşmaya çalışıyorum. sürekli de ben ne konuşabilirim ki. bi kac gün sonra bende konusmuyorum doğal olarak..

vallaha benim eşim öyle minik bir evde olsak sırf rahat sevişemeyiz diye o kadar uzun süreli misafir çağırmazdı

bence de edebildiğin kadar rahatsız et.çocuk uyanınca hemen salona geç.gürültü yap yemek hazırlamam lazım ona de.rahatsız et yani ne bileyim.

ağlamak ki ne ağlamak.. (( zaten o konuşmadıgı için ben kendimi kötü hissedip konuşmaya çalışıyorum. sürekli de ben ne konuşabilirim ki. bi kac gün sonra bende konusmuyorum doğal olarak..

kesinlikle çok zor bir durum..bir gün iki gün deilki aylarca bu işkence..o yüzden kendince eğlenceli bir durum haline getir..varsa samimi komşun falan onlar gelsin arada yada sen git..falan filan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…