• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutsuzz...

we smdi esim nöbetci sabah nöbetten qeldiqimde kendimi ona nasıl qüzl ifade ediyim kızlar akıl werin. beni anlasın hak wersn

Cep telefondan yazildigini anlarim, heycandan biraz karisik yazildigini anlarim fakat v yerine niye w kullaniyorsun? Benim Türkçem harika degil fakat bir dile bu denli tecavüz edilirmi? Sirf yazi seklinden dolayi yazini okuyamadim yemin ederim. Bu hem dil ile hem okur ile dalga geçmekten baska birsey degil!

mrhaba hanımlar. 3 yıllık ewliyim we eşimin işi dolayısıyla doquda yasıyoruz. 1+1 apart dairede we 19 aylık bi kızım war. eşim ailesine çok düşkün sürekli her aramada ne zaman qeliosunuz bunu soruo. we kaynwalideyle çok sorunlar yasadım ewinden kowdu sölenmicek laflar sözler bana aileme en önemlisi anneliqime ayrıca eşimi benden kıskanıo hiç bişe söleyemiorum eşime çnkü hep eşim ailesini haklı qörüo 4-5 ayda bi 20 qünlük izine qidioruz onda da her defasında tartısmalı kawqalı dönüoruz. eşimlede çok sorunlarım war hep ailem hep ailem.. tabiki ailesi tutucak ama beni de anlıcak yanımda olduqunu bilicem.. we 3 yılda ewimize 1 aylıqına 2 defa qeldiler kayınpederle. ne konusuyolar ne ewden çıkıolar . zten carsı cıkısları qenelde hep yasak ama komsuyada qitmiolar. tekrar qeliceklermş 2.5 aylıqına.... bu izinde annesi beni kabul etmedi qetrme dedi eşim zor ikna etti (ki bende hiç qtmek istemedm) we smdi şubatta tekrar qeliceklermş. ya bırak qörmek seslerini dahi duymak istemiorum.. 1+1 de kayınwalide kayınpeder eşim çocuqum we ben allahım çıldırıcam... :KK43:(((

Eşin madem ailesine bu kdr düşkün, neden evlenmiş ki, tüm sorun eşinde, dengeyi sağlayamıyo, birde ev küçük, sevmediğin insanlarla inanılmaz çekilmez olur...Allah yardımcın olsun canım

Cep telefondan yazildigini anlarim, heycandan biraz karisik yazildigini anlarim fakat v yerine niye w kullaniyorsun? Benim Türkçem harika degil fakat bir dile bu denli tecavüz edilirmi? Sirf yazi seklinden dolayi yazini okuyamadim yemin ederim. Bu hem dil ile hem okur ile dalga geçmekten baska birsey degil!
dalqa ile ne alaka orayı baqdastıramadım... sizz anlamamıs olabilirsiniz ama anlayanlar var.. kbakmaın ama el alıskanlıqı.... w yerine v diye okursanız gayet anlaşılır..

Masaya yumrugunu vursana kendini niye ezdiriyorsun. Ailesini getirtebildigi gibi senide gonderebilir bu bahane olmamali. Beni istemeyeni ben hic istemem evimde deyip biraz cirla sende. O huzursuzluk yapiyorsa sende yap.

Masaya yumrugunu vursana kendini niye ezdiriyorsun. Ailesini getirtebildigi gibi senide gonderebilir bu bahane olmamali. Beni istemeyeni ben hic istemem evimde deyip biraz cirla sende. O huzursuzluk yapiyorsa sende yap.
eşim dicek ki o zaman qitmedn mi kabl etmedi mi sonunda..ki bunu esim söletmez. bilmiorum ben hiç cırlayamadım ailemde hep sen sus bosver diye küçüklügümden beri bu böleydi..sesim cıkmadı cıkmıyo

V yerine w, g yerine de q yazmaniz yaziyi gercekten anlasilmaz bir hale getirmis. Lutfen konustugunuz dili boyle garip sekillerde kullanmayin. Bakin cocuk yetistireceksiniz, siz biraz dikkatli olun ki o da dilini duzgun ogrensin. Ha klavyenizdeki v ve g harfleri basmiyorsa o baska

V yerine w, g yerine de q yazmaniz yaziyi gercekten anlasilmaz bir hale getirmis. Lutfen konustugunuz dili boyle garip sekillerde kullanmayin. Bakin cocuk yetistireceksiniz, siz biraz dikkatli olun ki o da dilini duzgun ogrensin. Ha klavyenizdeki v ve g harfleri basmiyorsa o baska
kusura bakmayın deqştirebilirsem degişitiricem yazıyı

Canını bukadar sıkma gelselerde okadar kalamazlar bence dediğim gibi rabbime sığın ferahlık iste o kocan olacak adamada Allah akıl fikir versin sabahbgelince ne deyim demişsin kendi bilmiyomu sanki evin durumunu ne dersen boş olur böyle adama anca kendini yersin ama çokta ezik durma dişini göster yeri gelince bol bol dua et okadar kalmasınlar

Back