• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutsuzz...

Eşin bu kadar inatla çağırıyorsa kesin gelecekler buna mani olamazsın. Bence boşuna konuşma gelmesinler diye.. Ama glince hiç kendini kasma rahatsız olmasınlar diye bebek 5 de uyanıyorsa uynasın canına minnet işte gir salona da bırak uykuları bölünsün, birşey derlerse ne yapayım 2oda dersin. Anlamazlarsa kendileri bilir sen düzenini bozma hiç..

Canını bukadar sıkma gelselerde okadar kalamazlar bence dediğim gibi rabbime sığın ferahlık iste o kocan olacak adamada Allah akıl fikir versin sabahbgelince ne deyim demişsin kendi bilmiyomu sanki evin durumunu ne dersen boş olur böyle adama anca kendini yersin ama çokta ezik durma dişini göster yeri gelince bol bol dua et okadar kalmasınlar
amin canım inşaallah.. müminin mümine habersiz duası koşulsuz kabul olurmuş. sizlerde dua edin HAYIRLISIYLA gelmesinler inşaallah. vekilim allah...

Eşin bu kadar inatla çağırıyorsa kesin gelecekler buna mani olamazsın. Bence boşuna konuşma gelmesinler diye.. Ama glince hiç kendini kasma rahatsız olmasınlar diye bebek 5 de uyanıyorsa uynasın canına minnet işte gir salona da bırak uykuları bölünsün, birşey derlerse ne yapayım 2oda dersin. Anlamazlarsa kendileri bilir sen düzenini bozma hiç..
biletleri de alınmış zaten allah tan baska mani olucak yok bu duruma... ben kasmasamda onlar beni kasar cok iyi biliyorum.. allahım hayırlısını versin.. rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin insaallah..

mrhaba hanımlar. 3 yıllık evliyim ve eşimin işi dolayısıyla doguda yasıyoruz. 1+1 apart dairede ve 19 aylık bi kızım war. eşim ailesine çok düşkün sürekli her aramada ne zaman geliosunuz bunu soruo. ve kaynvalideyle çok sorunlar yasadım evinden kovdu söylenmeyecek laflar sözler bana aileme en önemlisi anneligime ayrıca eşimi benden kıskanıyo hiç bişe söleyemiyorum eşime çnkü hep eşim ailesini haklı görüo 4-5 ayda bi 20 günlük izine gidioruz onda da her defasında tartısmalı kavgalı dönüyoruz. eşimlede çok sorunlarım var hep ailem hep ailem.. tabiki ailesi tutucak ama beni de anlıcak yanımda oldugunu bilicem.. ve 3 yılda evimize 1 aylıgına 2 defa geldiler kayınpederle. ne konusuyolar ne ewden çıkıolar . zaten carsı cıkısları genelde hep yasak ama komsuyada qitmiyolar. tekrar geliceklermiş 2.5 aylıgına.... bu izinde annesi beni kabul etmedi getirme dedi eşim zor ikna etti (ki bende hiç gitmek istemedim) ve simdi şubatta tekrar geliceklermiş. ya bırak görmek seslerini dahi duymak istemiyorum.. 1+1 de kayınvalide kayınpeder eşim çocugum ve ben allahım çıldırıcam... :KK43:(((
dua edin ve Allah a sığının, bu konudaki duaları araştırın, insanlara laf geçmez ama Allah tan isteyin o herkesin kalbini istediği şekle getirir, tecrübeyle sabittir:) Allah yardımcınız olsun:)

Bu kadar üzme kendini gelselerde sayılı gün gelip geçer inşallah bişey çıkarda gelmezler gelselerde eminim dedikleri kadar kalmazlar üzme kendini üzsende eline bişey geçmez anca kendini üzdüğünle kalırsın umursama nwler geçmiyoki buda gelir geçer...

Madem geliyorlar kendini kasmayacaksin. 5 temi kalkiyor bebek onlarin saat 10 da kalkmasini beklemeyecek.Orasi esinin ve senin ortak evin. Sen onlara gore degil onlar sana gore yasayacak. Sessiz kalmakla bir yere varamadigini anladigina gore biraz sesini cikartmaya bak. Umarim bir an once giderler

mrhaba hanımlar. 3 yıllık evliyim ve eşimin işi dolayısıyla doguda yasıyoruz. 1+1 apart dairede ve 19 aylık bi kızım war. eşim ailesine çok düşkün sürekli her aramada ne zaman geliosunuz bunu soruo. ve kaynvalideyle çok sorunlar yasadım evinden kovdu söylenmeyecek laflar sözler bana aileme en önemlisi anneligime ayrıca eşimi benden kıskanıyo hiç bişe söleyemiyorum eşime çnkü hep eşim ailesini haklı görüo 4-5 ayda bi 20 günlük izine gidioruz onda da her defasında tartısmalı kavgalı dönüyoruz. eşimlede çok sorunlarım var hep ailem hep ailem.. tabiki ailesi tutucak ama beni de anlıcak yanımda oldugunu bilicem.. ve 3 yılda evimize 1 aylıgına 2 defa geldiler kayınpederle. ne konusuyolar ne ewden çıkıolar . zaten carsı cıkısları genelde hep yasak ama komsuyada qitmiyolar. tekrar geliceklermiş 2.5 aylıgına.... bu izinde annesi beni kabul etmedi getirme dedi eşim zor ikna etti (ki bende hiç gitmek istemedim) ve simdi şubatta tekrar geliceklermiş. ya bırak görmek seslerini dahi duymak istemiyorum.. 1+1 de kayınvalide kayınpeder eşim çocugum ve ben allahım çıldırıcam... :KK43:(((
Allah yardımcın olsun eşin hala artık sizin bi aile olduğunuzu fark edememiş hayır kv seni istemiyorsa ne gelip duruyo ay ruhum daraldı :(

Belki eşin annesine babasına gelmeyin diyemiyor... 1+1 ev oldugunu biliyolar bunu düşünüp gelmemeleri lazım ha gelmek isterlesede bir hafta kalmaları yeterli olacaktır 2.5 ay ne demek ya hemde ev müsait değil kayinbabanin gelmesi hele hiç uygun değil..
Hiç kasma kendini rahat hareket et çocuk uyanirsada bırak salona gitsin başka oda yok ne yapiyim de....

Ben köye kayinvalidemlerin yanına gittim yazin izinde 1+1 evleri vardi inan hiç rahat edemedim salonda yattık eşimle.. Ev telefonları salondaydi sabahın köründe görümcem arardı hergün kaynanam kapı çalmadan içeriye dalar telefona bakardı biz yatarken...
Allah yardımcın olsun canım herkesin başında bi sorun var sabret dicem ama nerdeyse mayısa kadar sizdeler yani kışı sizde geçirecekler..

Cep telefondan yazildigini anlarim, heycandan biraz karisik yazildigini anlarim fakat v yerine niye w kullaniyorsun? Benim Türkçem harika degil fakat bir dile bu denli tecavüz edilirmi? Sirf yazi seklinden dolayi yazini okuyamadim yemin ederim. Bu hem dil ile hem okur ile dalga geçmekten baska birsey degil!

dalqa ile ne alaka orayı baqdastıramadım... sizz anlamamıs olabilirsiniz ama anlayanlar var.. kbakmaın ama el alıskanlıqı.... w yerine v diye okursanız gayet anlaşılır..
Arkadaşlar eleştirilerini yapmışlar ben de rica edeceğim dilimize x w q harflerini dahil etmeden derdimizi anlatalım lütfen bir de sesli harf kullanırsak iyi olur, arada hızlı yazmaktan harfler kaynıyor olabilir hepimizde oluyor ama özellikle yazılan da belli oluyor hani.
  • Kullanıcıların özellikle forumdaki yazışmalarda olabildiğince düzgün Türkçe kullanmaları önerilir. Asgari yazım kurallarına uyulması (Cümleye büyük harfle başlamak, nokta ile bitirmek) gerekmektedir. Tamamı büyük harften oluşan, noktalama işaretlerine yer verilmemiş veya haddinden fazla seviyesiz bir tarzda yazılmış iletilerin zor anlaşıldığı ve anlaşılsa bile dikkate alınmadığı bilinmelidir. Bu tür hatalar içeren ileti veya başlıklar yöneticiler tarafından gerek görülürse kaldırılabilir. (Sağ altta bulunan kk kullanım sözleşmesinden alıntıdır.)

Konuyla ilgili yorumum da şudur ki madem annesi laf edince onu sakinleştirmek ve orta yolu bulmak için eşiniz çaba sar ediyor aynısını siz de yapın sizi de alttan almak için ve gönlünüzü yapmak için çabalasın. O ev sadece kayınvalidenin oğluşunun evi değil, siz ve bebeğiniz de o evin birer ferdi.

Konuyla ilgili yorumum da şudur ki madem annesi laf edince onu sakinleştirmek ve orta yolu bulmak için eşiniz çaba sar ediyor aynısını siz de yapın sizi de alttan almak için ve gönlünüzü yapmak için çabalasın. O ev sadece kayınvalidenin oğluşunun evi değil, siz ve bebeğiniz de o evin birer ferdi.
eşimi arayıp biraz kendimi ifade etmeye çalıştım eve geldi yine anlattım.. sonuççç ben boşanmak istiyorum biz iyi olamayız..

Allah yardımcın olsun eşin hala artık sizin bi aile olduğunuzu fark edememiş hayır kv seni istemiyorsa ne gelip duruyo ay ruhum daraldı :KK43:
aynen farkedememiş.. eşime kendimi ifade ettim dediği laf ben boşanmak istiyorum.. ailesi için beni bebeğini hiçe sayıyosa ben daha ne diyebilirim.

eşimi arayıp biraz kendimi ifade etmeye çalıştım eve geldi yine anlattım.. sonuççç ben boşanmak istiyorum biz iyi olamayız..
Boşanma talebinde mi bulundu yoksa siz mi boşanmak istiyorsunuz? Ne dedi de bu sonuca vardınız?

Böyle kocami olur ya hiç denge kuramamis

Madem geliyorlar kendini kasmayacaksin. 5 temi kalkiyor bebek onlarin saat 10 da kalkmasini beklemeyecek.Orasi esinin ve senin ortak evin. Sen onlara gore degil onlar sana gore yasayacak. Sessiz kalmakla bir yere varamadigini anladigina gore biraz sesini cikartmaya bak. Umarim bir an once giderler
sesimi çıkarttım eşimin cevabı boşanmak istiyorum oldu..

Allah allah onlar senin için evime gelmesinler diyebiliyor da sen gelmesinler diyemiyorsun ve 1+1 evde 2.5 koca ay onlara katlanacaksin ha ? Bu ne yuzsuzluk, bu ne terbiyesizlik. Seni evlerine sokmak istemeyen insanlar olarak hangi yüzle geliyorlar seninde olduğun eve ? Seni bu derece ezdiren, boynunu bukturen kocana adam deme bence. Ben olsam adam yerine koyup da daha fazla koca demezdim. Bu erkek ailelerin hepsinin köküne kibrit suyu. Oğlan dogurdular diye kendilerini valide sultan sanan analar, analarimiz.. Allah islah etsin.:KK12:

Allah allah onlar senin için evime gelmesinler diyebiliyor da sen gelmesinler diyemiyorsun ve 1+1 evde 2.5 koca ay onlara katlanacaksin ha ? Bu ne yuzsuzluk, bu ne terbiyesizlik. Seni evlerine sokmak istemeyen insanlar olarak hangi yüzle geliyorlar seninde olduğun eve ? Seni bu derece ezdiren, boynunu bukturen kocana adam deme bence. Ben olsam adam yerine koyup da daha fazla koca demezdim. Bu erkek ailelerin hepsinin köküne kibrit suyu. Oğlan dogurdular diye kendilerini valide sultan sanan analar, analarimiz.. Allah islah etsin.:KK12:
kimsenin suçu yok... tek suç eşim.. beni eşim anlamıyoken başkasının anlamaması çok normal...

Ne anlayışsız insanlar var ya anlayamıyorum bnm evladım olsa boyle eve be çocuk da varsa yalvarsa gelmem.insanlar galiba kendileri nasıl görmüşse acısını çıkartırcasına bunu gelinlerine yapıyorlar vallahi pes.

Back