Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsinin bahanesi aynı zaten, gitmezssem arkadaşlarım kılıbık der.
Her gün mü gidiyor canım. Kaç saat takılıyor?.
Hergün gidiyorsa, haftanın belli günlerinde gitmesi için bir program yapsanız kabul eder mi ki?
Uffffff ya işin zor tatlım. Bol dua edip Yüce Yaradanın soğukluk vermesini dile.
Vaktini evinin dışında geçirmekten hoşlanan her erkek, İnşaallah en yakın zamanda yuvasının kıymetini anlar, evine, evliliğine sahip çıkar.
bu arada teyzemin de kocasi bu sekilde surekli kahveye gider gece saat 1 lere kadar gelmezdi,teyzem de cok cekti ve sorunu oyle bir sekilde cozdu ki :jeyyar:
uyku hapi:1shok:
isten 8 de gelirdi enistem..teyzem bir aksam demis ki gel bir kahve icelim oyle git bari...adam da kirmaz tabi,sesi kesilecek ya kadinin..once dortte birini koymus hapin..hicbisey olmamis...ertesi gun yarimini koymus,yine gec gelmis ama gelince hemen uyuyuvermis:roflol: sonraki gunler 1 hap 2 hap derken yemekten sonra uyuyakalmis enistem sırnaşık şey ve bu sorun bu sekilde cozulmus..her gitmek istediginde uykusunu getirmis !! teyzem :sm_cool: enistem de Allah tan sanmis....:roflol:
Canım aynı sorun bendede var,ama ben biraz hallettim gibi,geçen ay yine gece kahvedeydi,elektriklerde gitti,bende msj yazdım,korktuğumda sarılıp ben burdayım,yorulduğumda üzülme canım ben hallederim demiyeceksen,bu hayatta bu evde yalnızsam,yediğim ekmekse senden gelen sadece allah razı olsun derim,kocam diyebilirmiyim,hayat arkadaşım denirmi sence? dedim yolladım,hemen 5 dakk.eve geldi,1 ay evde takıldı,internetten filim indirip sarılıp seyrettik,baktım yine kahveye gidiyor,çektim yine msj,herkes kendi işini hallediyor,ben işimi halletim banyoya giriyorum biraz geç gel banyoya gircem dedim,baktım daha az sürede geldi,biliyorum onu delirtcek şeyleri kızdır eve çek.yok yanlışlıklamı ne zile bastılar yukardakilere geldiler sanırım çok korktum de,kahveye gidince rahat bırakma kafasını karıştıracak msj yolla,gelir elbette.
çok mutsuzum mutsuzum çunku esım benı anlamıyo yada anlamak ıstemıyor arkadaslarını bana tercıh edıyo yanıma gelıncede senı çok sevıyorum dıyo ama artık bende sabır kamadı nıye cekıyorum hanı soz vermıstı ben burda tek basımayım hıç komsum yok ve evde tek basıma çok korkuyorum ama canım ,hayatı paylastıgım ıyı gunde kotu gunde dıye bırbırımıze soz verdıgımız halde yanımda yok ust katımda ne oldugu bellı olmayan ınsanlar esım bunu bıldıgı halde yok yanımda artık oyle bır duruma getırdıkı benı aglamak ıstıyorum ama aglayamıyorum bıle artık canım dedıgım rahat arkadaslarıyla kahvede mutlumu acaba ben burda mutsuzken :çok üzgünüm:
sevgili kardeşim seni anlıyorum bir zamanlar senin gibi düşünür üzülürdüm.ama şimdi......keşke yanımda olsada yolunu gözlesm erkekler geç olgunlaşıyo evliliği biraz geç kabulleniyo bigün bakıp herşeyin yolunda olduğunu görüp şükredeceksin .allah sizi ayırmasın
keşke yanımda olsada geç gelse . onu deliler gibi özlemle beklesem .. ben onu kara toprağa verdim..çok acı ama ayakta durmaya çalışıyorum onsuz yalnız tek başına keşke kapıdan girse sımsıkı sarılıp iyiki varsın diyebilsem sabır gen ç arkadaşim şimdi kalk engüzel elbiseni giy yumuşacık hoşgeldinde ona merak etme geçecek ama biraz sabır sevgiylekal.......Şeniz
.
arkadaşım birinci sorum kaç yıllık evlisiniz?neden soruyor diyosan bende acaba ilerde bu duruma düşebilir miyim diye merak ediyorum.eşinle konuşmuşşsun bşrde ona mektup yaz bu mektubu çantasına veya giysilerinin görebileceği yere koy.ben bazen öyle yapıyorum onunla ilgili düşüncelerimi bazen yazıyorum.çünkü konuşurken insan sinirlenebiliyor.Allah yardımcın olsun..