Mutsuzum, esimin sevgisini hissetmiyorum

Gece uykusunda nadiren sarilmasi ve bir yere giderken dikkatli olmanizi istemesi sevgi gostergeleri degildir. Yapmayin Allah askina bunlari sevgi gostergesi olarak gormeniz bile ne kadar sevgisizlik icinde oldugunuzu gosterir.
Sizin esiniz kafasina balyozu coktan hak etmiş.
Cok merak ettim, bu derece ruhsuz olan adam cinsel açıdan nasil? Meseleye sirf ihtiyac gozuyle mi bakiyor?
Bunca sene haddini bildirmek yerine, degismesini mi beklediniz? Yazik degil mi size de?
Sevmiyosan sevme ayi oglu ayi diyip, kapiyi carpip gitseydiniz, eger icinde gercekten sevgi varsa eşşek gibi gosterirdi emin olun.
Bakin ben sevgimi dilimle pek gosteremem. Hatta esim de bana benzer bu konuda. Ama sevgiyi gostermenin tek yolu dile dokmek değildir.. Esim onu sevmedigimi asla dusunmez, cunku ben başka şekillerde yogun olarak gosteririm zaten.

Şimdi diğer konularına bir göz attım da, eşin sadece seni değil hiç kimseyi sevmiyor bence.. yani yaşadıklarını okudukça içim daraldı... seni sürekli ezme çabası içinde sanki... bir süre daha çocuk düşünme... eşin bu şekilde devam eder, hareketlerini düzeltmeye çalışmazsa da kendine yazık etme bence..

E="Green light, post: 37112676, member: 625083"]Insallah iyiye dogru deyisir.[/QUOTE]
Umarım yani. Karsilikli konuşup net bir tavır koyması en iyisi eger degismeyecekse ömür gecmez böyle

Ben de su lafa cok kiziyorum.Ne yapayim huyum bu..Cümle alem seni böyle Kabul edecek yani...Oldu efendim baskaaa?

Öyle mi dersiniz
Peki siz nasil gösterirsiniz sevginizi mesela? Belki esiminde sizin gibi bunu gösterdigi noktalar vardir da ben farketmiyorumdur diye düsünüp sordum.

Zaten evlenir evlenmez cocuk yapmak isteyenlerden hic olmadim, ama simdi bende de böyle cocuk hevesi oluyor cevremde arkadaslarimin bebeklerini gördükce, ama evliligime dönüp baktigimda o istek bir anda gidiyor bazen, zamani var, daha cok var hemde.

Esimin beni ezmeye calismak istemesi dogrudur. Is konusunda girisken bir kadinim, kendi islerimi hep kendim hallederim. Erkek islerini bile yaparim, yapiyorumda. Esim tam aksine pasif bir erkek, atak degil. Su an esime ihtiyac duymadan a'dan z'ye bütün islerimi hallediyorum, ama esim bensiz her isini yapamiyor. Bununda bilincinde. Bazen dile getirir gibi oluyor, ama aktif olmak icinde herhangi bir caba göstermiyor. Sanirim bunun vermis oldugu bir psikoloji ile beni ezmeye calisiyor bazen. Erkekler kendilerine ihtiyac duyan kadinlari severler denilir, bu söze inanmaya da basladim acikcasi. Ben düsünüyorumda esime hic bir sekilde ihtiyac duymuyorum ama bununla gururda duymuyorum yanlis anlasilmasin. Üzerimdeki yükün bir kismini keske alsa.

E="Green light, post: 37112676, member: 625083"]Insallah iyiye dogru deyisir.
Umarım yani. Karsilikli konuşup net bir tavır koyması en iyisi eger degismeyecekse ömür gecmez böyle[/QUOTE]

Ömür gecmez evet ama inanin insan bir kere evlenince yuvasini yikmak istemiyor. Siddet, aldatma gibi böyle müthis büyük olaylardan belki de daha kötü benim yasadigim. O tarz olaylarda en azindan ortada büyük bir yanlis var diyip söküp atabilir insan, cünkü esin seni birdaha aldatmayacak veya dövmeyecek olsa dahi bi kere o hatayi yapmistir, yani yaninda kalsan ne kalmasan ne. Fakat benim durumum cok farkli. Düzeltilebilir miyiz acaba, söyle yapsam böyle yapsam iliskimiz güclenir mi diye cözüm yollari ariyorum, cünkü düzelirse müthis olacak. Ama düzelmezse de bir kadinin ömrünün böyle gecmesi cok zor biliyorum, ama yuva gercekten kolay yikilmiyor. Kolay degil hic.

Umarım yani. Karsilikli konuşup net bir tavır koyması en iyisi eger degismeyecekse ömür gecmez böyle

Ömür gecmez evet ama inanin insan bir kere evlenince yuvasini yikmak istemiyor. Siddet, aldatma gibi böyle müthis büyük olaylardan belki de daha kötü benim yasadigim. O tarz olaylarda en azindan ortada büyük bir yanlis var diyip söküp atabilir insan, cünkü esin seni birdaha aldatmayacak veya dövmeyecek olsa dahi bi kere o hatayi yapmistir, yani yaninda kalsan ne kalmasan ne. Fakat benim durumum cok farkli. Düzeltilebilir miyiz acaba, söyle yapsam böyle yapsam iliskimiz güclenir mi diye cözüm yollari ariyorum, cünkü düzelirse müthis olacak. Ama düzelmezse de bir kadinin ömrünün böyle gecmesi cok zor biliyorum, ama yuva gercekten kolay yikilmiyor. Kolay degil hic.[/QUOTE]

Konunuzu takip ediyorum .. daha önceden de yazdığım gibi hemen hemen herşey uyuyor yaşaıklarıma ..
Bizim en büyük sorunumuz gerekli tepkiyi koyamamak belki de ya da sınırlarımızı iyice belletememek karşımızdakine ..
Ben çok yumuşak kalpliyim kin tutamıyorum mesela ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…