Mutsuzum, esimin sevgisini hissetmiyorum

Böyle annelerden nefret ediyorum.

Hic bu sebepten evi terketmeniz ya da esinizle ciddi konusmaniz oldu mu

Huysuzluklari yüzünden ayrilma noktasina geldik. Siddetli tartisirken, agladimda tesadüf babam aramisti, bende normalde tartistiysam esimle telefonu acmam kimseye sesimden anlasilmasin diye ama aglaya aglaya actim telefonu. Babam cik gel diyince geliyorum dedim, esim cok korktu gidecegimden, baktim agliyor. Yani tepki verdigim zamanlarda oldu.

İste keske o zaman ya gidip tedavi ol ya da ben gercekten gidiyorum deseydiniz
Bence esiniz oyle bir korku ve kararlilik gorurse duzelir
Ya ben kendim icin yazayim ben olsam yine bir kavgada bu duzeye getirip bu sebeple evden ayrilmaya kararli oldugumu belirtir beraber doktora gidilmezse ve devam edilmezse uygulayacagimi soylerdim

Canım sıkıntını cok güzel bir dille anlatmıssın konunu okurken üslubu hoş biri olduguna kanaat getirdim sana yardımcı olur mu bilmiyorum ama bir iki şey söylemek istiyorum bazı seyler evet filmlerde olmuyor sadece ama hakikatte de durum biraz farklı erkekler öyle kadınlar gibi dolu dolu yasamıyor (çoğunlukla) ne çıkarsa bahtımıza :) ama sevgi dili denen bir şey vardir mesela kimisi dil ile anlatır sevgisini seni seviyorum der kimisi esine mutfakta yardım ederek sevgisini gösterir. Esinin sana karşı sevgi dili farklı olabilir onu görmeye çalışsan. Biliyorum insan duymak istiyor ama sırf duymadığın icin de kendini bu kadar mutsuz etme. Mesela benim esim de cok cok söylemez sevdigini ama bazen gece uykusunda öyle güzel sarılır ki esimin sevgi dili bu derim içimden :) güzel düşünen güzel görür yani esim beni seviyor ama söylemiyor diyorsan güzel bakmaya çalış insallah belki biraz daha rahatlarsin

o gün gitseydiniz
belki eşiniz bugün böyle olmazdı
düzelmiş olabilirdi

Acaba bu evlilikte eksik olan kaybetme korkusu olabilir mi?

Canim aslinda bu süreç karşılıklı. Sen gercekten onu sevdiğini hissettirebiliyor musun? Birde 4 yıl olmus evlilik biraz monotonlasmis olabilir. Esın belli ki bu konularda pasif ama sen cabalamalisin. Basbasa bir yemek, romantik bir film, tatil vs. Sen enerjini ona yansit. Eger hala tepkiniz kalıyorsa ve sen bundan mutsuz olup acı çekiyorsan karşına alip fikirlerini soylemelisin. En önemlisi de kararlı ve net olmalısın...

Bende ayni dertten muzdariptim ilk evlendigimzde yasadm bunlari ama sennki kadar değil aonra cektim gittim baba evime sonra büyuk bi degisim oldu simdi esim bana sarılır öper hediye alir. Hatta şiir bile okur. Yani onlara ders vermek gerekir erkekler ceza yontemiyle ogrenir böyle şeyleri sende dene degismez diye bisey yok degisir yeterki tavrini belli et

Ya seviyordur da hani güçlü bir sevgi degil. Bazı erkekler vardir pek ugrasmayi sevmez .kadinlar gibi düşün. O naz yapicak biri cekicek oda seni bulmus .neyse canim kendini biraz çek. Kiymetini anlasin simarmis

Cok tesekkür ederim. Az önce biride ayni seyi söyledi sevgi dili ile ilgili. Hatta yabanci bir yazarin bununla ilgili kitabi da var, tam benim gibilerine göre yazilmis olmali, okumadim henüz.
Gece uykusunda sarilmalari var, nadirde olsa. Bir yere giderken dikkatli olmami defalarca hatirlatir. Böyle seylerden yola cikarak seviyor herhalde diyorum. Belki bunlari daha fazla görmem gerekir haklisiniz. Ailem ve cevrem tarafindan cok aliskinim sevilmeye, esimden göremeyince sevilmedigimi düsünüorum. Övgü dolu sözler beklemiyorum, direkt seni seviyorum demesine de gerek yok her dakika, her saniye ama ne bileyim sicak bir bakis olabilir, sabahlari uyandiginda catik bir kasla ve kizgin bir ses tonuyla "kahvalti hazirla" demeden önce insan bi "günaydin" demeyi veya bi gülümsemeyi dener.

Bide huysuz ve kaprisli olmasi üstüne tuz biber oluyor. Belki söyle sakin bir adam olupta sevgisini yine belli etmese, bende bu kadar mutsuz olmayacagim. Sevgisizligini cektigim gibi bide kaprislerine, huysuzluklarina gögüs geriyorum.
Acikcasi degistirebilecegimide pek zannetmiyorum, zamanla erkeklik hormonu azaldikca uysallasir, öyle oluyormus erkeklerde, hormonlora kaldi isimiz.

Bazıları erkekler bizim gibi değil, duygularını gösteremiyor yazmış da ben katılmıyorum. Gösteren gösteriyor. Benim eşim hem sevdiğini söyler, hem sarılır öper, şefkatlidir hem de ev işlerinde yardım eder. Üç gün ben yemek yapsam dördüncü gün o yapar. Ayağıma kadar getirir, hizmet eder. Belki benimki az bulunan bir örenk ama bence seven insan bir şekilde sevgisini gösterir. Sizinki hem sevgisini göstermiyor hem de huysuz. Ben bir sevgi problemi olduğunu düşünüyorum ya da psikolojik sorunları var. Bence profesyonel destek alın. En azından sorunu ne anlarsınız.

Degismesine umut etme, degismez cunki. Nasil baslarsa oyle de devam eder her evlilik

Daha önce yaptıgı zamanlar var ise, simdi yapmaması bana nasılsa elimde düsüncesindenmiş gibi geliyor. Seven insan böyle kücük hesaplar yapmaz...Ya bastaki hali de yalandı ya da durum ilk dedigim gibi demek ki...

kadınlar bunu hep yapıyor, eşim hangi psikolojide acaba diyor, işi kötü geçmiş alttan alayım, çocukluğu kötü geçmiş alttan alayım, peki kadınların psikolojisini yaşadıklarını kim düşünüyo, kendilerinden başka hiç kimse
4 senedir değişmeyen bu saatten sonra değişmez bence, eşin çok şımarık ve bencil bir insan gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…