• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzluktan ölecekmişim gibi

kymetgenc12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2022
479
-115
28
20
Burda bir konu açmıştım eski eşim memur olunca bana karşı soğuk davrandığını benden boşanmak istediğini anlatmıştım ailesinin destek verdiğini de söylemiştim 1 yıl oldu hala ben anlatamadım sanki mutsuzluk var üzerimde bir daha asla bir ailem olmayacak gibi geliyor bana eski eşim boşanmamızdan sekiz ay sonra evlenmiş o gününü gün ederken benim gunahım neydi bilmiyorum gerçektende bana tavsiyelerinizi bekliyorum 🙏🏼🥺

Gerçekten çok zor bi durum ama her zorluğun ardında bir kolaylık vardır bunu düşünerek kendinizi teselli edin çünkü böyle durumlarda daha önce fikir veren kimse yanınızda olmuyor hepsi bı anda yok oluyor herşey okadar güzel olucak ki Allah çok büyük emin olun.

Siz de hayatınızı güzelleştirmeye çalışın atanmadıysanız atanın yeni insanlarla tanışın kaynaşın. Geriye bakmak sadece baş ve boyun ağrısı yapar.

Burda bir konu açmıştım eski eşim memur olunca bana karşı soğuk davrandığını benden boşanmak istediğini anlatmıştım ailesinin destek verdiğini de söylemiştim 1 yıl oldu hala ben anlatamadım sanki mutsuzluk var üzerimde bir daha asla bir ailem olmayacak gibi geliyor bana eski eşim boşanmamızdan sekiz ay sonra evlenmiş o gününü gün ederken benim gunahım neydi bilmiyorum gerçektende bana tavsiyelerinizi bekliyorum 🙏🏼🥺
Adam iyi olsaydı siz boşanmazdınız. Şimdi tekrar evlenince mutlu mu olacak. Aynılarını yeni hanıma yasatacak. Kurtulduğunuza bakın. Lütfen kadınlar kendi değerinizi bilin. Hayat biricik.

Hayatta hersey insanlar icindir .bazilari umursamazken siz neden umursayasiniz ben hep derim bosaninca karsiyi ölu bilin oyle devam edin
adam ölse ne yapacaksiniz 2 3 ay yas sureci sonra hayat icine yine döneceksiniz .sizin yas sureciniz coktan gecti önünüze bakin

Back
X