• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutsuzluktan nefes bile alamıyorum.. :(

Canım her sevgilisini bırakan mutsuz olsaydı halimizi düşünemiyorum.Kesinlikle kendi kendine vicdan yapmışsın belkide o şu an mutludur sen niye kendin mutsuz ediyosun.
BENCE YAŞADIĞIN OLAYLAR HEP ÜST ÜSTE GELMİŞ VE SEN ŞU AN UFAK Bİ DEPRESYON GEÇİRİYOSUN.Bİ PSİKİYETRİDEN YARDIM AL,KISA SÜREDE İYİLEŞECEKSİN BAK VE GÖR
VE SORUNLAR SANA VIZ GELECEK AMA LÜTFEN DR.A GİT,RUHUNU İYİLEŞTİR
ARTIK BNU HERKEZ UYGULUYOR UTANMA
yaa dediğin de haklısın ama ben onu ortada bırakmış gibi hissediyorum o yüzden rahatsız hissediyorum kendimi.. :(

MADDİ DURUMUNU BİLMİYODUM ÖZÜR DİLERİM
AMA DEVLETTE HERHANGİ BİR BÖLÜME GİTSEN BİLE(NÖROLOJİ,VS.)DERDİNİ ANLATSAN SANA YARDIMCI OLURLAR,İLAÇ.vb. KONULARDA
ÇÜNKÜ İNTİHARDAN BAHSEDİYOSUN,KORKTUM Bİ AN
Bİ ARKADAŞIMDA YAŞADI VE DR.A GİTTİ 1 AYDA DÜZELMEYE BAŞLADI

canım devlet hstleri varrr onlara gidebilirsin ama destek almalısın gibi geliyor bana
kesinlikle haklısın, yardım almam gerekiyo ciddi bi bunalım geçirdiğimi hissediyorum ben ki yaşamayı mutlu olamyı seven bi kızdım şimdi canımı al da kurtulayım diye yalvarıyorum Allaha..
devlet hastanelerinde var mı psikiyatrist..??? buna çok sevindim iştee en kısa sürede yardım almak istiyorum çünkü

Nasıl üzüldüm. Kelimelerden buram buram dert akıyor, bu ekrandan bile hissedebildim bunu :25: Allah sabredenlerle beraberdir, isyana düşme sakın, bol bol dua et özellikle felak nas ve ayetel kürsi surelerini oku ve birde benim ruhumun yangın merdiveni olan inşirah suresi... Çok iyi gelecek sana inan bana :38:

canım duayı internette buldum yazdım kağıda artık bende okucam, ruh hastalıklarına, korkuya iyi geliyomuş. kalbi ferahlatıyomuş, unutkanlığa tembelliğe iyi geliyomuş. Allah razı olsun senden :16:

MADDİ DURUMUNU BİLMİYODUM ÖZÜR DİLERİM
AMA DEVLETTE HERHANGİ BİR BÖLÜME GİTSEN BİLE(NÖROLOJİ,VS.)DERDİNİ ANLATSAN SANA YARDIMCI OLURLAR,İLAÇ.vb. KONULARDA
ÇÜNKÜ İNTİHARDAN BAHSEDİYOSUN,KORKTUM Bİ AN
Bİ ARKADAŞIMDA YAŞADI VE DR.A GİTTİ 1 AYDA DÜZELMEYE BAŞLADI
estağfurullah canım özür dilemene gerek yok nerden bileceksin..
eğer öyleyse ben de giderim yoksa dediğin gibi ben de kendimden korkmaya başladım yapabileceklerim, aklımdan geçenler beni inanılmaz korkutuyo ve rahatsız ediyo bi gün tamamen koparıp gitmekten korkuyorum.. :(
tavsiyen için tşk ederim

yaa dediğin de haklısın ama ben onu ortada bırakmış gibi hissediyorum o yüzden rahatsız hissediyorum kendimi.. :(

peki o gerçekten ortadamı kaldı,onu görüyormusun? Onu aslında unutamamışsın gibi geldi bana
acaba diğer kötü birlikteliklerden sonra onun değerini anlayıp özlemeyemi başladın
bu olabilir ve çok doğal
onunla konuşmayı denesen

canım duayı internette buldum yazdım kağıda artık bende okucam, ruh hastalıklarına, korkuya iyi geliyomuş. kalbi ferahlatıyomuş, unutkanlığa tembelliğe iyi geliyomuş. Allah razı olsun senden :16:

Hiii ramazanın ilk günü allah razı olsun almak...İçim ferahladı çok teşekkür ederim asıl sizden allah razı olsun. Güzellikler paylaşılmalı, paylaşılmalı ki çoğalsın...

Ne der inşirah suresinde ; ''Kesinlikle her güçlükle beraber bir kolaylık vardır!... Hiç şüphesiz her güçlükle beraber bir kolaylık vardır...''
Öyle:31:

kesinlikle haklısın, yardım almam gerekiyo ciddi bi bunalım geçirdiğimi hissediyorum ben ki yaşamayı mutlu olamyı seven bi kızdım şimdi canımı al da kurtulayım diye yalvarıyorum Allaha..
devlet hastanelerinde var mı psikiyatrist..??? buna çok sevindim iştee en kısa sürede yardım almak istiyorum çünkü

var elbette hemde internetten randevu alabiliyorsun artık bulunduğun şehrin tüm hastahaneleri listeleniyor :38:

peki o gerçekten ortadamı kaldı,onu görüyormusun? Onu aslında unutamamışsın gibi geldi bana
acaba diğer kötü birlikteliklerden sonra onun değerini anlayıp özlemeyemi başladın
bu olabilir ve çok doğal
onunla konuşmayı denesen
canım onun yeri hep ayrıdır benim için sonuçta 6 senemiz beraber geçti bana çok değer verdi çok el üstünde tuttu bunları unutmam mümkün değil ama hayır özlemiyorum sadece vicdanım rahatsız... hiç görmüyorum başka bi şehirde yaşıyo, en son helallik için aradım bana hala sinirliydi bende yeni bihayat kurmaya çalışıyorum senin yerinde olmak isteyen bi kızarkadaşım var dedi ama şimdi ne durumda bilmiyorum

canım Allah yardımcın olsun.umutsuzluğa kapılma dualarda işe yaramıyor diye çünkü Allah bütün kullarını sever ve kudretini üzerinden eksik etmez.vardır bunda da bir hayır muhakkak.
sen ne iyi bir insansın ki böyle büyük vicdan azabı çekiyorsun.aslında senin yaptığın sey birçok kişinin basından gecen bir şey.sanma ki herkes mutlu ilişkisinde yada sanma ki ilişkisinde mutsuz olan herkes karsısındaki üzülmesin diye devam ediyor.gercekten yaptığın çok normal aslında.sen o cocukla evlenseydin her geçen gün daha cok mutsuz olacaktın ve ıllaki ona da yansıtacaktın.o sekilde çok mu mutlu olacaktı sevgilin sence?bence en doğru kararı vermişsin ve suan bu kadar çok vicdan azabı çekiyor olman senin kötü olduğun anlamına gelmez aksine ne kadar iyi bir kalbin olduğunu österir.birçok şnsan ceker gider arkasına bile bakmaz unutma.
hayatında gelişen olumsuzlukları bu olaya bağlamamalısın çünkü Allah kulun lafına bakıp başka bir kuluna acı çektirmez diye düşünüyorum.

canım Allah yardımcın olsun.umutsuzluğa kapılma dualarda işe yaramıyor diye çünkü Allah bütün kullarını sever ve kudretini üzerinden eksik etmez.vardır bunda da bir hayır muhakkak.
sen ne iyi bir insansın ki böyle büyük vicdan azabı çekiyorsun.aslında senin yaptığın sey birçok kişinin basından gecen bir şey.sanma ki herkes mutlu ilişkisinde yada sanma ki ilişkisinde mutsuz olan herkes karsısındaki üzülmesin diye devam ediyor.gercekten yaptığın çok normal aslında.sen o cocukla evlenseydin her geçen gün daha cok mutsuz olacaktın ve ıllaki ona da yansıtacaktın.o sekilde çok mu mutlu olacaktı sevgilin sence?bence en doğru kararı vermişsin ve suan bu kadar çok vicdan azabı çekiyor olman senin kötü olduğun anlamına gelmez aksine ne kadar iyi bir kalbin olduğunu österir.birçok şnsan ceker gider arkasına bile bakmaz unutma.
hayatında gelişen olumsuzlukları bu olaya bağlamamalısın çünkü Allah kulun lafına bakıp başka bir kuluna acı çektirmez diye düşünüyorum.

amin canımm... çok teşekkür ederim canım çok güzel şeyler söylemişsin.. umarım gerçekten dediğin gibidir ben kendimin gerçekten kötü bi insan olduğunu düşünmeye başladım sanki hiçbişeyi haketmiyomuş gibi... sanki mutsuz olmayı hakettiğim için mutsuzmuşum gibi, ve sanki beni sevenlerde yanımda olanlarda bu durumdan nasibini alıyolar.. lanetli gibiyim ve etrafımdaki herkes benim yüzümden zarar görüyo sanki koskoca batmaz denilen ankaranın en çok bilinen en çok iş yapan firması battı, babam iflas etti erkek arkadaşım işinden oldu ve elini şu anda neye atsa kuruyo hiçbişe yapamıyo tam bi atalet haline girdi o ayrı mutsuz... :(

amin canımm... çok teşekkür ederim canım çok güzel şeyler söylemişsin.. umarım gerçekten dediğin gibidir ben kendimin gerçekten kötü bi insan olduğunu düşünmeye başladım sanki hiçbişeyi haketmiyomuş gibi... sanki mutsuz olmayı hakettiğim için mutsuzmuşum gibi, ve sanki beni sevenlerde yanımda olanlarda bu durumdan nasibini alıyolar.. lanetli gibiyim ve etrafımdaki herkes benim yüzümden zarar görüyo sanki koskoca batmaz denilen ankaranın en çok bilinen en çok iş yapan firması battı, babam iflas etti erkek arkadaşım işinden oldu ve elini şu anda neye atsa kuruyo hiçbişe yapamıyo tam bi atalet haline girdi o ayrı mutsuz... :(

canım bence bir psikiyatra gitmelisin.gecenlerde bende daraldım bayaa arastırdım devlet hastanelerinde falan var psikiyatr.sigortan varsa oralara gidebilirsin.yada özel hastanelerde sigortalılara 20-30 lira karsılığında bakıyorlar.

canım bence bir psikiyatra gitmelisin.gecenlerde bende daraldım bayaa arastırdım devlet hastanelerinde falan var psikiyatr.sigortan varsa oralara gidebilirsin.yada özel hastanelerde sigortalılara 20-30 lira karsılığında bakıyorlar.
haklısın canım en kısa zamanda gitmem gerekiyo teşekkür ederim tavsiyen için..

canım hatta hangi ildesin bilmiyorum ama bir cok ilde sırf ruh ve sinir hastalıkları hastaneleri var sırf bu dal ile ilgilenen. tecribeliyimde ondan biliyorum :49:

canım hatta hangi ildesin bilmiyorum ama bir cok ilde sırf ruh ve sinir hastalıkları hastaneleri var sırf bu dal ile ilgilenen. tecribeliyimde ondan biliyorum :49:

ben ankarada yaşıyorum canım araştırıyorum numunede var sanırım başka bildiğin var mı acaba nerde yaşıyosun bilmiyorum ama..
:14: ilgine çok teşekkür ederim canım

söze nasıl başlayacağım hiç bilmiyorum, kendimi o kadar mutsuz, umutsuz, çaresiz hissediyorum ki anlatamam.. kelimenin tam anlamıyla dibe vurdum ama çıkamıyorum ne kadar çabalarsam çabalayım iyice gömülüyorum, inanın biraz cesaretim olsa hayatımdan vazgeçebilirim o noktaya geldim artık.. Allahım canımı al da kurtar beni diye dua etmek nedir yaa bu hale geldim.. belki bunlar da dert mi diyeceksin ve evet kabul ediyorum bazı şeyleri belki ben büyütüyorum ama inanın elimde değil.. hiç bişeden memnun değilim...
en başından başlayacağım kusuruma bakmayın uzun bi yazı olacak ama içimi dökmeye, dertleşmeye ihtiyacım var...
ben çocukluğumdan beri çok mutlu bi insandım herkes beni çok severdi, hep el üstünde tutulurdum bu da mutluluğumu arttırırdı daha çok sevilmek için hep daha iyi olmaya çalıştım... en ufak şeyler beni mutlu ederdi, sevgilimin yoldan koparıp verdiği minicik bi çiçek, babamın bana sarılıp beni öpmesi vs gibi şeyler bütün günümü aydınlatırdı.. taki 2 sene öncesine kadar... 2 sene öncesine kadar bi sevgilim vardı yaklaşık 6 sene çıktık beni çok seviyodu hayatını beni mutlu etmeye adamıştı ben de seviyodum tabi ama onun gibi değil o kadar değil... hatta zamanla bu sevginin tamamen arkadaşça bi sevgiye dönüştüğünü farkettim ve bu sıralarda o evlenmek istedi benimle ben de kabul ettim kaç yılın alışkanlığı sevgisi vs çok etkilemişti bu kararı vermemde ama kabul ettikten sonra kafam karışmaya başladı aslında onunla evlenmek istemediğimi farkettim ve zamanla daha da mutsuz olmaya başladım onun yanında ve dayanamayıp ayrıldım.. çok üzüldü çok yalvardı geri dönmem için ama ben istemedim yapamayacaktım daha fazla devam edemeyecektim... böylece bitti.. ama ben ayrıldığımdan beri yaklaşık 2 senedir vicdan azabından kurtulamadım ve her geçen gün biraz daha mutsuz bi insan haline dönüştüm.. hep onu üzdüğüm için Allahın bunu benden ayı şeklide çıkaracağını düşünüyodum, mutşlu olmayı haketmediğimi düşünmeye başladım ve şu anki noktaya geldim... ama işin enteresanı ondan ayrıldığımdan beri işlerim hep ters gitmeye başladı ilk önce çalıştığım şirket battı işten çıkmak zorunda kaldım iş aramaya başladım ama Allahtan babamın durumu iyi çok da ihtiyacım yok çalışmaya ne zaman bulursam diye düşünürken babam iflas etti elimizde ne varsa satmak zorunda kaldık bi sürü borcumuz çıktı, sonra karşıma hep abuk subuk tipler çıktı ya çapkın ya ahlaksızlardı ve hepsi bi yaralayıp gitti.. ve şimdi de 1 senedir birlikte olduğum biri var ama bi türlü mutlu olamıyoruz işlerimiz hep ters gidiyo çocuk benimle tanıştıktan sonra işini kaybetti, ve yaklaşık 8 aydır iş arıyo bulamıyo o da delirmek üzere ben ayrı çıldırıyorum çünkü bu arada annem bi an önce adını koymamızı istiyo ilişkimizin ama biz bi türlü adın atamıyoruz sürekli kavga ediyoruz.. işin kötüsü bu kavgaların çoğu benim kıskançlığım kendime güvensizliğim ve mutsuz olacağım korkusundan kaynaklanıyo sanki benim bi önceki sevgilime yaşattıklarımı o da bana yaşatacakmış gibi hissediyorum bu duygudan kurtulamıyorum acaba ne zaman terkedileceğim ne zaman beni aldatacak ne zaman benden bıkacak korkusuyla yaşıyorum... bunun yanısıra işimden hiç memnun değilim hergün ayaklarım geri geri gidiyo, haaa bence onlarda benden memnun değil bunu hissediyorum ama çalışmak zorundayım bi sürü borcum var.. babamın durumu içler acısı zaten evdeki durumlarda hep gergin benim yüzümden ilişkimden ve işlerimden dolayı üzülüyolar.. anlamıyorum acaba bi önceki sevgilimin ahı mı tuttu böyle oldum yoksa benim psikolojik bozukluğum mu olayları böyle etkiliyo...
kızlar yalvarırım bana bi akıl verin, yemin ederim çıldırmak üzereyim her gün her gece ağlamaktan yoruldum.. ne yapacağım nasıl kurtulacağım bilmiyorum... manevi destek bulmak istiyorum Allaha her gece yalvarıyorum ama yine herşey aynı ya ben çok mu kötü bi insanım ki bu kadar mutsuzum.. hocaya bile gitmeyi düşündüm üzerimde ah varsa çözülsün kısmetim açılsın diye ama bulamadığım için gitmedim... ne yapacağım,nasıl çıkacağım bu mutsuzluktan bana yardım edin... :(

eğer geçmişte beraber olduğun insana ulaşma imkanın varsa helallik iste derim bazı insanlar istemeden ah ederler ve helalliklerini almadan rahata eremezsin.psikiyatriste gitmeni bende öneririm.ALLAH HUZURA ERDİRSİN cnm benim

Her hayatın zor dönemleri ve sınavları vardır, insanlar böyle yaratılmıştır. Erkek arkadaşından ayrılmana bağlama bunu, her olumsuzluk bir şeylerin cezası değil, insanın imtihanıdır. Dualar hiç geri dönmez, ancak bizler bir şey istediğimiz gibi olmayınca duamızın kabul olmadığı hissine kapılırız ki bu büyük bir hatadır. Allah bazı duaları ahiret için saklarmış.

İnancından hiç vazgeçme, her yokuşun bir düzlüğü var, bu ayrılık meselesini çok büyütmüşsün kafanda, alabiliyorsan doktor yardımı al. Şu hissettiklerin çok güçlü bir vicdana sahip olduğunu düşündürdü bana, eminim ki erkek arkadaşına kötülük yapmamışsındır. Hem bu işler kısmet, Rabbim izin verseydi elbet bir araya gelirdiniz, demek ki hayırlı değilmiş.

Üzme kendini artık, Allah yardımcın olsun.

eğer geçmişte beraber olduğun insana ulaşma imkanın varsa helallik iste derim bazı insanlar istemeden ah ederler ve helalliklerini almadan rahata eremezsin.psikiyatriste gitmeni bende öneririm.ALLAH HUZURA ERDİRSİN cnm benim
amin canım... aradım hakkını helal et dedim helaL olsun demedi sadece umarım mutlu olursun mutsuz ol istemem dedi.. bi daha da aramaya çekiniyorum kendimi hatırlatıp onu bi kere daha üzmek istmeiyorum..

Back