• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutsuzluktan nefes bile alamıyorum.. :(

JASMINE_84

YASEMİN
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2009
619
0
96
40
Ankara
söze nasıl başlayacağım hiç bilmiyorum, kendimi o kadar mutsuz, umutsuz, çaresiz hissediyorum ki anlatamam.. kelimenin tam anlamıyla dibe vurdum ama çıkamıyorum ne kadar çabalarsam çabalayım iyice gömülüyorum, inanın biraz cesaretim olsa hayatımdan vazgeçebilirim o noktaya geldim artık.. Allahım canımı al da kurtar beni diye dua etmek nedir yaa bu hale geldim.. belki bunlar da dert mi diyeceksin ve evet kabul ediyorum bazı şeyleri belki ben büyütüyorum ama inanın elimde değil.. hiç bişeden memnun değilim...
en başından başlayacağım kusuruma bakmayın uzun bi yazı olacak ama içimi dökmeye, dertleşmeye ihtiyacım var...
ben çocukluğumdan beri çok mutlu bi insandım herkes beni çok severdi, hep el üstünde tutulurdum bu da mutluluğumu arttırırdı daha çok sevilmek için hep daha iyi olmaya çalıştım... en ufak şeyler beni mutlu ederdi, sevgilimin yoldan koparıp verdiği minicik bi çiçek, babamın bana sarılıp beni öpmesi vs gibi şeyler bütün günümü aydınlatırdı.. taki 2 sene öncesine kadar... 2 sene öncesine kadar bi sevgilim vardı yaklaşık 6 sene çıktık beni çok seviyodu hayatını beni mutlu etmeye adamıştı ben de seviyodum tabi ama onun gibi değil o kadar değil... hatta zamanla bu sevginin tamamen arkadaşça bi sevgiye dönüştüğünü farkettim ve bu sıralarda o evlenmek istedi benimle ben de kabul ettim kaç yılın alışkanlığı sevgisi vs çok etkilemişti bu kararı vermemde ama kabul ettikten sonra kafam karışmaya başladı aslında onunla evlenmek istemediğimi farkettim ve zamanla daha da mutsuz olmaya başladım onun yanında ve dayanamayıp ayrıldım.. çok üzüldü çok yalvardı geri dönmem için ama ben istemedim yapamayacaktım daha fazla devam edemeyecektim... böylece bitti.. ama ben ayrıldığımdan beri yaklaşık 2 senedir vicdan azabından kurtulamadım ve her geçen gün biraz daha mutsuz bi insan haline dönüştüm.. hep onu üzdüğüm için Allahın bunu benden ayı şeklide çıkaracağını düşünüyodum, mutşlu olmayı haketmediğimi düşünmeye başladım ve şu anki noktaya geldim... ama işin enteresanı ondan ayrıldığımdan beri işlerim hep ters gitmeye başladı ilk önce çalıştığım şirket battı işten çıkmak zorunda kaldım iş aramaya başladım ama Allahtan babamın durumu iyi çok da ihtiyacım yok çalışmaya ne zaman bulursam diye düşünürken babam iflas etti elimizde ne varsa satmak zorunda kaldık bi sürü borcumuz çıktı, sonra karşıma hep abuk subuk tipler çıktı ya çapkın ya ahlaksızlardı ve hepsi bi yaralayıp gitti.. ve şimdi de 1 senedir birlikte olduğum biri var ama bi türlü mutlu olamıyoruz işlerimiz hep ters gidiyo çocuk benimle tanıştıktan sonra işini kaybetti, ve yaklaşık 8 aydır iş arıyo bulamıyo o da delirmek üzere ben ayrı çıldırıyorum çünkü bu arada annem bi an önce adını koymamızı istiyo ilişkimizin ama biz bi türlü adın atamıyoruz sürekli kavga ediyoruz.. işin kötüsü bu kavgaların çoğu benim kıskançlığım kendime güvensizliğim ve mutsuz olacağım korkusundan kaynaklanıyo sanki benim bi önceki sevgilime yaşattıklarımı o da bana yaşatacakmış gibi hissediyorum bu duygudan kurtulamıyorum acaba ne zaman terkedileceğim ne zaman beni aldatacak ne zaman benden bıkacak korkusuyla yaşıyorum... bunun yanısıra işimden hiç memnun değilim hergün ayaklarım geri geri gidiyo, haaa bence onlarda benden memnun değil bunu hissediyorum ama çalışmak zorundayım bi sürü borcum var.. babamın durumu içler acısı zaten evdeki durumlarda hep gergin benim yüzümden ilişkimden ve işlerimden dolayı üzülüyolar.. anlamıyorum acaba bi önceki sevgilimin ahı mı tuttu böyle oldum yoksa benim psikolojik bozukluğum mu olayları böyle etkiliyo...
kızlar yalvarırım bana bi akıl verin, yemin ederim çıldırmak üzereyim her gün her gece ağlamaktan yoruldum.. ne yapacağım nasıl kurtulacağım bilmiyorum... manevi destek bulmak istiyorum Allaha her gece yalvarıyorum ama yine herşey aynı ya ben çok mu kötü bi insanım ki bu kadar mutsuzum.. hocaya bile gitmeyi düşündüm üzerimde ah varsa çözülsün kısmetim açılsın diye ama bulamadığım için gitmedim... ne yapacağım,nasıl çıkacağım bu mutsuzluktan bana yardım edin... :(

siz olumsuzluklari kendi uzerinize yaftalamissiniz..aslinda sizinle alakasi yok bu kotu durumlarin ama vicdaniniz rahat degil,belkide hata yaptiginizi dusundugunuz icin bu denli rahatsizsiniz ve her durumu kendinize yormaya baslamissiniz..vicdaninizi rahatlatmak icin eski erkek arkadasinizin durumu hakkinda bilgi edinin..mutlu oldugunu gormek sizi rahatlatacaktir..

canım dua inanç tövbe ve dua dua dua. bu mübarek günlerde Rabbimden ferahlık dile. ayrıca psikiyatriste gitmeni öneririm bu durum sende giderek takıntılı bir hastalık halini almaya başlayabilir.

ayrıca insan sevmedigi biriyle evlenirsede muhtemelen mutsuz olur ve karsı tarafı mutsuz edebilirdi birde o açıdan bakmalısın bence

siz olumsuzluklari kendi uzerinize yaftalamissiniz..aslinda sizinle alakasi yok bu kotu durumlarin ama vicdaniniz rahat degil,belkide hata yaptiginizi dusundugunuz icin bu denli rahatsizsiniz ve her durumu kendinize yormaya baslamissiniz..vicdaninizi rahatlatmak icin eski erkek arkadasinizin durumu hakkinda bilgi edinin..mutlu oldugunu gormek sizi rahatlatacaktir..
canım eski erkek arkadaşıma iki üç ay önce mesaj attım ben seni üzdüm hakkını helal et nolur diye, bana sen beni mutsuz ettin hala neden böyle olduğumuza anlam veremiyorum, ben seni çok sevdim ama demek ki değmezmiş bunları haketmedim ben ama yine de mutsuz olmanı istemem tabi umarım mutlu olursun dedi sadece... :(

canım dua inanç tövbe ve dua dua dua. bu mübarek günlerde Rabbimden ferahlık dile. ayrıca psikiyatriste gitmeni öneririm bu durum sende giderek takıntılı bir hastalık halini almaya başlayabilir.
canım her gece dua ediyorum ama Allah günah yazmasın sanki o bile işe yaramıyo sanki hiçbişe haketmiyorum Allah da vermiyo diye düşünüyorum... psikiyatristi ben de düşündüm ama ne yazık ki maddi durumum bunu karşılayacak durumda değil ne yazık ki.. :(

Nasıl üzüldüm. Kelimelerden buram buram dert akıyor, bu ekrandan bile hissedebildim bunu :25: Allah sabredenlerle beraberdir, isyana düşme sakın, bol bol dua et özellikle felak nas ve ayetel kürsi surelerini oku ve birde benim ruhumun yangın merdiveni olan inşirah suresi... Çok iyi gelecek sana inan bana :38:

canım her gece dua ediyorum ama Allah günah yazmasın sanki o bile işe yaramıyo sanki hiçbişe haketmiyorum Allah da vermiyo diye düşünüyorum... psikiyatristi ben de düşündüm ama ne yazık ki maddi durumum bunu karşılayacak durumda değil ne yazık ki.. :(

Psikiyatrist yoksa biz varız ben herzaman dinlerim seni

ayrıca insan sevmedigi biriyle evlenirsede muhtemelen mutsuz olur ve karsı tarafı mutsuz edebilirdi birde o açıdan bakmalısın bence
ben de tam da bunu düşündüğüm için ayrılma kararı aldım uzun vadede onu mutlu edebileceğime inanmıyodum o yüzden doğru olan ayrılmak gibi gelmişti ama şimdi birini bu kadar mutsuz etmenin cezasını çekiyorum sanırım...

canım üzülmee RAABİM SENI ÇETİN BİR SINAVDAN GEÇİRİYORR..bol bol dua et ,namaz kıl gör bak içindeki kasvet biraz olsun gidecek...

hersey duzelecek canım hep olumlu düşün..bu bir geçiş dönemii..

kendını bırakma ,isyan etme yarada na...

sabırr sabırrr sabırrr vee bol bol duaaaa...

ALLAH YARDIMCIN OLSUN BİTANEM :(

Nasıl üzüldüm. Kelimelerden buram buram dert akıyor, bu ekrandan bile hissedebildim bunu :25: Allah sabredenlerle beraberdir, isyana düşme sakın, bol bol dua et özellikle felak nas ve ayetel kürsi surelerini oku ve birde benim ruhumun yangın merdiveni olan inşirah suresi... Çok iyi gelecek sana inan bana :38:

canım inan çok bunaldım, kendimden yoruldum bu kadar mutsuz olmaktan yoruldum.. huzursuz, huysuz bi insan oldum çıktım artık...
sağol canım dediklerini dinleyeceğim..

Allah yardımcınız olsun.bol bol tövbe edin ve Çokca ALLAHI zikredin.Size tavsiyem Kuranı-Kerim okuyun ve namaz kılın.En iyi çözüm bu.Olumsuzlukları kafanızdan çıkarın.yaşadığınız olumsuzlukları bir şeylere bağlamayın.vicdanınızı rahatlamak istiyorsanız eski sevgilinizden helallık isteyin.

Sanssız bır donem gecırmıssınız umarım hersey yoluna gırer hayatınızda. Ama bunların hıc bırını o kısıden ayrılmıs olmanıza baglamayın. Eger ıstemedıgınız halde evlenseydınız hem onu hem kendınızı daha cok mutsuz etmıs olacaktınız. O yuzden kendınızı suclamayı bırakın.

Canım her sevgilisini bırakan mutsuz olsaydı halimizi düşünemiyorum.Kesinlikle kendi kendine vicdan yapmışsın belkide o şu an mutludur sen niye kendin mutsuz ediyosun.
BENCE YAŞADIĞIN OLAYLAR HEP ÜST ÜSTE GELMİŞ VE SEN ŞU AN UFAK Bİ DEPRESYON GEÇİRİYOSUN.Bİ PSİKİYETRİDEN YARDIM AL,KISA SÜREDE İYİLEŞECEKSİN BAK VE GÖR
VE SORUNLAR SANA VIZ GELECEK AMA LÜTFEN DR.A GİT,RUHUNU İYİLEŞTİR
ARTIK BNU HERKEZ UYGULUYOR UTANMA

canım devlet hstleri varrr onlara gidebilirsin ama destek almalısın gibi geliyor bana

canım üzülmee RAABİM SENI ÇETİN BİR SINAVDAN GEÇİRİYORR..bol bol dua et ,namaz kıl gör bak içindeki kasvet biraz olsun gidecek...

hersey duzelecek canım hep olumlu düşün..bu bir geçiş dönemii..

kendını bırakma ,isyan etme yarada na...

sabırr sabırrr sabırrr vee bol bol duaaaa...

ALLAH YARDIMCIN OLSUN BİTANEM :(

amin tatlım çok teşekkür ederim...
olumlu düşünmeye çalışıyorum her gece yatarken af diliyorum yaptıklarım için az da olsa rahatlıyorum ama sabah olup uyanınca herşey yeniden başlıyo mutsuzluk umutsuzluk... :(
inşallah dediğin gibidir inşallah bi sınavdan geçiyorumdur ve sonu aydınlıktır.. yoksa dayanacak gücümün kalmadığını hissediyorum...

Allah yardımcınız olsun.bol bol tövbe edin ve Çokca ALLAHI zikredin.Size tavsiyem Kuranı-Kerim okuyun ve namaz kılın.En iyi çözüm bu.Olumsuzlukları kafanızdan çıkarın.yaşadığınız olumsuzlukları bir şeylere bağlamayın.vicdanınızı rahatlamak istiyorsanız eski sevgilinizden helallık isteyin.

amin canımm.. hakkını helal etmesini istedim sadece mutsuz olmanı istemem umarım mutlu olursun dedi.

Sanssız bır donem gecırmıssınız umarım hersey yoluna gırer hayatınızda. Ama bunların hıc bırını o kısıden ayrılmıs olmanıza baglamayın. Eger ıstemedıgınız halde evlenseydınız hem onu hem kendınızı daha cok mutsuz etmıs olacaktınız. O yuzden kendınızı suclamayı bırakın.
çok haklısın ben de ayrılırken öyle düşünmüştüm uzun vadede mutsuz olmak ve etmek istemediğim için ayrıldım.. umarım dediğin gibi olur canım

Back