Aynen ben de öyleyim..
O yüzden diyorum ki başkasıyla evli olsam da farklı bir sorunum olur.
Ama illa büyük sorunlarım olur benim.
Çünkü evlilik bu kadar keskin, net çizgilere gelemiyor..
Bense gayet net bir insanım.
Sevdiğim sevmediğim çok ortadadır. Bakışlarıma bile yansır..
Ve evlilik bana göre değilmiş.
ben başkasıyla evli olsam bu kadar sorunum olcağını düşünmüyorum..çünkü benim eşim sorunlu..sorunlu adamla evli olduğum için sorunlarım var diye düşünüyorum..tamam bende net fikirliyimdir ama mesela bana 1 adım gelinse 2 adım giderim..sırf bana 1 adım gelindi iyiniyetle diye bazı şeyleri görmezden gelebilirim (çok önemli şeyler değilse büyük sorunlar yani) ama kalkıp da benim kv bana 1 adım gelmiycek benim eşim benden ailesi söz konusu olunca uzaklaşıp gidicek yani kimse kusura bakmasın bende peygamber değilim peygamber sabrı yok bende..herşey bi yere kadar..şimdi ben iyiniyetli olsam nolcak böyle bi durumda kötü niyetli olsam nolcak?karşı taraf sorunluysa ister iyi ol ister kötü adın çıkıyo bi kere kötü geline :)) benim içinde ya beyazdır herşey ya siyah..gri yoktur hayatımda..hayatı ortalarda yaşamam..ama dediğim gibi daha sevgi üstüne bi evlilik olsaydı benim evliliğim bu kadar sorunum olmazdı sanırım..bizim temelimiz bozuk..adam benle evlendiğinde beni sevmiyomuş :)) böyle evlilikten ne beklenir ki?adam beni enayi sanmış herhalde borcunu ödeticek ama keser döner sap döner misali döndü bişeyler kafasına geçti..o bişeyler kısmı da EVLAT..beni kaybettiği gün evladından da olucak..Allah büyük işte...