sende annemin kaderini yaşıyorsun bizi gözyaşları ile büyüttü şimdi soruyorum geçti ama yıllar delip de geçti diyor. keşke hayatımızı beraber yaşayacağımız insanları seçme şansımız olabilseydi önceden. Sanırım bu olay seni pişirecek ve olgunlaşacak sın yaşıtların saçma sapan şeyleri dert ederken sen bunları çoktan aşmış olacaksın... kızına senle gurur duyabileceği biri olamaya çalış tıp kı benim annemle gurur duyduğum gibi sevgiler...
senin yaşadıklarının benzerini bende yaşıyorum yeni bebeğimiz oldu bebek olduktan sonra sanki doğum yapan annesiymiş gibi onunla daha çok ilgilendi benim ailemle tartıştılar yine annesini tuttu keşke bazı şeyleri önceden görebilseydik ve evlenmeseydik diyorum kocamdan soğudum istemiyorum artık onu ama yapacak bişey yok
Çok can sıkıcı gerçekten 'aşağı tükür sakal yukarı tükür bıyık' bu duruma tek gereken ayrılmak ya çocuk ne olacak? Rabbim yardım etsin gerçekten
canım karar verecek olan sensin ama yapamam boşanırsam benim için hayat daha zor olur kızım üzülür diye boşanmakdan vaz geçeceksende kaderine razı olup ne eşini ne annesini takmayıp onları yok sayıp seni hiç bir yaptıklarının sinirlendirmesine üzmesine izin vermeyip kızın için yaşamaya devam edeceksin yani onları kalbinden beyninden insan olarak bile sileceksin etkisiz elaman olacaklar senin için
canım başından belli etmiyolar ki kendilerini..benim eşim evlenmeden bana dediki benim ailemin bize hiçbir zararı olmaz..senede 1 ya gelirler ya gelmezler..(başka şehirdeler bizim şehirde değiller)..ve eşim bu sözü annemin önünde söyledi..sana zararları dokunmaz diye..sana yemin ediyorum her ayrılığımızın sebebi ailesinin onu kurması ve eşimin ailesini tutup beni ve kızını ailesi olarak görememesi..adamın kafası milattaaaaa...hala bizi kabullenemedi..anne babası onun ailesi biz değiliz eliz sanki..geçen bana bi tartışmada dedi ki senin cep telefonunu ödüyorum faturalarını ödüyorum..kaçgün bunun kavgası sürdü.çok terbiyesizsin sen dedim..insan karısının ödediği faturasına laf söyler mi dedim..ben elin adamına mı ödeteyim bi adam bulayım da bunu mu kastediyosun dedim..evlendikten sonra değişiyolar maalesef özellikle kurulmaya müsait ana kuzusu erkekle evlenmiycen uzak durucan..bana belli etmedi ana kuzuluğunu..evlenene kadar beni ailemi tuttu ailesinin lafı dahi geçmedi evlendikten sonra tam tersi..
kesinlikle canım ana kuzusu bir erkekle evlenmiyceksin bizimkide bebek olana kadar bu kadar değildi annesi bunu bir kenara çekip çekip doldurdu, çocuk bile kendininmiş gibi davranıyor çekemiyor bizi çok iyiymiş gibi davranıp oğluna sevimli görünmeye çalışıyor birde benim işsiz şu anda hben çalışıyorum herşeyi ben karşılıyorum buna rağmen yaranamıyorum varsa yoksa annesi bende çaresizim inş bu günler geçer diye bekliyorum dua ediyorum sende öyle yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?