• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzluk

melek123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
19
0
36
Edirne
merhaba arkadaşlar ben cok mutsuzum hıc bıseyın anlamı yok .sadece
kızım ıcın yasamaya calışıyorum.evlıyım eşimin benle hıc alakası yok çalışıyorum. zamanında param elimden alındı . hep benı aşalayarak uzerek eşim mutlu olmaya calışıyo.benım mutsuzluğum onu mutlu edıyo kızım ıcın evlılığımı yürütmeye calışıyorum. ınanın artık nasıl davranacağımı bılmıyorum. evde hıc yardımı yok. ben cok yoruldum arkadşlar yaşamak anlamsız gelıyo.sadece ağladıkca ıcım acılıyo kımse gormeden. sızce ne yapmalıyım

eşiniz ne yapmaya calısıyor anlamadım neden böyle ilgisiz yada alıp veremediği ne derdi ne yani konusmayı denedinizmi düzgün bisekilde aileniz ne diyor duruma

diger konunuzdan taniyorum sizi cektiklerinize bakilirsa yazik ediyorsunuz kendiniza bosanin kurtulun bitsin

kendi kıymetini bil arkadaşım önce sen mutlu olcanki kızında olsun şimdi kızım için diyosunda emin ol kızında mutsuzdur uzaklaş düşünme bi müddet eşinede yokmuş gibi davran o dolanır sonra paçana kendine bi uğraş bul inan eşinde beklentinin olmadını görünce üstüne titrer noluyo bu hatuna beni takmıyomu sevmiyomu falan diye diğer yaşadıklarını bilmiyorum tabi ancak söylediklerine göre böyle yazıyorum

diğer konularınıza da baktım kafanız çok karışmış bence acilen bir tatile gidin. yada bir arkadaşınızın ailenizin yanına. bir kaç gün uzaklaşın. sakin sakin düşünün. gerekirse bir avukatla görüşün. kızınızı eşiniz alabilir mi, sizde mi kalır iyice bir öğrenin. işiniz mesleğiniz var mı bilmem ama para kazanmanın yoluna bakın planlar yapın ve bence eşinizden ayrılın. yoksa siz hasta olacaksınız, o zaman çocuğunuza kim bakacak asıl bunu düşünün.

al karşına konuş, baktın olmuyor öncelikle maaş kartını geri almaya ne dersin vermezse çalıntı ihbarı yap iptal ettir yeni geleni de kendi cebine koy hem seni adam yerine koymayacak, hem faydası olmayacak hem de paranı yiyecek oh ne ala :47: sonra da kendini tart "çocuğun için evli kalma" yılları geçti çalışan kendi ayakları üzerinde duran bir bayansın korkacak birşeyin yok gerçekten mutsuzsan ve onunla yapamıyorsan bırakıp kurtul o evlilikten, mutsuz bir ailedense boşanmış bir aile. silkelen toparlan biraz mutsuz olmak yetmiyor çaba göster

Bende diyorum yasa,ölüm gelecek zaten,ama pratikte cok zor.
Hele birde cok düsünen insanim olaylari.
ve hep yillar sonrasini düsünürüm ve derim ki hic düzelmez bu hayat.:43:

aaahh ah.Çok üzülüyorum bu fiziksel sağlık sorunu olmadığı halde psikolojik sorunlarla kendimize zehir ettiğimiz zamanlara...Halbuki mutlu olabilenin elinde daha fazlası yok, onlar sadece mutlu olabilmeyi öğrenmişler bir yerlerden...

Back