- 19 Ocak 2016
- 317
- 158
- 103
- 37
- Konu Sahibi Nehirce 32
-
benım sınavımda gönül yarası galiba. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimBazılarımız kalbiyle sınava çekiliyor.
Çok yıkıcı şeyler yaşamışsınız ne denir bilmiyorum ama Allah büyük.
İnşallah karşınıza harika biri çıkar da unutturur her şeyi.
benım sınavımda gönül yarası galiba. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
eski eşinden ayrılalı 3 ay olmuş resmi olarak ama bana 2 yıldır ayrıyız ben doğudayım o ablasıyla yaşadı ayrıldık resmi olarak ta bitti artık demişti. bizim beraberliğimiz ise 1 yıldır devam edıyordu .Eski eşimi özledim diyen adamla me kadar süre arkadaşlığınız oldu ve ne kadar önce ayrılmıştı Eşinden tanıştığınızda ?
Gerçi artık pek bir Önemi kalmamış ama yaptığı gerçekten erkekliğe sığmaz çok dönek gibi davranmış o da senin ahınla mutlu olamaz ama bunu bil
Allah kalbine göre versin canım ne diyelim bunları Düşünme ve bir süre yardım al
3 Ay çok yeni o da galiba nisbet mi yaptı artık ne yapmaya çalıştıysa büyük ihtimal öyle birşey oldueski eşinden ayrılalı 3 ay olmuş resmi olarak ama bana 2 yıldır ayrıyız ben doğudayım o ablasıyla yaşadı ayrıldık resmi olarak ta bitti artık demişti. bizim beraberliğimiz ise 1 yıldır devam edıyordu .
Allahından bulsun ne diyebilirim ki ona
bana resmi olarak 3 ay öncesinde 2 yıldır ayrıyız herşey bitti dedi yoksa asla dönüp bakmazdım arkama çok koştu ikna etti beni sevdiğine ayrılmadan 10 gun önce eşyaları alıp hevesle bana resimlerini atıyordu hayatım bak eşyalarımız geldi diye . Çok mutsuzum çok3 Ay çok yeni o da galiba nisbet mi yaptı artık ne yapmaya çalıştıysa büyük ihtimal öyle birşey oldu
Benzer ilişkim olmuştu.
Bendeki evli değildi ama eski sevgilisini unuttuğunu beni sevdiğin falan söylemişti.
Ama hep içimde onu unutmadığına dair his vardı.
Göz kör olunca konduramıyordun işte.
Eski sevgili yaşadığı şehire tayin aldırınca beni sepetlemişti.
Kızla tekrar görüşmüş becerememiş beni aramıştı.
Asış sevdiğim sensin deyip.
Bende ki aptallık barışmak olmuştu.
Olmazı oldurmaya çalıştım.
Onu da beceremedim.
3 ay sonra yoktan sebepten ayrıldık.
Bir daha ne o beni ne ben onu aramadık.
Hatta beni sorarmış ortak arkadaşlara ben de inadına başka biriyle görüştüğüm dedikodusunu yaydım ki bir daha bana gelmesin.
Aşk sevgi geçiyor bitiyor da o kuyruk acısı geçmiyor işte.
Kaç yıl oldu evlendim falan ama hala yaptıkları içimi acıtır ah ederim.
Deseler ki tekrar birlikte olurmusun
Asla! Derim ama yine de canımı yakar gururumun kırılması.
O yüzden sakın barışmak için gelirse ki gelecek barışma.
Bırak allahından bulsun!
Ben şu an o kadar iyi bir insanla birlikteyim ki her gün şükrediyorum.
Eşimin kalbi benim bir ömrüme yeter.
Allah razı olsun diyorum ondan.
Sen de üzme kendini karşılığını alacaksın yaşadıklarının.
Dengesiz biriymiş öyleysebana resmi olarak 3 ay öncesinde 2 yıldır ayrıyız herşey bitti dedi yoksa asla dönüp bakmazdım arkama çok koştu ikna etti beni sevdiğine ayrılmadan 10 gun önce eşyaları alıp hevesle bana resimlerini atıyordu hayatım bak eşyalarımız geldi diye . Çok mutsuzum çok
çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinçok üzücü şeyler yaşamışsınız.adınıza üzüldüm gerçekten ama inanın doğan her gün bizim için yeniden doğuş demek.
kendinize biraz zaman verin biraz durulsun dinlensin kalbiniz.inanıyorum ki Rabbim karşınıza herşeyi unutturacak çok iyi birini çıkartacaktır..
benim derdim koca bulmak değil hanımefendi. yaşadığım hayal kırıklığını anlatmak dertleşmek istedim bu kadar evet arabesk takılıyorum buda benım hayat tarzımMutlu olmak için illa evlenmek mi lazım?
Evli olan herkes mutlu mu?
Aşk acısı gayet normal herkes yaşıyor çoğumuz yaşadık ama kimsede ölmedi yani...Hayata bakış tarzınız çok arabesk aklıma İbrahim Tatlıses'in tutun kollarımdan düşerim şimdi şarkısı geldi (zamanında aşk acısı çekerken bu şarkıyı dinler gülerdim halime)
Merak etmeyin herkes yıkılıyor yıkılıyor sonra ayağa kalkıyor evliler boşanıyor aldatılıyor hayat devam ediyor keyif alması Size kalmış
o 2 ay oncesınden geldı aılemle konusuldu formalite olsun babaannesı benı gorsun dıye ankaraya gidildi. yazdıkalrımı dikkatli okuyun lütfen ben öldüm bittim onsuz yapamıyorum diye birşey yazmadım yaşadığım hayal kırıklığımı dile getirdim. Çok şükür işim gücüm var dünyanın sadece kocadan ibaret olmadığınıda bılıyorum. Anlatmak istediğimi, dar bakış açısı ile baktığınız için anlamanızı beklemiyorumKadınlar hayatı herseyi bir koca olarak görmeye devam ettiği sürece bunlar olur. Ankara ya gidip düğün tarihi almak nedir o gelecekti kardeşim. Ve is vs yok mu öldüm bittim can damarim yok oldu da nedir? İşin gücün olsun hayatını kur gerisi gelir. Olmasa da hersey erkek mi Allah aşkına ? İçim daraldi okurken yazık kendine yazik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?