MUTSUZLUK CANIMI ACITIYOR....

Nehirce 32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
317
158
103
37
Merhaba kızlar
Sizden başka derdimi rahat rahat anlatabıleceğim kımsem yok . çok mutsuzum canım o kadar çok yanıyor ki her sabah umutsuz mutsuz uyanmaktan yoruldum.
Bundan 2 sene önce nişanlımdan ayrıldım, yanlış bırı oldugunu ve aldatıldığımı farktettım cok acı cektım ağladım ama kararım doğruydu benim için en hayırlısı buymuş demek kı dedım ama içten içe paramparça oldum etrafa güldüm eğlendim geceleri sabahlara kadar ağladım yarım kalan her şeye eşyalarımı bin bir emekle hevesle hazırladığım çeyizlerime baktıkça içim ezildi.,ama dik durdum bir kere bile geri adım atmadım.
Sonra hayatıma devam etmeye calıştım nişan attıktan 1 sene sonra biri ile tanıştım görür görmez ısındım kalbim yenıden umutlanmaya başladı . evlenıp ayrıldığını öğrendım tanışmanın 2. gununde sonra istemedım olmaz yapamam dedım uzaklastım aradan 3 ay gectı aradı benı unutamıyorum bana bır sans ver sevıyorum senı dedı . yasadığım herseyı anlattım kalbım paramparca sakın benı yara bandı olarak gorme benden sana arkadas olur dost olur ama sevgılı olmaz yuregımı yakarsan kaldıramam bır acıyı daha dedım yemınler ettı sevıyorum özlüyorum sen farklısın dedı ınandım guvendım ona farklıydı benım ıcın eski nişanlıma ait kotu hıcbır davranıs onda yoktu ılımlı, anlayıslı ,sesını hıc yukseltmeyen herzaman benı sevdıgını soyleyen deger veren bır sevgılım vardı. kimseyi bır daha sevemem derken yenıden aşık oldum her zerresine sesınde huzur bulduğum es adayımdı artık. gecenın bır yarısı goreve gıderken sevgı dolu mesajlarıyla uyanırdım " guluşu guzel kalbı guzel sevdıceğim ile başlayan... " evlilık palanları yapmaya basladık ev tutuldu onun yasadıgı sehırde sark gorevının bitmesıne daha 2 yıl vardı esya alındı hersey mukemmeldı benım gozumde ailesi bılıyordu benı ama yuzyuze gorusememıstık ramazan bayramında tanısmak ıcın Ankaraya gıttım cok ıyı gectı görüşme duğun tarıhı belırlendı vs vs... sonra ne mı oldu İstanbula döndum 2 gun sonra benı arayıp ben izine ayrılmadan önce eski eşim aradı ( yani ben Ankaraya gitmeden önce ) ayrılmak ıstıyorum eski eşim pişmanmış ben onu unutamamışım evlensek mutsuz oluruz dedı ve bitti. beraberken defalarca sordum aklında kaldı mı dıye her defasında hayır unuttum bıttı gıttı unuttum dedı senı sevıyorum benı bırakma dedı... peki ne değişti be adam günahım neydi benim diye günlerce ağladım yüreğim yandı ciğerim kavruldu acıdan . 2. yıkımı yaşadım bir kez daha yüreğim tuzla buz oldu. 2.5 ay geçti ama acısı bitmedi kanıyor içim tam bıraz toparlıyorum durup durup arkadasıma benı soruyor tembih ederek sakın nehirce duymasın onu sorduğumu diyor rüyamda gördüm nasıl diye merak ediyormus aklınca.... 30 yaşımdayım ama inanın ruhum sankı 60 yaşında hiçbirşeyden zevk almıyorum gülemiyorum sabahları mutsuz uyanıyorum neden Allahım ben ne yaptım kı bunları yasıyorum dıyorum kımsenın ahını almadım zamanında umut verip yarı yolda bırakmadım sevdım sadece mutlu olmak ıstedım . evli mutlu çiftleri görünce kıskanmak değil ama imrenıyorum artık kımseye guvenemıyorum nişanlı olan arkadaşlarım var ailecek görüştüğümüz sohbet ederken konu düğüne evlilik hazırlıklarına dönünce yanlarında dahi durmak istemıyorum . bana bunca kötülüğü yapan nişan arefesinde yarı yolda bırakan adamı özlediğim için kendime çok kızıyorum . Demek ki mutlu olmak benim hakkım değil ben sevilmeyi hakeden biri değilim diye düşünüyorum . Biliyorum hayatta cok daha beter dertler var sağlık aile herseyden onemlı farkındayım ama yaşadıklarım çok ağır geliyor. Tek istediğim sevdiğim adamla evlenip mutlu bir yuvam bır evladım olsun ... İnancım var çok şükür kader kısmet hersey ama sanırım ben ıyı değilim artık ruhsal olarak çöktüm mutsuzlukta dibe vurdum. Yorumlarınıza desteğinize ihtiyacım var şimdiden çok teşekkür ederim hepinize

benım sınavımda gönül yarası galiba. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim

Rabbim beterinden korusun.
Karşınıza "adam" çıkmamış henüz
Son mevzunuza gelince nasıl bir kul hakkına girdiğini bilse eğer uykusu kaçardı.
Sanoyor musunuz ki yanına kalacak. O adam o kafayla zaten mutlu olamaz.
Siz bir an evvel toparlamaya bakın. Zaman en büyük ilaç.

Eski eşimi özledim diyen adamla me kadar süre arkadaşlığınız oldu ve ne kadar önce ayrılmıştı Eşinden tanıştığınızda ?

Gerçi artık pek bir Önemi kalmamış ama yaptığı gerçekten erkekliğe sığmaz çok dönek gibi davranmış o da senin ahınla mutlu olamaz ama bunu bil

Allah kalbine göre versin canım ne diyelim bunları Düşünme ve bir süre yardım al

eski eşinden ayrılalı 3 ay olmuş resmi olarak ama bana 2 yıldır ayrıyız ben doğudayım o ablasıyla yaşadı ayrıldık resmi olarak ta bitti artık demişti. bizim beraberliğimiz ise 1 yıldır devam edıyordu .
Allahından bulsun ne diyebilirim ki ona

3 Ay çok yeni o da galiba nisbet mi yaptı artık ne yapmaya çalıştıysa büyük ihtimal öyle birşey oldu

Benzer ilişkim olmuştu.
Bendeki evli değildi ama eski sevgilisini unuttuğunu beni sevdiğin falan söylemişti.
Ama hep içimde onu unutmadığına dair his vardı.
Göz kör olunca konduramıyordun işte.
Eski sevgili yaşadığı şehire tayin aldırınca beni sepetlemişti.
Kızla tekrar görüşmüş becerememiş beni aramıştı.
Asış sevdiğim sensin deyip.
Bende ki aptallık barışmak olmuştu.
Olmazı oldurmaya çalıştım.
Onu da beceremedim.
3 ay sonra yoktan sebepten ayrıldık.
Bir daha ne o beni ne ben onu aramadık.
Hatta beni sorarmış ortak arkadaşlara ben de inadına başka biriyle görüştüğüm dedikodusunu yaydım ki bir daha bana gelmesin.
Aşk sevgi geçiyor bitiyor da o kuyruk acısı geçmiyor işte.
Kaç yıl oldu evlendim falan ama hala yaptıkları içimi acıtır ah ederim.
Deseler ki tekrar birlikte olurmusun
Asla! Derim ama yine de canımı yakar gururumun kırılması.
O yüzden sakın barışmak için gelirse ki gelecek barışma.

Bırak allahından bulsun!
Ben şu an o kadar iyi bir insanla birlikteyim ki her gün şükrediyorum.
Eşimin kalbi benim bir ömrüme yeter.
Allah razı olsun diyorum ondan.
Sen de üzme kendini karşılığını alacaksın yaşadıklarının.

çok üzücü şeyler yaşamışsınız.adınıza üzüldüm gerçekten ama inanın doğan her gün bizim için yeniden doğuş demek.

kendinize biraz zaman verin biraz durulsun dinlensin kalbiniz.inanıyorum ki Rabbim karşınıza herşeyi unutturacak çok iyi birini çıkartacaktır..

Çöküntünü anlayabiliyorum, zor şeyler yaşamışsın. Bence önüne bakmalısın 30 yaşındasın daha önünde yıllar var kendine gelip toparlanmalısın, yaşadıklarını unutmaya çalışma sadece hatıra geçmiş olarak bırak ki onları hatırlayıp onlardan ders al, tecrübe olarak düşün. İnşallah karşına gerçek aşkın gerçek eşin çıkacaktır tek iktihyacın olan zaman bu zamanda kendine bak çık dışarı eğlen arkadaşlarınla zaman geçir kuaföre git . Umarım iyi olursun canım, pes etme kadının gücü

3 Ay çok yeni o da galiba nisbet mi yaptı artık ne yapmaya çalıştıysa büyük ihtimal öyle birşey oldu
bana resmi olarak 3 ay öncesinde 2 yıldır ayrıyız herşey bitti dedi yoksa asla dönüp bakmazdım arkama çok koştu ikna etti beni sevdiğine ayrılmadan 10 gun önce eşyaları alıp hevesle bana resimlerini atıyordu hayatım bak eşyalarımız geldi diye . Çok mutsuzum çok

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki sabah uyanmak işkence gibi ben bir daha bu kötülüğü yapmam kendime asla rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın ne desem boş sadece zaman iyileştirecek yaramızı

Bu acı tarifsiz gerçekten yıkılan hayallerıme mı sevılmedıgıme mı yıllarıma mı hangisine üzüleyim bilmiyorum

Mutlu olmak için illa evlenmek mi lazım?
Evli olan herkes mutlu mu?
Aşk acısı gayet normal herkes yaşıyor çoğumuz yaşadık ama kimsede ölmedi yani...Hayata bakış tarzınız çok arabesk aklıma İbrahim Tatlıses'in tutun kollarımdan düşerim şimdi şarkısı geldi (zamanında aşk acısı çekerken bu şarkıyı dinler gülerdim halime)
Merak etmeyin herkes yıkılıyor yıkılıyor sonra ayağa kalkıyor evliler boşanıyor aldatılıyor hayat devam ediyor keyif alması Size kalmış

Dengesiz biriymiş öyleyse
Acını Anlıyorum canım ama değmez inan hersey zamanla geride kalacak sende insanlara çabuk güvenmemeyi Öğren

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

benim derdim koca bulmak değil hanımefendi. yaşadığım hayal kırıklığını anlatmak dertleşmek istedim bu kadar evet arabesk takılıyorum buda benım hayat tarzım

Kadınlar hayatı herseyi bir koca olarak görmeye devam ettiği sürece bunlar olur. Ankara ya gidip düğün tarihi almak nedir o gelecekti kardeşim. Ve is vs yok mu öldüm bittim can damarim yok oldu da nedir? İşin gücün olsun hayatını kur gerisi gelir. Olmasa da hersey erkek mi Allah aşkına ? İçim daraldi okurken yazık kendine yazik

o 2 ay oncesınden geldı aılemle konusuldu formalite olsun babaannesı benı gorsun dıye ankaraya gidildi. yazdıkalrımı dikkatli okuyun lütfen ben öldüm bittim onsuz yapamıyorum diye birşey yazmadım yaşadığım hayal kırıklığımı dile getirdim. Çok şükür işim gücüm var dünyanın sadece kocadan ibaret olmadığınıda bılıyorum. Anlatmak istediğimi, dar bakış açısı ile baktığınız için anlamanızı beklemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…