Mutsuz iliskiler ardindan mutlu evlilikler

Ben varim askimdan olecegimi sandigim sevgilimi karaktersizligi yuzunden terk ettim.

Sonra esimle tanistim severek ama asik olmadan evlendim. Tanidikca daha bi sevdim. Iste simdi 9 yillik evlilik iki cocukla cok mutluyum. Umidini kaybetme

kendinden taviz vermeyen bir kadın olduğun eyvallah etmediğin için biten ilişkilerin olmuş.
bence çok mutlu bir evlilik yapmak için geç değil, dur yahu daha 26 yaşındasın

Yarın ben de 6 yıllık sevgilimden ayrılmaya gidiyorum. Artık olmayacak bundan eminim. Mutlu evlilik falan da değil derdim. En azından şu an öyle bi niyetim yok. Merak ettiğim bu acı geçiyor mu? Gerçekten ama mesela bundan 1 sene sonra bu adam benim aklıma gelecek mi sürekli?

Bu konu ilaç gibi oldu valla
Bekliyorum acim gececek ve doğru kişi beni bulacak

Çok az gördüm aslında yıllara rağmen unitmayanlari ama bence belli bir süre sonra insanın kendi elinde
Hakkında hayırlısı olsun

Çok az gördüm aslında yıllara rağmen unitmayanlari ama bence belli bir süre sonra insanın kendi elinde
Hakkında hayırlısı olsun
Kararım kesin. Ancak sonrasında çekeceğim acı ne kadar devam edecek bilmiyorum.

Kararım kesin. Ancak sonrasında çekeceğim acı ne kadar devam edecek bilmiyorum.
Unutmak değilde alışıyoruz sanırım. Bende 5 yıllık ilişkimi bitirdim. 1 ay oldu arada aklıma fena vuruyor çok özlüyorum iyi hiçbişeyi düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor.Farklı şeyler bulup kafamızı dağıtmamız en güzeli.

aaaa siz en son nerede otursak die konu açmıştınız. ayrıldınız mı çok üzüldüm

aaaa siz en son nerede otursak die konu açmıştınız. ayrıldınız mı çok üzüldüm
evet maalesef bende bu kervana katıldım ınsanlar nasıl yapıyo nasıl ediyor derken içinde buldum kendimi. En zoruda askerdeyken bir çok şeyiyle başaçıkıp ardından böyle olması üzücü.Ama suan mutluyum ilerde daha kötüsü olabılırdı ben mutlu olamıycaktım bunun bılıncındeydım hep hayırlısını ver Allah'ım diye dua ettim Allah yüzüme güldü ki daha kötü günler yaşamadan bittirdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…