Mutsuz iliskiler ardindan mutlu evlilikler

Benim yalnisim milletimi yanlış ilk nisanlimin ailesi ddört dortlukdu adam yanlıştı simdukininde kendisi iyiydi ailesi yanlisdi:KK43: ailesini niye bu kadar takiyorsun diyorlar ama insan sadece bir kişiyle evlenmiyorki tümaileye ayak ugdurmak zzorundayız benmi yalnis biliyorum

Oncelikle herkese merhaba..
Önceden mutsuz iliskiler yasayip ya da iliskisi evlilik arefesinde bitmiş, haksizliga, hayal kirikligina ugramis arkadaslardan sonradan mutlu bir evlilik yapanlar hayatinin adamini bulanlar şansı gulenler oldu mu?
26 yasindayim..Bi kere nisanlanip ayrıldım, bi kere nişandan döndüm..Kendimi de cok sorguladim hata nerede diye.
Sizden ricam, ben ve benim durumumda olan arkadaşlara tecrübelerinizle örnek/umut olmanız..
Oncesinde Uzulup mutsuz iliskiler yasayip sonradan mutlu olan mutlu bir evlilik yapan arkadaslar var mi?
Nasip oldu mu sizlere,Bu mümkün mü?
Inancimi umudumu kaybetmek uzereyim..
19 yasimda nisanlandirildim daha okuyorken. Ve 3 ay sonra tartisma cikarip bilerek attim cunku sevmiyordum baska carem yoktu. 2. Kez 20 yasimda nisanlandirildim pisikopat birine verdiler beni nisani atamadim evlendim ayrilana kadar canimi zor kurtardim. 3. Ye ise ailem sevemezsin gibi konustu cahil cahil. dinlemeyip sevdigimin elinden tutup kactim simdi kizimiz yolda insallah.

var olmaz mı. bir arkadaşım aşkta çok bahtsızdı, çok kalbi kırıldı, çok reddedildi. ama en sonunda beyaz atlı prensi geldi resmen ve 2 tane çocuğu var, çok mutlu :)

Annemin bir kere bana dua ettiğini hatırlamıyorum..Acaba hayatimin gidisatinda bu mu etkili? Annemin duasini alamamam mi..Bilmiyorum..

Hiç alakası yok o zaman bende annemin duasını alamadım. Niye bu kadar karamsarsın ki sen annene naptın böyle bişey düşünüyorsun. Biz ailecek toptan beddua aldık o zaman :) bizim evde herkes evde kaldı... :110: böyle düşünme herkersin kısmeti vardır.

ben eski sözlümden sonra biriyle konuştum bi ara. geçen ortak arkadaşlarımızla bir foto paylaşmış. baktııım baktııııımmm baktıııııımmm allahım çok şükür ben bu m.l la yapamazdım s.l.k. dedim :KK70: zaten boşluk doldurmaya çalışmıştım o ayrı ama iyiki ayrılmışım ondan dedim he gerçi hala hayatımın eşini bulabilmiş değilim ama gelince çok çektiricem ona baya bekletti beni :KK70: benim bi tane arkadaşım vardı 6 yıl çıktılar ayrıldılar şimdi başkasıyla evli ikinci çocuğa hamile.

İnsan bunlari okuyunca umutlaniyor gercekten bende dun sevdigim adamin nisanlandigini ogrendim cok kirdi beni neler soyledi insallah bende unutup yeniden sevebilirim suan pek umitli degilim ama hayirlisi

Annemin bir kere bana dua ettiğini hatırlamıyorum..Acaba hayatimin gidisatinda bu mu etkili? Annemin duasini alamamam mi..Bilmiyorum..

Hiç alakası yok o zaman bende annemin duasını alamadım. Niye bu kadar karamsarsın ki sen annene naptın böyle bişey düşünüyorsun. Biz ailecek toptan beddua aldık o zaman :) bizim evde herkes evde kaldı... :110: böyle düşünme herkersin kısmeti vardır.

Evlilikle ilgili degil sadece..Hayatımin geneli sonu gelmeyen işlerle dolu, ve tum cabama ragmen..
Haliyle tum nedenleri sorgulama asamasindayim:)

ben eski sözlümden sonra biriyle konuştum bi ara. geçen ortak arkadaşlarımızla bir foto paylaşmış. baktııım baktııııımmm baktıııııımmm allahım çok şükür ben bu m.l la yapamazdım s.l.k. dedim :KK70: zaten boşluk doldurmaya çalışmıştım o ayrı ama iyiki ayrılmışım ondan dedim he gerçi hala hayatımın eşini bulabilmiş değilim ama gelince çok çektiricem ona baya bekletti beni :KK70: benim bi tane arkadaşım vardı 6 yıl çıktılar ayrıldılar şimdi başkasıyla evli ikinci çocuğa hamile.

En hayirli ve kisa sürede hayatının aşkını bulmanı diliyorum .Bu devirde bi bayan icin yalnizlik da zor, cift olmak da..

Ne olacak sonumuz kızlar ben nisanlimdan ayrılınca bbugünlerde kendimi çok çirkin hissetmeye başladım please help me

bende örneğim bu konuya. 7 yıllık beraberlik hayaller umutların sonunda kavgayla ayrıldım. 3 4 ay sonra hayatıma biri girdi çok mutluyum bu akşam ailesıyle tanışmaya bize geliyolar. Rabbimden hayırlısını isteyin er yada geç oluyor.

Rabbim kalici mutluluklar nasip etsin, üzülmek nasip olmasin inşallah:KK200:

X