Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
19 yasimda nisanlandirildim daha okuyorken. Ve 3 ay sonra tartisma cikarip bilerek attim cunku sevmiyordum baska carem yoktu. 2. Kez 20 yasimda nisanlandirildim pisikopat birine verdiler beni nisani atamadim evlendim ayrilana kadar canimi zor kurtardim. 3. Ye ise ailem sevemezsin gibi konustu cahil cahil. dinlemeyip sevdigimin elinden tutup kactim simdi kizimiz yolda insallah.Oncelikle herkese merhaba..
Önceden mutsuz iliskiler yasayip ya da iliskisi evlilik arefesinde bitmiş, haksizliga, hayal kirikligina ugramis arkadaslardan sonradan mutlu bir evlilik yapanlar hayatinin adamini bulanlar şansı gulenler oldu mu?
26 yasindayim..Bi kere nisanlanip ayrıldım, bi kere nişandan döndüm..Kendimi de cok sorguladim hata nerede diye.
Sizden ricam, ben ve benim durumumda olan arkadaşlara tecrübelerinizle örnek/umut olmanız..
Oncesinde Uzulup mutsuz iliskiler yasayip sonradan mutlu olan mutlu bir evlilik yapan arkadaslar var mi?
Nasip oldu mu sizlere,Bu mümkün mü?
Inancimi umudumu kaybetmek uzereyim..
Annemin bir kere bana dua ettiğini hatırlamıyorum..Acaba hayatimin gidisatinda bu mu etkili? Annemin duasini alamamam mi..Bilmiyorum..
Hiç alakası yok o zaman bende annemin duasını alamadım. Niye bu kadar karamsarsın ki sen annene naptın böyle bişey düşünüyorsun. Biz ailecek toptan beddua aldık o zaman :) bizim evde herkes evde kaldı... böyle düşünme herkersin kısmeti vardır.
İnsan bunlari okuyunca umutlaniyor gercekten bende dun sevdigim adamin nisanlandigini ogrendim cok kirdi beni neler soyledi insallah bende unutup yeniden sevebilirim suan pek umitli degilim ama hayirlisi
beş sene kötü bi evlilik bi çocuk boşandım babaevi çekilmez neler neler yeniden evlendım sankı herseyın ılkını yaşıyorum çok mutluyum çok sevıyorum
ben eski sözlümden sonra biriyle konuştum bi ara. geçen ortak arkadaşlarımızla bir foto paylaşmış. baktııım baktııııımmm baktıııııımmm allahım çok şükür ben bu m.l la yapamazdım s.l.k. dedim zaten boşluk doldurmaya çalışmıştım o ayrı ama iyiki ayrılmışım ondan dedim he gerçi hala hayatımın eşini bulabilmiş değilim ama gelince çok çektiricem ona baya bekletti beni benim bi tane arkadaşım vardı 6 yıl çıktılar ayrıldılar şimdi başkasıyla evli ikinci çocuğa hamile.
bu geçici bir durum. ama bu dönemi geçmek için kendine daha fazla özen göstermen lazım. zorlamalısın kendini içinden gelmese de.Ne olacak sonumuz kızlar ben nisanlimdan ayrılınca bbugünlerde kendimi çok çirkin hissetmeye başladım please help me
En hayirli ve kisa sürede hayatının aşkını bulmanı diliyorum .Bu devirde bi bayan icin yalnizlik da zor, cift olmak da..
bende örneğim bu konuya. 7 yıllık beraberlik hayaller umutların sonunda kavgayla ayrıldım. 3 4 ay sonra hayatıma biri girdi çok mutluyum bu akşam ailesıyle tanışmaya bize geliyolar. Rabbimden hayırlısını isteyin er yada geç oluyor.