Mutsuz iliskiler ardindan mutlu evlilikler

tamam doğru söylüyorsun ama bunu nasıl yapıcaksın.mutluluğun kendi içinde olduğunu kalbine duygularına nasıl anlatacaksın.
kendını seveceksın,kendıne meşgale bulacaksın,tutunduğun ınsna yada şeyler gıdınce her seferınde yıkım olacaktır,yalnız geldik yalnız gıdeceğız,

Benim kuzenim de 9 senesini bir çocuğa verdi.. Yok ev alayım öyle evlenelim, yok araba alayım öyle evleneyim, yok kariyer yapayım derken kızı 9 sene bekletti. Kız baktı çocuğun onunla evleneceği yok, gelmiş 36 yaşına ayrıldılar. Karşısına başka birisi çıktı 6 ay içerisin de evlendi. 1 çocukları oldu, şimdide ikincisine hamile. Eşiyle de çok mutlu.. Bu hayatta herşey nasip kısmet. Üzülme, umutsuzlığa kapılma. Her insan mutluluğu hak eder.. Mutlu olur, ama doğru kişilerle.. Umarım karşına doğru insanlar çıkar..

Insan hayatta acisiyla tatlisiyla bir iliski yasiyor ama onemli olan yaziya alin yazisina inanmak.Rabbim hic ummadigin anda karsina cikariyor.hani derler ya agiz dil kilitlenir diye oyle iste.anliyorsun diyorsun iste bu diye.bende tanismayla beraber 9 ay sonra evlendik simdi 7 yillik evliligimi cennetten gelen melegimle taclandirdim Rabbim hayirli insanlari cikarsin karsina yazindaki neyse o uzme kendini mutlaka cikacak karsina.

kendını seveceksın,kendıne meşgale bulacaksın,tutunduğun ınsna yada şeyler gıdınce her seferınde yıkım olacaktır,yalnız geldik yalnız gıdeceğız,

Cok haklisiniz..Buna fazlasiyla katılıyorum..Ilk nisanliligimdan sonra dediğiniz gibi yasadim,aslinda mutlulugu icinde olan biriyim inanin herseyimi birilerine/evlilige baglamam fakat her defasinda inanıp yari yolda kalmak benim icin fazlaca enerji kaybi olmaya basladi dusunun tam inanıyorum seviyorum hersey guzel..Sonra yine ortada kalıyorum sorunu en fazla kendimde ararim ben..Artik özgüvenim zarar gormeye basladi..Neden hep benzer sonlari yaşıyorum neden kurdugum her hayal basima yıkılıyor..
Bu benim imtihanim mi cezam mi ödülüm mu bilemiyorum..

arkadaşlar.. umutsuzluğa kapılmayın. çok mutlu insanlar da var yorumları görüyorsunuz. hem illa da biri olmak zorunda değil hayatlarımızda :) bizler tek başımıza da devam edebiliriz. azıcık dik duralım :) üşüyenprenses:KK70:
Dik dura dura bu hale geldik :KK70: :KK70:

Oncelikle herkese merhaba..
Önceden mutsuz iliskiler yasayip ya da iliskisi evlilik arefesinde bitmiş, haksizliga, hayal kirikligina ugramis arkadaslardan sonradan mutlu bir evlilik yapanlar hayatinin adamini bulanlar şansı gulenler oldu mu?
26 yasindayim..Bi kere nisanlanip ayrıldım, bi kere nişandan döndüm..Kendimi de cok sorguladim hata nerede diye.
Sizden ricam, ben ve benim durumumda olan arkadaşlara tecrübelerinizle örnek/umut olmanız..
Oncesinde Uzulup mutsuz iliskiler yasayip sonradan mutlu olan mutlu bir evlilik yapan arkadaslar var mi?
Nasip oldu mu sizlere,Bu mümkün mü?
Inancimi umudumu kaybetmek uzereyim..
ben ben ben!!!!:KK19: nişandan ayrılma değil ama psikopatın tekiyle nişanlanmak üzereydim. Allah razı olsun canım babacığımın içine mi doğmuş ne "3 ay bekleyin 3 ay sonra gelsin istesin şu anda hazır değilim" dedi. şerefisiz bilmemne çocuğu benim skp da konuşurken görüntümü kaydetmiş tehdit etti beni o 3 ayda. görüntüde sexii gecelik çamaşır vs değil ha!eşofmanlar üzerimde biraz omzum açılmış, iyi geceler diye öpücük atıyorum elimle.

dangalak beni biraz tanısa zaten benim tehditle evlenecek kadar iQ su düşük bir insan olmadığımı bilirdi ki o foto ne bee! neyse işte cehennemin dibine kadar yolun var git sülaleme gönder resmi diyerek kıçına tekmeyi bastım. ayyyy şu anda yaşamış gibi sinirlendim resmenEn Büyük KK

bana sapık demediği mi kaldı o.. mu nemfomanik dedi adam bana yaaa:KK48: ama sonradan çözdüm olayı. arabasının torpidosunda bulduğum bir ilaç vardı bulduğumda paniklemişti. bana o kadar hakaret edene kadar şüphelenmemiştim sonra ilacın adını çat pat hatırlayıp netten arattırdım ki ereksiyon için kullanılan bir ilaçmış. yani bu dangalağın bi tarafı kalkmadığı için eziklik aşağılık komplexi tavan yapmış. babası şizofrendi zaten demekki huydur çeker lafı doğru bir yerde.

eski kız arkadaşlarından da hep afedersiniz o.. diye bahsediyordu kaç kere azarladım ne biçim konuşuyosun ne yaşadıysan yaşadın evlenmiş barklanmış kadın için ağzından çıkanı duy diye.

velhasıl evlenmeden kurtuldum o psikopattan! ve o kadar erkeklerden tiksinmiştim kiii o zaman. bir daha kimseyle bir ilişki yaşamayacağım yalnızlık süper diye düşünüyodum. en son 3 bekar arkadaş toplanıp yemeğe gittik güldük eğlendik yalnızlığa kadeh kaldırdık:KK23: ordan kafeye geçtik canımız tatlı çekti diye veee ben yan masada eşimle karşılaştım:KK45::p tanıyordum çok beğeniyordum zaten ama sevgili falan değildik. o akşam birlikte çıktık kafeden ve 1 haftaya kalmadan evlenmeye karar verdik. ve inanır mısın babam bu defa hiç bekletmedi. gece 11 de haber verdim babama yarın istemeye gelecekler diye. babam tamam dedi annemi ikna etti düşün! şimdi şükürler olsun 2 yıllık çok mutlu bir evliliğim var.

umudunu kaybetme ve yalnızlığın tadını çıkar:KK66:

(çok uzun oldu kusura da bakma:oops: )

bende 26 yaşındayım 5 yıllık erkek arkadaşımla bizde iletişim kestik biribirimiz aramıyoruz. bir ay oldu. Onu aramayı asla düşünmüyorum.Umudumu kaybetmedim. Şu an seni çok iyi anlıyorum. Ama bide şu yönden bak demekki hayırlısı buymuş. Ne ilişkiler var yıllar sürüyor evleniyorlar bir kaç ay sonra çok kötü şekilde boşanıyorlar. Sorunu kendinde aramamalısın. Kısmet şans işi bu. İllakı bizimde kısmetimiz karşımıza çıkacak. Allah hayırlısını versin. Böyle dua et kardeşim.

Oncelikle herkese merhaba..
Önceden mutsuz iliskiler yasayip ya da iliskisi evlilik arefesinde bitmiş, haksizliga, hayal kirikligina ugramis arkadaslardan sonradan mutlu bir evlilik yapanlar hayatinin adamini bulanlar şansı gulenler oldu mu?
26 yasindayim..Bi kere nisanlanip ayrıldım, bi kere nişandan döndüm..Kendimi de cok sorguladim hata nerede diye.
Sizden ricam, ben ve benim durumumda olan arkadaşlara tecrübelerinizle örnek/umut olmanız..
Oncesinde Uzulup mutsuz iliskiler yasayip sonradan mutlu olan mutlu bir evlilik yapan arkadaslar var mi?
Nasip oldu mu sizlere,Bu mümkün mü?
Inancimi umudumu kaybetmek uzereyim..

evlendiğin kişinin daha kıymetini biliyorsun inadına yaşıyorsun hayatı.

1 buçuk senelik birlikteliğin sonunda büyük bir cesaretle erkek arkadaşımdan ayrıldım. çok üzüldüm. kırıldım. ailemle tanışmıştı, ben ailesiyle tanışmıştım. daha söz nişan falan olmamıştı ama sevmiştik işte.

şimdi mutlu bir evliliğim var çok şükür, 1 buçuk yıllık. umudunu yitirme.

bende 26 yaşındayım 5 yıllık erkek arkadaşımla bizde iletişim kestik biribirimiz aramıyoruz. bir ay oldu. Onu aramayı asla düşünmüyorum.Umudumu kaybetmedim. Şu an seni çok iyi anlıyorum. Ama bide şu yönden bak demekki hayırlısı buymuş. Ne ilişkiler var yıllar sürüyor evleniyorlar bir kaç ay sonra çok kötü şekilde boşanıyorlar. Sorunu kendinde aramamalısın. Kısmet şans işi bu. İllakı bizimde kısmetimiz karşımıza çıkacak. Allah hayırlısını versin. Böyle dua et kardeşim.

Haklisin..Allah yardımcımiz olsun..Bunlar imtihan, vesile biliyorum..Rabbim sahipsiz birakmasin..
Ben neredeyse ailesiz bi kizim diyebilirim..Hayattalar cok şükür ancak pek fazla destek değiller..Anne baba gibi degil de halam, amcam gibiler ne yazik ki..Ben yine de onları ne kirar ne kizdiririm..
Hal böyle olunca erkek arkadasimi annemi babami sever gibi de sevdim..Suan yasadigim hayal kırıklığı da benim ona fazla anlam yuklememin bir sonucu..Olumlu biri olarak yasadim hep ancak bu kez umudum cok dipte..Hep mi hayal kırıklığı..Bitiremedigim bi okulum, yarim kalan isim, yarim kalan iliskim var..Hayatimda hep bi sanssizlik devam ediyor..
Kisiligimi biraz anlatsam ego gibi duracak o yüzden sadece kötü bir insan ya da insanlara kötülük yapan biri degilim diyebiliyorum..
Ilk cocukluktan ergenlik cagima kadar ailemin cok sevdigi bir akrabam tarafindan taciz edildim..Sirf ailem uzulmesin diye sabrettim, kactim, sustum..Annemin bir kere bana dua ettiğini hatırlamıyorum..Acaba hayatimin gidisatinda bu mu etkili? Annemin duasini alamamam mi..Bilmiyorum..
Inanin sadece huzurlu allah rizasi dahilinde temiz bir yuva kurmak ve artık mutlu yasamak istiyorum. .

X