Oncelikle herkese merhaba..
Önceden mutsuz iliskiler yasayip ya da iliskisi evlilik arefesinde bitmiş, haksizliga, hayal kirikligina ugramis arkadaslardan sonradan mutlu bir evlilik yapanlar hayatinin adamini bulanlar şansı gulenler oldu mu?
26 yasindayim..Bi kere nisanlanip ayrıldım, bi kere nişandan döndüm..Kendimi de cok sorguladim hata nerede diye.
Sizden ricam, ben ve benim durumumda olan arkadaşlara tecrübelerinizle örnek/umut olmanız..
Oncesinde Uzulup mutsuz iliskiler yasayip sonradan mutlu olan mutlu bir evlilik yapan arkadaslar var mi?
Nasip oldu mu sizlere,Bu mümkün mü?
Inancimi umudumu kaybetmek uzereyim..
ben ben ben!!!!
nişandan ayrılma değil ama psikopatın tekiyle nişanlanmak üzereydim. Allah razı olsun canım babacığımın içine mi doğmuş ne "3 ay bekleyin 3 ay sonra gelsin istesin şu anda hazır değilim" dedi. şerefisiz bilmemne çocuğu benim skp da konuşurken görüntümü kaydetmiş tehdit etti beni o 3 ayda. görüntüde sexii gecelik çamaşır vs değil ha!eşofmanlar üzerimde biraz omzum açılmış, iyi geceler diye öpücük atıyorum elimle.
dangalak beni biraz tanısa zaten benim tehditle evlenecek kadar iQ su düşük bir insan olmadığımı bilirdi ki o foto ne bee! neyse işte cehennemin dibine kadar yolun var git sülaleme gönder resmi diyerek kıçına tekmeyi bastım. ayyyy şu anda yaşamış gibi sinirlendim resmen
bana sapık demediği mi kaldı o.. mu nemfomanik dedi adam bana yaaa
ama sonradan çözdüm olayı. arabasının torpidosunda bulduğum bir ilaç vardı bulduğumda paniklemişti. bana o kadar hakaret edene kadar şüphelenmemiştim sonra ilacın adını çat pat hatırlayıp netten arattırdım ki ereksiyon için kullanılan bir ilaçmış. yani bu dangalağın bi tarafı kalkmadığı için eziklik aşağılık komplexi tavan yapmış. babası şizofrendi zaten demekki huydur çeker lafı doğru bir yerde.
eski kız arkadaşlarından da hep afedersiniz o.. diye bahsediyordu kaç kere azarladım ne biçim konuşuyosun ne yaşadıysan yaşadın evlenmiş barklanmış kadın için ağzından çıkanı duy diye.
velhasıl evlenmeden kurtuldum o psikopattan! ve o kadar erkeklerden tiksinmiştim kiii o zaman. bir daha kimseyle bir ilişki yaşamayacağım yalnızlık süper diye düşünüyodum. en son 3 bekar arkadaş toplanıp yemeğe gittik güldük eğlendik yalnızlığa kadeh kaldırdık
ordan kafeye geçtik canımız tatlı çekti diye veee ben yan masada eşimle karşılaştım
tanıyordum çok beğeniyordum zaten ama sevgili falan değildik. o akşam birlikte çıktık kafeden ve 1 haftaya kalmadan evlenmeye karar verdik. ve inanır mısın babam bu defa hiç bekletmedi. gece 11 de haber verdim babama yarın istemeye gelecekler diye. babam tamam dedi annemi ikna etti düşün! şimdi şükürler olsun 2 yıllık çok mutlu bir evliliğim var.
umudunu kaybetme ve yalnızlığın tadını çıkar
(çok uzun oldu kusura da bakma
)