Merhaba güzel meslekleriniz var fakat şu telefon sosyal medya konusu benimde canımı çok sıkıyor. bazen biz de kahve içmeye çıkarız 2-3 sohbet sonrası konu dağılıyor ve herkes telefonlara sarılıyor bunu bende sevmiyorum bide sanırım bütün gün çalışıp eve gelince kendilerine extra alan istiyor erkekler bana öyle geliyor aslında alan konusunun cinsiyetle bir alakası yok sadece erkekler fazla sıkıntıya gelemediğini düşünüyorum .bende eve gelince yorgun. Öylece telefona bakayım susayım istiyorum yada kitap felan eşimde öyle saatlerce telefona baksa of demez. 2-3 saat sonra sıkılırsa telefondan aklına gelirim
telefondan kafasını kaldırması için odaya gidip dikkatını dağıtmam gerekiyor genellikle yastık felan fırlatıyorum şakalar şamatalar sonra hadi bi yürüyüş yapalım diyorum e akşam oluyor yine aynı tas aynı hamam
bu olay bence herkesin evde olmaya başladı. Hoş birşey değil asla bu arada eşiniz avukat olduğu için daha olgun bir eş olmasını beklerdim açıkçası .. ilgisizlik var ama aldatma gibi bireyler yoksa eğer eşinizin sevgisi bitmemişse ki bitmesi için bir sebep yok diye yorumluyorum ben bilmeden ama yine de öyle var sayalım bir çift terapisine gidebilirsiniz siz önceden gidip bir fikir alabilirsiniz orda içinizi dökebilirsiniz , sonrasında eşiniz dahil olabilir. Bir kırgınlıkla öfkeyle boşanma kararı iyi değil sanki .. başından beri kavga edşyomuşsunuz huyu hiç değişmemişse karakteri mi desem huyu böyle olabilir .. bu arada konuyla alakası yok ama şöyle bir şey var bir erkek bakımlı kadın sever evin içinde de olsanız süslü olmak makyajlı parfümlü olmak ilgilerini çekiyor elinde ojen yüzünde makyajın olucak bir kadın olarak bunu geçenlerde eşimin şakayla söylediği bir sözden çok iyi anladım o gün bugündür bana olan bakışları felan çok değişti
bende biraz bırakmıştım kendimi açıkçası çocuk yok bizimde ama evlilikte başka başka sorunlar olunca biraz depresyona girmiştim … bu arada kurban bayramında felan eğer izininiz felan olursa belki bir kaç gün biyerlere gidip kafa dinleseniz atmosferiniz değişir sıcak bakarsa fırsatı kaçırma derim