Mutsuz bir insanla ömür geçer mi

Eee konu da nerede geçmiş sktr git lafı Ferhans acaba otur sen yorumla çok bilir kişisin buyur ben her yorumu okumuyorum işsiz gibi. Anlaşamıyorsa yallah adliyeye !
Beğenmiyorsan kapı orada demek ne demek?.çözüm yolu aranmaz bu tavrın üstüne.konuşuyoruz şurada.amaç o zaten.

Her kavgada ağzına geleni söyleyip, burası benim evim işine gelirse demek mi her kadının yakınlığı şeyler ?

Sıkıcı mı? sadece sıkıcı mı? Adam kavgalarda küfür kıyamet gidiyormuş, burası benim evim işine gelirse diyormuş.kimse konuyu adam gibi okumamış mi anlamadım ki.
Ne anlatiyosun yine ayse ya konu sahibi o kadar detay vermemiş kisanki küfür ediyorsa otur onunla yaşa dedik.Normalde yorumlarimizi görüyorsun zaten böyle şeylere asla kabul etmiyoruz şiddet hakaret kûfûr bunlar kabul edilemez şeyler.
Sende bir an da melek kesiliyorsun sanki hiç yorumlarını görmüyoruz.Hangi tarafından kalktın yine acaba.
Senden başka niye kimse öyle anlamamış.

Mutfakta saatlerce kalsam bakmaya bile gelmez yanıma.
Sirf su hareketi bile bosanmak icin yeterli
Evlilikte kavga olur küsülür barisilir bu bile bi etkilesimdir ama evlilikten elini ayagini ceken adam cekilmez
Ayrilmaya da yanasmiyor cunku yemegi cayi ayagina geliyor neden bosansin
O boyle etkisiz elemanken kvleri iftara cagirip tum gun ev isleriyle kendinizi harap etmeniz de kendinize zerre deger vermediginizin gostergesi

Sonradan mı değiştirdi acaba? Bu kadar kişi çok yumuşak yorum yapmış.ağzına geleni söylüyor demiş ya.ağzına geleni söylemek de anca küfür kıyamettir yani.

Hay ağzına sağlık.diğer yorumları bir okudum şok oldum, yok çözümsüz değilmiş de yok her kadının yaşadığı şeylermiş de.konuyu baştan okudum kaç defa bir yanlışlık mı var diye.tatlı tatlı yorumlar.yok arkadaş.uyku sersemliğiyle atlaya atlaya okudu heralde herkes.bir de bana tepki gösterdiler.

Beğenmiyorsan gidebilirsin demek de mizaçtır canım çekemeyen boşar nokta şimdiye kadar adamı hiç mi tanımamış ben direkt konuşurken notunu veriyorum.
Ben de verdim işte.adam kötü, sevgisiz.konu sahibi de konuyu açıp gitmiş.kendi kendimize konuşuyoruz.

keşke nişanlıyken olan kavgaları ciddiye alsaydınız terapi alsanız çift terapisi itiraz ederse boşanacağınızı söyleseniz yani başka bir çözüm yolu gelmiyor aklıma ama mutsuzluk bir bataklık gibi sizi de çekip alır içine haberiniz olsun

Dışarıya biriyle çıktığımda telefonuyla oynamasını büyük saygısızlık görürüm. Sevgilim dahi olmasa bir daha dışarı çıkmam o kişiyle otursun evinde sosyal medyada gezsin.
Ben sevgilimle aynı şirkette çalışıyorum, çoğu şeyi beraber yaparız yani dip dibe gibiyiz. Buna rağmen oturup bir kahve içmeye çıksak dahi telefonla vakit geçirmeyiz. İşimizi bazen telefondan halletmemiz gereken durumlarda bile karşı taraftan izin isteriz.
Koskoca meslek sahibi olmuş insanların bu derece sosyal medya, telefon bağımlılığını anlamlandıramıyorum. Çok basit görünebilir ama böyle davranan bir insan baştan eğridir.
Terapist falan zorlamayın hiç bence. Adam olmamış.
Sorunun kimde olduğu da önemli değil bu noktada, baştan bir hata yapmışsınız nişanlıyken bildiğiniz halde evlenmişsiniz. Bence hayatınızın büyük kısmı geçmeden ayrılın gitsin. Ruh emiciler diyorum ben bunlara.

Adam dunyaligi yaptim sana gerek kalmadı demis zaten avukat neyin ne oldugunu bilir ama yine de bence iyi bir avukat ile cozulebilir
Bir de siz kendiniz bir terapi alsaniz? Önce ne istediginize ve kendinize odaklanin baktiniz evlilik beklentileriniz karsilanmiyor, bir ömür negatif bir insanla yasamak zorunda değilsiniz
Ayrica ev araba bunlar sonradan mi alindi? Ev benim demesi icin evlenmeden önce alinmasi lazim ha krediyi beraber oduyorsaniz evli kaldiginiz sure icinde ödenen miktarin yarisi yine size geri ödenir. Haklarinizi öğrenin

Ev benim demek ayrılma sebebidir bence tek başına.diğer gerekçelere gerek bile yok.

Sonradan mı değiştirdi acaba? Bu kadar kişi çok yumuşak yorum yapmış.ağzına geleni söylüyor demiş ya.ağzına geleni söylemek de anca küfür kıyamettir yani.
Iki tarafda aynı şekilde agzına geleni saydırıp kavga ediyor.Tek taraflı bir şey değil yani dertlerini kisaca anlatmış detayli degil ona göre yorum atdik bizde.Tabiki eşi küfur hakaret ediyorsa ayrılmalı böyle ömür geçmez çünki ya eşi normal adam gibi davranacak ya da zaten sonu boşanmaya gider.

Güzel konu aslında da konu sahibi uçmuş, konuşmak anlamsız geliyor.

Ağır konuşuyor diyor konu sahibi bazı insanlar sinirlerine hakim olamaz onun dışında gitsem bırakmaz ama beni diyor. O halde tüm rahatsızlıklarını dile getirecek düzelmezse bosanacağını söylemeli tarafındayım aldatma yok birşey yok geçimsizlik var kendisi de konuşuyor karşılıklı tansiyon her zaman yükselir bu terapilere gitmesiyle bile düzelebilir isterlerse kimse bir anda yuvasını hemen yıkmaz. Bir gidişata bakar toparlamaya çalışır vs. hala şiddetli geçimsizlik varsa boşanırsın.
Asıl mesele araların da aşk var mı?
Kavgayla istediklerini de bir erkeğe yaptırman zor, ben sadece kadın tarafından bakmam olaya konu sahibi de geçimsiz davranıyor ağzımıza geleni sayıyoruz diyor.

aslında benim için çok önemli ama ben mi abartıyorum acaba diyorum bazen.. evet maalesef ayrı dunyaların insanıyız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…