"Mutluyum :cünkü bunu yaptım "kösesi

mutluyum çünkü beni seven bir eşim var :) mutluyum çünkü çok tatlı ALLAH nazardan korusun bir kızım var :) mutluyum çünkü sağlığım yerinde sevdiklerim yanımda

Mutluyum çünkü,muhabbet kuşumu sıcacık sobanın hiç sönmediği kayınvalidemlerde bıraktım...:teselli:
Burda olsa soğuktan ölücekti yavrum...
:çok üzgünüm:

mutluyum ;çünkü Allaha şükür ki sağlığım yerinde..bence en önemli mutluluk sebebi bu..

Mutluyum, Çünkü sigarayı bırakma kararı aldım :) Ve şimdiden başarılıyım
=)

Mutluyum cünkü yürüyebiliyorum, konusabiliyorum, calisabiliyorum, yani hayatimi saglikli gecirebiliyorum...Sagliktan daha degerli sey tanimiyorum.
Saglik oldumu geriside bir nebze olur ama saglik bittimi istersen altinlara paralara pirlantalara bogul hic bir anlami yok.

aslında son bir kaç gündür hiç mutlu değildim ama burayı okuyunca yüzüm güldü şimdi bende mutluyum :1rolleyes:

bende mutluyum çünkü eşimle birbirimizi çoooooooooooook seviyoruz Şeniz ve ineklerimiz var sonunda sağmayı bende başardım kaydirigubbakcemile3

mutluyum cunku cuma gunu cok sevdigim bir arkadasimla uzun bir aradan sonra tekrar gorusecegim.
mutluyum cunku beni seven bir esim var.
mutluyum cunku turkiyeye gitmeme az kaldi

mutluyum çünkü kocamı çok seviyorum
mutluyum çünkü kızımı çok seviyorum
mutluyum çünkü bugün bir dostuma içimi döktüm...

mutluyum mutlu bir yuvam var, arkadaşlar mutluluk gözlerinde yaş değil dudaklarınızda tebessüm olsunnnnnnn

mutluyum, bugün şirkete çok fazla misafir gelmedi çay taşımak zorunda kalmadım.
mutluyum, evdeki arızalı pc'mi sonunda tamir ettireiliyorum,
mutluyum, bu ayda işsiz kalmadım hemen iş buldum.
mutluyum, beni isteyen çok fakat annem vermiyo :)
daha ne olsun ki.....

Back