mutlulukların paylaştıkça çoğaldığı, hüzünlerin paylaştıkça azaldığıı yer :)

Ohhh rahatlamısındır kuaforden cıkınca tamma heraaa saka yaptım tamma gelcez sız temızleyın bende yemek yparım bende yarın yadda cuamrtesı gıdecem kuafore bende fazlalıkalrdan kurtulcam ohhhh cıktınmı yenıden doğmuş oluronn

ohhh ne güzelllll kafa dagtmıs olursunz hemmmm :) evet bayramam hazrlık yapmk lazımmm :)
evet zaten sürekli ev iş arasında gidip gelince böyle şeylere ihtiyacı oluyor insanın
Ohhh rahatlamısındır kuaforden cıkınca tamma heraaa saka yaptım tamma gelcez sız temızleyın bende yemek yparım bende yarın yadda cuamrtesı gıdecem kuafore bende fazlalıkalrdan kurtulcam ohhhh cıktınmı yenıden doğmuş oluronn

gerçekten yeniden doğmuş gibi oluyorsun hafifliyor insan:)

kesınlıklee katılıyorum hepnıze ayrıı ayrıııı kuaforrr psikolog gıbıııı cıkan rahtlıyo :KK70::KK70:
hos geldın bendenz nasılsın?
skopca hos geldın canmmm :)

yaaa zillhicce ayı bnde tutmayı cok ıstyorum ama m hep unutyoru mmmm :KK43: Allah kabul etsın cnmcım dua et bızede :)
saol skopca bız ızyıız sen nasıl bakaım nerelerdensın :)

teşekkür ederim heraacım. günler iyice kısaldı kaza oruçlarını tutmanın en güzel zamanları :13: bugünde evde yanlızım çok güzel fırsat oldu benim için :81:

yaaa zillhicce ayı bnde tutmayı cok ıstyorum ama m hep unutyoru mmmm :KK43: Allah kabul etsın cnmcım dua et bızede :)
saol skopca bız ızyıız sen nasıl bakaım nerelerdensın :)
ayy bende tutucaktrım regl oldum yaww:KK43::-)( tek karım köyde byrm byrm regl sancıları çkemicem :)

teşekkür ederim heraacım. günler iyice kısaldı kaza oruçlarını tutmanın en güzel zamanları :13: bugünde evde yanlızım çok güzel fırsat oldu benim için :81:
allah kabul etsın cnm
slm kızlar nasılsınız bayagıdır görüşemiyoruz
valla bildiğim kadrıyla herkesler iyi gülpmbecım sen nasılsınn bakalım göremıoruz senı buralarda kurslar yoğun geöççio sanırım

ayy bende tutucaktrım regl oldum yaww:KK43::-)( tek karım köyde byrm byrm regl sancıları çkemicem :)

allah kabul etsın cnm

valla bildiğim kadrıyla herkesler iyi gülpmbecım sen nasılsınn bakalım göremıoruz senı buralarda kurslar yoğun geöççio sanırım

benim kurs salıdan cumaya kadar sabah 9 da baslıyor 13.15 de bitiyor geliyorum 2 de gelince yazıyorum ama siz olmuyorsunuz bu ayda böle bidahaki ay yılbası tatiline giriyor her yer yok

herkese gunaydınlar sanırım dun kımse yokmuş topijkte herkes yoğun bayram dolayısıyla :):) bildiğiniz gibi dğeil arkdş gitti 1 olan şntiye sayısı 3e ççıktı ve yakında bi şantiye daha alınıo kafayı tırltmak üzreyim bendeniz=))=) hanımlar hepinize şimdiden hayırlı bayramlar belki bugunde gelemem iş çok :KK43::-) öpüyorum şimdiden hepınızı

heram beybim DOĞUM GUNUN KUTLU MUTLU OLSUN İNŞALALH İYKİ VARSIN KISSS=)=)

Evet dun hera anneannesını kaybettı bu arada dun bnde baya yogundu evet bugunde gırme ımkanı bulamıyam sımdıdedn herkeze ıyı bayrmlar bayramdan sorna goruşmek dılegıyse gırersem yazıcam

gunaydın kızlar herkesın geçmiş bayramı mubarak olsunnn ... mihrimahında dedği gibi ananem vefat etti mekanı cennet olsun biraz burukdu ama yınede bayramıngüzelliği vardıı ..nasıl gecdi bayramlar bakalım? biz arife gününden eltimlerle kaynvalidemlere geciyoruz o gun orda kalıp sabh erkkler namaza gıdıyo bızde sofrayı hazrlyorz kahvaltıyı edp ramzn bayramnda annemlere gecmısıdk ama kurban oldugu için kurbanımızı kesdık Allah kabul etsın kaynamlarla annemlere ugradık ordn cıkıp etı buzdolbına atıkk ustumuzu degstrp annemlere gecdık orda kaldık sabh kahvaltı edıp bayram zıyrteı ne gıttık 3 gun eşim çalısdı 4 gun halasını cagrdık kahvaltı ettık cumrtesı pazar eşim çalısdı yıne :KK43: böyle bi bayramdı bnm :)

X