Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet zaten sürekli ev iş arasında gidip gelince böyle şeylere ihtiyacı oluyor insanınohhh ne güzelllll kafa dagtmıs olursunz hemmmm :) evet bayramam hazrlık yapmk lazımmm :)
Ohhh rahatlamısındır kuaforden cıkınca tamma heraaa saka yaptım tamma gelcez sız temızleyın bende yemek yparım bende yarın yadda cuamrtesı gıdecem kuafore bende fazlalıkalrdan kurtulcam ohhhh cıktınmı yenıden doğmuş oluronn
ayy bende tutucaktrım regl oldum yaww( tek karım köyde byrm byrm regl sancıları çkemicem :)yaaa zillhicce ayı bnde tutmayı cok ıstyorum ama m hep unutyoru mmmm Allah kabul etsın cnmcım dua et bızede :)
saol skopca bız ızyıız sen nasıl bakaım nerelerdensın :)
allah kabul etsın cnmteşekkür ederim heraacım. günler iyice kısaldı kaza oruçlarını tutmanın en güzel zamanları :13: bugünde evde yanlızım çok güzel fırsat oldu benim için :81:
valla bildiğim kadrıyla herkesler iyi gülpmbecım sen nasılsınn bakalım göremıoruz senı buralarda kurslar yoğun geöççio sanırımslm kızlar nasılsınız bayagıdır görüşemiyoruz
ayy bende tutucaktrım regl oldum yaww( tek karım köyde byrm byrm regl sancıları çkemicem :)
allah kabul etsın cnm
valla bildiğim kadrıyla herkesler iyi gülpmbecım sen nasılsınn bakalım göremıoruz senı buralarda kurslar yoğun geöççio sanırım