Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet 2 yaşında bi oğluşum var..çalışmıyorum..nursenaaa nıe tek cvbler verıorsun bakımmmm :) nasılsın bebiş var sanıım nasıl gecıyo gunler çalısan bı bayanmısın sorulaırma cvb ısıtyorum :)
mıhrıı koly gele cnnm bnde yogunm bugunnnn ftra ıslıyorum
hera nan benı şibnde dun eve gıttımm program yapmısdım kendıme o sıraya ggore yımeklerımı yaptım salatamı yaptımevı sıldım süpürdüm toz almadım sofrayı kurdummm banyoyuuu sildimm falan hala gelmedıler camasrlarım vardı onları katladım yerıne yerlestrıyodum kocem geldııı sonra muhabbet ettık faln 8,5 a dru geldıler işde dırek ymk yedık cok acıkmısdımm sonra cay faslı ısde sonra oyun oynadık mblue oyuna baya sardı sonrada kalktılr onlar zaten bızd cup yataga
yarenka kurtma mak almkdan vaz gecdı olumsuz ozlellıkleır var dıye yada suanda ertledım dıyım kucuk odam var orda kurutyorum bbeiş olursa alırım belkı
mıhrı kastamonuda ne etcenz kıss
Günaydın kızlar.
İyi bi akşam ve gece geçirmedim ben.
Baş ağrısıyla ayrıldım iş yerinden. Eve gittiğimde eşim gelmemişti mesaiye kalmış.
Baş ağrım çok şiddetliydi, sağ tarafımı hissetmedim. gözüm yerinden çıkacak gibiydi.
Sonra eşim geld 9 du saat.
İlaç verdi bana, yattığım yerde sızmış kalmışım, oda koltuğun diğer tarafında uyumuş. Saat 3.30 du beni kaldırdı hayatım hadi yatağımıza gidelim diye. Lavobaya gittim yüzüm gözüm şişmiş.
Sonra yattım bütün gece rüyamda bi yerlere koşturdum durdum.
Hele bi rüya gördüm sormayın.
Bir köye geziye gitmişim, tarihi bir özelliği varmış.
Kadınlar evin önünde oturuyor bir ağacın altında. Kendi elleriyle kolyeler yapmışlar ağacın dalına asmışlar satılsın diye. Bende bakıyorum onlara sade bişiler arıyorum diyorum ordakilere.
Yaşlı bir kadın var bana bakıyor, diyor ki: Kızım sen kendini hiç mi okutmuyorsun?
Noldu ki diyorum bende ona.
Sen geldiğinden beri duramıyorum yerimde diyor kadın kendini bi okut, gel ben seni bi okuyayım diyor.
Sonra yanında bi genç kız var, ona kahva yap getirdi falına bakıyım bu kızın diyor.
Kız kahve yapıp getiriyor bana, içiyorum kahveyi. Kadın falıma bakıyor.
Sen kendini hiç mi okutmuyorsun Allah aşkına. Çatlayacaksınız karı koca, nasıl duruyorsunuz.
Kocan ölür sen ne yaparsın aniden bişi olur kocana diyor.
sonra ben ağlamaya başlıyorum, git kızım okut kendini birilerine diyor bana kadın.
Sonrasını hatırlamıyorum.
Ama çok etkilendim çok gerçekti, olağan üstü bi olay yoktu yani rüyamda
ben geldim kıslar nasılsınız
saol cnm bnden de iilk ıvıt tatıl yaklasıyoooo :)
yarenkaa ohh fazlalıklardan kurtulmusunnn :)