mutlulukların paylaştıkça çoğaldığı, hüzünlerin paylaştıkça azaldığıı yer :)

hos geldın selcımmm bn nazara ınanrımmmm o yuzden nazr duası faln al evıne ıstersennn arada eşinle birbirinizi okuyun biliyorsanız canım... Allah ruyanı hayırlara cıkrsın

nursena ben 10 senedir giderim antalyaya :KK51:
sel öncelikle geçmiş olsun. rüyan içinde hayrdır inşallah diyelim. ilginçmiş gerçekten:26:

nursenaaa nıe tek cvbler verıorsun bakımmmm :) nasılsın bebiş var sanıım nasıl gecıyo gunler çalısan bı bayanmısın sorulaırma cvb ısıtyorum :)
mıhrıı koly gele cnnm bnde yogunm bugunnnn ftra ıslıyorum :KK70:
evet 2 yaşında bi oğluşum var..çalışmıyorum..

bnde dun eve gıttımm program yapmısdım kendıme o sıraya ggore yımeklerımı yaptım salatamı yaptımevı sıldım süpürdüm toz almadım sofrayı kurdummm banyoyuuu sildimm falan hala gelmedıler camasrlarım vardı onları katladım yerıne yerlestrıyodum kocem geldııı sonra muhabbet ettık faln 8,5 a dru geldıler işde dırek ymk yedık cok acıkmısdımm :KK70: sonra cay faslı ısde sonra oyun oynadık mblue oyuna baya sardı :KK70::KK70: sonrada kalktılr onlar zaten bızd cup yataga :KK70:
yarenka kurtma mak almkdan vaz gecdı olumsuz ozlellıkleır var dıye yada suanda ertledım dıyım kucuk odam var orda kurutyorum bbeiş olursa alırım belkı :KK70::KK70:
mıhrı kastamonuda ne etcenz kıss :KK70:
hera nan benı şi
kayet etme keyıftenmi geç geldik nan kocişim ancak gelebidi bide aksilik trfıkte klamış sinir küpüyydü eve geldimizde=)=) nese allahtan oyun oynadık dağıttık kafaları ay dun bi yorgunluk vardı bende ama anlamadım hayırıdr inş.=)=) nese cano bayramdan sonada bana beklıom =)=) nasılsa mihrimah gelmez:p sende gel kıs mihri kap kocanı gel bi maklube partisi yapak =)=) ama buna yardıma çağrırım sizide:KK70::KK70:

Günaydın kızlar.
İyi bi akşam ve gece geçirmedim ben.
Baş ağrısıyla ayrıldım iş yerinden. Eve gittiğimde eşim gelmemişti mesaiye kalmış.
Baş ağrım çok şiddetliydi, sağ tarafımı hissetmedim. gözüm yerinden çıkacak gibiydi.
Sonra eşim geld 9 du saat.
İlaç verdi bana, yattığım yerde sızmış kalmışım, oda koltuğun diğer tarafında uyumuş. Saat 3.30 du beni kaldırdı hayatım hadi yatağımıza gidelim diye. Lavobaya gittim yüzüm gözüm şişmiş.
Sonra yattım bütün gece rüyamda bi yerlere koşturdum durdum.
Hele bi rüya gördüm sormayın.

Bir köye geziye gitmişim, tarihi bir özelliği varmış.
Kadınlar evin önünde oturuyor bir ağacın altında. Kendi elleriyle kolyeler yapmışlar ağacın dalına asmışlar satılsın diye. Bende bakıyorum onlara sade bişiler arıyorum diyorum ordakilere.
Yaşlı bir kadın var bana bakıyor, diyor ki: Kızım sen kendini hiç mi okutmuyorsun?
Noldu ki diyorum bende ona.
Sen geldiğinden beri duramıyorum yerimde diyor kadın kendini bi okut, gel ben seni bi okuyayım diyor.
Sonra yanında bi genç kız var, ona kahva yap getirdi falına bakıyım bu kızın diyor.
Kız kahve yapıp getiriyor bana, içiyorum kahveyi. Kadın falıma bakıyor.
Sen kendini hiç mi okutmuyorsun Allah aşkına. Çatlayacaksınız karı koca, nasıl duruyorsunuz.
Kocan ölür sen ne yaparsın aniden bişi olur kocana diyor.
sonra ben ağlamaya başlıyorum, git kızım okut kendini birilerine diyor bana kadın.
Sonrasını hatırlamıyorum.
Ama çok etkilendim çok gerçekti, olağan üstü bi olay yoktu yani rüyamda :KK5:

selcım hayırdır inş. rabbim hayırlara çıkartsın inş.. bolbol nazar dularını ooku kocan akendıne :KK3:

ben geldim kıslar nasılsınız

gülpembecım ben iyiyim şahsım adına =)=) sen nasılsın bakımm

bu topık bugun bensizlkten sessiz kalmış ya=)=)

ben geldim şimdide topik bomboş püffff
ben gecelerin adamıyım=)=) pardon akşmların adamıyım ancak toparladım işleri sayılır napimm püff ?=(=( nesem öptüm hepnizii görürşükk yarın orjınal konuları konuşun beklıom =)=) gelmezsem akşm bkarım :KK70: ne yazdınızaa =)=)

gunaydınnlarr mbluee topicimizee gelmişşşşşş :)
kızım sıkayet babında değilll kurabiymmmmmmmm :)
evet maklube yapalım bereber yıldıznda bebişin kırkı cıkmıs olaur hep beraber olalım yada yıldzn evnde yaprıkk temzler cıkarız :KK70::KK70:
bı cumrtesı organıze edelımm :KK70::KK70:

heracım datlum gunaydnn=)=)
evet güzle fikir yıldızlar gelmezse biz yıldıza gideriz alırız malzemlerimizide?=)=) süper olur vallaha hee
katılıom ama cmrtesi nası olcek dicem nese bende konuşçam mudurle moralı iyi bi zamanı yakalım 3 te çıkıma rtıkın dicem
=)=) nese bugun masamı taşıom giden arkdşı n masasına ve artık odada yyalnız olmıcam karşımda muhsebe mudurumuz olcak ecüük
=( az yazarım ben çünküm eskisi gibi rth olamıycma çıt çıt klvye seis olmasın dimi =)=) nesee bugun uğrayamam artıkı muhtemeln kibkib yarın görüşüz =)=) sabh akşm yazaırma rtıkın bende:KK43: herkesi öperinm nanakardan=)=)

tımam canm kolay gele kıss klavye sesı daha cok gelsın kı cok calısıyo sansın senı :KK70::KK70:
evet bayramı bı atlatakdaaa musayt oldgnda gıderız bııı cumrtesı gunu pazr gunu ıs yok ya ondan cumrteıs dıyorumm :) kıss 6 da başlasak yapmaya 7 8 gıbı bıtıırız akşam yemegıı ohh mıs gıbı :KK70::KK70:
nan mıhrı ne ıkımızı yazıyon sende dahılsın bu programa kaçmk yok glmzsen sacından surklerım kocende bişi diyemez heee :KK70::KK70:

günaydın kızlar nasılsınız. ben de sabah sabah gittim kaş bıyık aldırdım geldim:KK9:

saol cnm bnden de iilk ıvıt tatıl yaklasıyoooo :)
yarenkaa ohh fazlalıklardan kurtulmusunnn :)

saol cnm bnden de iilk ıvıt tatıl yaklasıyoooo :)
yarenkaa ohh fazlalıklardan kurtulmusunnn :)

evet kurtulunca güzel oluyor:) hem bayrama hazırlık hem de yarın akşam eşimin arkadaşı evlendi diye onun yemeğine gideceğiz, düğün vanda olduğu için kimse gidemedi burda küçük bir eğlence olacak

ohhh ne güzelllll kafa dagtmıs olursunz hemmmm :) evet bayramam hazrlık yapmk lazımmm :)

X