mutlulukların paylaştıkça çoğaldığı, hüzünlerin paylaştıkça azaldığıı yer :)

bend eılk gun kayınvalıdemlere gıdık ıste bayrmalsmaya ordan halalarına gıttık amcalarına ındık evın altındakı ıkıınıc gun ıkı tarafıda bıtrıdık 3 gun sadece amcamlara gıttık akşamda kastamonuya gıttık nısana cıktık yola 4 gun nişan vardı cumartesı gunu yola cıktık sunde baya yorgundum oglene kadar uudum son oalrakda akşam dayısı gıle el opmeye gıttık bıttı tatılımız ıs geldık ıs yerınden bayram harclıgı ıle bır cerceve bal aldım

ohh ne güzel bayram hedayelerını almıısn bndee 0 :KK70: ayy bnm de nasıl uykum varyaaaa uyumak ıstyom :)

bnde yaaaaa kocişi ugrladm yatıyom 5 dk daha yatım 5 dk daha yatıyımm diye diyee en sonunda işe geç geç kalıyodum :)

günaydın kıslar geçmiş bayramınız mubarek olsun basın saolsun heracım ne güzel günler geçirmissinz

ben kocıs gıttı ben uyandırdım onun kalk dıye sat calmış kapatmış bıle ben yatıyordum oı gıttı bedne yarım saat sonra kalktım

evet gülpembecim uzak diyarlar olunca kültürler değişiyo kutlanan gunlerrr neyseee onumzde yılbaşı var :) mıhrı bılmıyom ne yapsam wallla sıfır yemeğöm var sen napcan hiç sebzemde yok :S

merhaba kızlar. geçmiş bayramınızı kutlarım
benim bayramım sıradan günlerden farksızdı
heraa başın sağolsun
bu arada sitenin yeni halini beğenmedim güzel olmamış

hera valalha kayınvalıdem dun yaprak sarma verdı o var evde aslında bır suru ıızm var dolaplarımın ııcnı sılcem kucuk odamı toplıcam dolapta koftem var olamdı et kavururum cay falan yerız bugun boyle ıdre ederız koftede var dolapta patates falan kızartrımolmazsa bıber falan

hos geldın bndenız bnde beğenmedım yeni halini ya eski hali daha güzeldi bncede :)
ımmm dun tıvık ciğer yaptım pilavla yedık falan ama bugun de sebze yemeği yapmk istyorum eve gıderkn bı manava ugramm lazım :)

evet gülpembecim uzak diyarlar olunca kültürler değişiyo kutlanan gunlerrr neyseee onumzde yılbaşı var :) mıhrı bılmıyom ne yapsam wallla sıfır yemeğöm var sen napcan hiç sebzemde yok :S

aynen öle canım evet yılbası geliyor ama yılbasından önce Hz.İsanın dogumu kutlancak

ben bu aksam makarna sinitzel bide kemal paşa tatlısı yapıcam

günaydın kızlar nasılsınız. heracım başınız sağolsun canım allah gençlerin ölümünü göstermesin

saol yarenkacım Allah razı olsun... bnm bayramdan sonra işler çok birikmiş baş edemiyorummm işlerle :) o kadar beynım dolu kı adımı sorsalar onu bıle karstrırım sanırım :KK70:

X