Merhaba Kizlar,
''Yardim Melekleri'' nde ''Cok Caresizim'' Baslikli bi Konu acip kendimden Bahsetmistim birazcik...
Su an Kendimi Toparlamaya calisiyorum hersey Karma Karisik. Sizinle dertlesmek iyi geliyor bana, iyiki varsiniz :)
Ben simdi size bi Soru sorucam...
Sizce Mutluluk nedir? Mutluluktan öte size Huzur veren seyler nedir? Huzuru neyde buluyorsunuz? Geceleri yattiginizda hic biseyi düsünmeden misil misil nasil uyuyorsunuz?
Tekrar birazcik kendimden bahsedim...
Ben 3 Yildir Evliyim, Evim var arabam var esim ve be ikimiz calisiyoruz hamd olsun Para sorunu yasamiyoruz, Esimin beni sevdigine inaniyorum...
Fakat ben mutlu degilim huzurlu degilim... Altin Kafeste Kilitliymissim gibi hissediyorum. Kacip gitmek istiyorum yanliz kalmak istiyorum.. hickira hickira aglamak istiyorum...
Esimden Dolayi Cocugumuz olmuyor bizim...
Ben kücüklügümden beri 4-5 cocuk annesi olmayi hayal eden biriydim, yeri geliyor kendi kendime konusurken olmayan cocugu severken yakaliyorum kendimi delircek gibiyim...
Inanin Mutlulugu sirf Anne olabilmekle bitiyormu? Anne olunca herkez huzura kavusuyormu? Ben Kendimi anlayamiyorum artik.. hergün biraz daha yipraniyorum sanki gün dogdukca yine ve yine ölüyorum..