Mutlulugu ve Huzuru nasil buluyorsunuz?

ama okadar kolay degil iste bosanmak :'(
Ya boşan demiyorum zaten, ama bir karar al, o yolda ilerle. Böyle gelgitlerle mutlu olman imkansız. Bu net.

Evliliğime sahip çıkayım diyorsan, kuzenle ilişkiyi kez, hiç konuşma, çocuk saplantından kurtul, elinde olanla mutlu olmaya bak.

Çocuklarla haşir neşir olmak istiyorsan da, bir kimsesizler evinde gönüllü ol, onlara ablalık yap.

Sağlıklıyım,seviyorum seviliyorum. Canımdan öte bir evladım var. Çok şükür işimiz var,para sorunumuz yok. Daha ne olsun ki mutlu olmak için ?
Akşam uyutuyoruz kızımızı bi cümbüş bi kıyamet :) sonra çıkıyoruz terasa,koyuyorum başımı omzuna işte huzur orda..

eger gercekten isminizdeki gibi 91liyseniz niye bosanmıyorsunuz. ben de 92liyim daha evlenmedim bile. bence yasınız cok genc hayatta pes etmek icin. yapmayın :KK43:

Sağlıklıyım,seviyorum seviliyorum. Canımdan öte bir evladım var. Çok şükür işimiz var,para sorunumuz yok. Daha ne olsun ki mutlu olmak için ?
Akşam uyutuyoruz kızımızı bi cümbüş bi kıyamet :) sonra çıkıyoruz terasa,koyuyorum başımı omzuna işte huzur orda..
Pes, nispette son nokta olmuş valla o_O

Ne güzel.
Maşallah maşallah.
Rabbim daim etsin hepimizin huzurunu.

kadın eşimin çocuğu olmuyor demiş siz canımdan öte evladım var demişsiniz.. Allah bağışlasın da bu nispet hiç olmamış yalnız..

Evet hiç bir şeyin garantisi yok; ama eşinize bu şekliyle de haksızlık.
Kafasında başka bir kadınla hayaller kurarken, sizinle evli kalmaya devam etse, siz bunu fedakarlık olarak görür müydünüz?

Bence asıl probleminiz çocuksuzluk değil. Diğer sevdiğim ve sevildiğim dediğiniz adam.

Şu an eşimi hem sevmiyorum hem de çocuktan mahmurum diye dertleniyorsunuz içten içe... Hayalinizde ki adam da size her ikisini verebilir diye düşünüyorsunuz.

Önce kafanızı netleştirin, sonra yol alın. Boşanmak eşime haksızlık diye düşünmeyin. Arkasından iş çevirirseniz haksızlık olur. İnsan gibi yollarınızı ayırdıktan sonra, belki o da başka bir kadınla çok daha mutlu olabilir.

Boşandıktan sonra kuzenin sizinle evleneceğine dair güveniniz yok, olsaydı arkada gözü yaşlı eş falan hikayesini bırakır o an boşanırdınız.

hayir o konuda ona güveniyorum. ama kendime güvenmiyorum. simdi dicegim yine sizleri kizdirabilir. ama söylüyorum... egerki ben bosansam bosanir bosanmaz baska bi adamla evlenilmezdi, annem babam ailem var ben onlari da düsünüyorum üzmek istemiyorum kimseyi offfffffffff

hayir o konuda ona güveniyorum. ama kendime güvenmiyorum. simdi dicegim yine sizleri kizdirabilir. ama söylüyorum... egerki ben bosansam bosanir bosanmaz baska bi adamla evlenilmezdi, annem babam ailem var ben onlari da düsünüyorum üzmek istemiyorum kimseyi offfffffffff
Heee boşanınca üzülürler ama senin kocandan başkasına aşık olduğunu duysalar üzülmüyorlar yani.
Boşanma o zaman tabii.

Ben kendim ettim kendim buldum, yasadigim herseyin sorumlusu benim bunu biliyorum, evlenmeden önce esimle iliskiye girmemis olsaydim kendimi onunla belki evlenmek zorunda hissetmicektim... ve simdi artik bu duruma geldik, ben kimseye haksiklik yapmak istemiyorken herkeze en büyük haksizligi yaptgimin farkindayim. ama girdigim delikten cikamaz gibiyim, yoruldum ben artik yemin ederim

Merhaba Kizlar,
''Yardim Melekleri'' nde ''Cok Caresizim'' Baslikli bi Konu acip kendimden Bahsetmistim birazcik...
Su an Kendimi Toparlamaya calisiyorum hersey Karma Karisik. Sizinle dertlesmek iyi geliyor bana, iyiki varsiniz :)
Ben simdi size bi Soru sorucam...
Sizce Mutluluk nedir? Mutluluktan öte size Huzur veren seyler nedir? Huzuru neyde buluyorsunuz? Geceleri yattiginizda hic biseyi düsünmeden misil misil nasil uyuyorsunuz?

Tekrar birazcik kendimden bahsedim...
Ben 3 Yildir Evliyim, Evim var arabam var esim ve be ikimiz calisiyoruz hamd olsun Para sorunu yasamiyoruz, Esimin beni sevdigine inaniyorum...

Fakat ben mutlu degilim huzurlu degilim... Altin Kafeste Kilitliymissim gibi hissediyorum. Kacip gitmek istiyorum yanliz kalmak istiyorum.. hickira hickira aglamak istiyorum...

Esimden Dolayi Cocugumuz olmuyor bizim...

Ben kücüklügümden beri 4-5 cocuk annesi olmayi hayal eden biriydim, yeri geliyor kendi kendime konusurken olmayan cocugu severken yakaliyorum kendimi delircek gibiyim...

Inanin Mutlulugu sirf Anne olabilmekle bitiyormu? Anne olunca herkez huzura kavusuyormu? Ben Kendimi anlayamiyorum artik.. hergün biraz daha yipraniyorum sanki gün dogdukca yine ve yine ölüyorum.. :KK43:

Merhaba :)
Öncelikle cocuksuz bir ömür geçirip çok mutlu olan bir sürü çift var
Kafaniza göre gezer tozar ve size tamamen bağımlı bir an bile aklınızdan çıkmayan sürekli ona bir şey olacak endişesi tasimanizi gerektirecek biri

Olmaması o kadar da kötü değildir belki

Simdi bunu kabullenmek ilk adım olmalı ve bununla yaşamayı öğrenmelisiniz Yadaaa

Evlat edinebilirsiniz ki (ben bunu yapardım)

Heee boşanınca üzülürler ama senin kocandan başkasına aşık olduğunu duysalar üzülmüyorlar yani.
Boşanma o zaman tabii.

hayir sen anlamiyorsun, ben bosansam bile annemlere nasil söylerim ''anne ben senin görümcenin oglunu seviyorum'' diye? baba, ablanin ogluna asik oldum nasil derim?
ailem asiri baski yapmamis olsaydi, akraba evliligi yüzünden belkide ben hic bu durumda olmicaktim belkide ben simdi onunla evli olcaktim. baski üzerine baski nebicim hayat bu!!!!!!

Boşuna eşimin çocuğu olmuyor, annelik benim de hakkım gibi bahanelerin arkasına sığınmayın,
Halanızın oğluyla resmen flörtleşmiş hatta birbirinizi sevdiğinizi itiraf etmişsiniz, bu ne çirkin bi ilişki..

"Kalabalıklar içinde yalnızım, altın kafesteyim ama mutlu değilim" triplerinize son verip kime aşıksanız onun yanında olun madem.Aldatılmanın her türlüsüne karşı biri olarak
"aldatan bi kadınsınız" ve ben şuan size bişeyler zırvaladığım için bile pişmanım.

hayir sen anlamiyorsun, ben bosansam bile annemlere nasil söylerim ''anne ben senin görümcenin oglunu seviyorum'' diye? baba, ablanin ogluna asik oldum nasil derim?
ailem asiri baski yapmamis olsaydi, akraba evliligi yüzünden belkide ben hic bu durumda olmicaktim belkide ben simdi onunla evli olcaktim. baski üzerine baski nebicim hayat bu!!!!!!
Ya illa hayatınızda bir erkek mi olmalı ya!
Boşanın yalnız yaşayın!

kuzeninle asla evlenemeyeceğinin bildiğinden eşinden boşanmayacaksın.
doğru mu anladım ki:))

işte sizin anlamadığınız nokta bu..
imkansız olduğu için boşanmak istemiyorsunuz ve açıklaması güç olduğu için..
unutursunuz unutmanızda lazım zaten..
ama boşanıp kendinize yeni bir hayat kurmanız da lazım..
yaşınız küçük karşınıza yeni biri çıkar elbet , yeniden aşık olursunuz .. ama siz sevmediğiniz adamla boşanmamakta ısrarcı olduğunuz sürece hayatınızı geleceğinizi ıskalamaya devam edersiniz..
şu an içinde bulunduğunuz durum yanlış evet ama bunu düzeltmek için çaba göstermiyorsunuz..
size söylediğim buydu .. garanticisiniz .. bu yüzden geleceğinizden çalıyorsunuz üstelik sadece kendinizin değil eşinizinde..

Hayat Böyle bisey iste, hayal kurarsin hep güzel güzel ama hic bisey o kurdugun hayale benzemez.
Caresiz kalirsin, huzurun, kacar ve sonra mutlu olmayi unutursun beceremezsin mutlulugu...
beni elestirin veya kötüleyin diye yazmadim bunlari, bende farkindayim dogru bisey olmadigini o yüzden sizden yardim istedim. kendim bas edemiyorum cünkü.

Aaaa bak bunu bilmiyordum o_O eşini seviyorsan ayrilmalisin böyle mutlu olamazsın
Sevdigin kişi bekar mi?

X