- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.799
- 348
Evet bu yoruma kadar ben de bu ayrıntıyı atlamistim. Kesinlikle katiliyorum.Ya tmm kadına saldirmayalim falan da,bu konu tuhaf değil mi ya? Ayse demiyor mu sen sınırdasın, zaten eşini araman problemken beni niye arıyorsun,tmm hadi aradi, hal hatır sordu sagolsun derim ben olsam, muhabbeti ince kalın sigaraya kadar getirmem bi kadın olarak, zehrayi aradin mi vs vs der kapatırım en kestirme yoldan. Hadi sigara muhabbetinden rahatsız oldu demek ki terslemedi ki, arkadaşınız sizinle konuşurken tekrar onu arama cesaretini buldu. Adami zaten konuşmayalım da kadının hali de tuhaf bence.
Daha dün eski bi arkadasla msjlaştık. Oda boşanmış 11 yılı hiç oldu. İnsanın kaderi birde de ikincide de aynı olur derdim ama bak sen mutlusun kader yüzünü güldürdü dedi dualar etti çok çok dualar etti. Akşamına bu olay oldu. Her sabah bana msj atacağını söyledi hamileliğimle ilgili moral vermek için. Bu sabahta yazdı dunyanın en guzel annesi diye. Sen doğurdum diyene kadar yazacağım dua edeceğim dedi öyle temiz kalpli öyle iyi niyetli. Üstelik eşimle uzaktan akrabalar yani çok çok uzak aynı köylüler vs. Eşimle sevgili olmadan önce çok yakıştırırdı o bizi. Mutluluğumuza adım adım şahit olmuştu bizmle sevinmişti. Şimdi ben bu kıza akşamdan sabaha böyle oldu diye nasıl diyeyim? Hiç kmseye hiç birşey demedim. Annem sende bi haller var dedi. Üsteledi. Beni bana bırak dedm. Susuyorum. Sadece susuyorum... ama kafam susmuyor.Çok üzüldüm bende.
Erkeklere güven olmuyor ne yazık ki.
Masum çapkınlıklar olarak görüyorlar.
Konu sahibi güçlü durmalı ilk evliliğinde de talihsizlik olmuş.
Bazı insanlar bu hayatta sınanıyor ne yazık ki
Çünkü kadın suçsuz olamaz!! Bir kadın olarak neden illa kadının da suçu olduğunu söylediniz, neye dayanarak söylediniz?Ayseye de guvenme. O zemini esinize hazirlamis ki esiniz cesaret bulmus... tek hatali esiniz degil.
İşte bende o durumdayım. Yaptığı meslek. Sayıp sövsem orda kafasına sıkacak belki. Psikoloji zaten yerlerde. Gelse izindeyken ortalığı kaldırsam geri gidecek sınıra. Adam gibi dibimde olsa neyse. Geliyoda geliyo insanın aklına. Bu yüzden konu açtım. İlk kez böyle bişeyle geldim... sağolasın Allah razı olsun..
Neselim neydik neolduk bak. Çok sağol kuzum duanı esirgeme.. bu bebeğe onca acıyla kavuşmuşken yani karnımdayken bunu yaşamak. Yani ben bunu yaşamak için mi hamıle kaldım. Hadi yaptın neden hamıle kalmadan önce değil.. neden şimdi. Neden belimi kırdın kırk yerden. duvarı yıktın pirketleri niye kırdın be adam.. acıyorum hayatıma. Dua et bizeZehram çok üzüldüm canım
Ama sen şu an sadece bebeğini düşün lütfen, onu sağlıkla kucağına almayı hayal et. Her şey çözülür, bir sonuca ulaşır; ama mücadelesini ettiğin o bebeğini düşün.
Öpüyorum seni, şimdi tüm sorunları resetle lütfen, doğuma kadar...
+1000Ben de tam bunu düşünüyordum.
Ben acımasız biriyim sanırım.
Bile isteye, arar ağzıma geleni sayar ve artık bir karısı ve çocuğu olmadığını söylerdim.
İster kafasına sıksın. İster kaçsın gelsin kendini hapse attırsın, ister merminin önüne atlasın.
Oradan birinin hayatını tehlikeye atmasın da kendi ne b.k yerse yesin.
Ayşe ile muhabbet ederken, kıza aleni yazarken düşünseymiş sonunu.
Kendini düşünmeyen adamı en ne diye düşüneyim.
Hem merak etmeyin, böylelerinin canı tatlıdır.
Öyle kendini falan öldüremez bu yüzden.
Adam sınır ötesinden, hamile karısı beklerken neyin derdinde.
Ben de 10 sayfayı okudum kimse kadının tuhafligina değinmemiş, ben arkadaşımın kocası beni arasa hem de öyle bi durumda sigaramı yakıp ona sigaramı anlatmam yani..Evet bu yoruma kadar ben de bu ayrıntıyı atlamistim. Kesinlikle katiliyorum.
Konu sahibi cok üzüldüm yasadiklariniza. Yukari tukursen biyik asagi tukursen sakal.
Kesin sen de sıkıntı vardı! Çünkü kadınsın ve erkek asla tek suçlu olamaz, mayası bozuk olamaz.Kızın hatası olsa nasıl anlatsın arkadaşına ?
Benımde başıma böyle olaylar geldi.
Arkadaşımın sevgilisi bana sarkıntılık ettı hemde sözlüyken .
Naptım kuyruk mu saalladım ..!
Yanlış anlamayın da bu nasıl bi büyük konuşmaktır. Aldatılan kadınların hepsi hmm bu adamın gözü dışarıda o zaman evleneyim diye mi evlendi? Kaç kadının konusunu okuduk kocamdan hiç beklemezdim diyen. Şimdi olmaz da 2 cocukla yıllar sonra aldatılmayacağınızdan nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz hayretBu tarz konuşan yani bu zihniyette birinin kendisini hiç belli etmediğini sanmıyorum. Şimdi insanların suratına bakınca bile sapık mı değil mi anlıyorsunuz.
Kadın kadının kurdu olmayacak diye de tuhafliklari görmeyelim mi? Siz arkadasinizin kocasinin imali laflarini hissetseniz terslemez misiniz o adami? Bir daha arama cesareti bulabilir mi sizi? Bu bulmuş işte arıyor. Sigaranızın detaylarini anlatir misiniz? Bu adam bu durumda niye karısını aramıyor diye düşünmez sigara yakıp sohbet mi edersiniz?Çünkü kadın suçsuz olamaz!! Bir kadın olarak neden illa kadının da suçu olduğunu söylediniz, neye dayanarak söylediniz?
Ben onu dusunuyorum demedim. Böyle şeylerle uğraşmak istemiyorum diyorum. Uzaktan uzağa tlfnda değil yüzyüze ipi kesmek istiyorum diyorum. Nasıl bekleyeceğim diyorum. Konunun ana sorusu bu. Lütfen.Iyi de adam sizi dusunmuyorken siz neden onu dusunuyorsunuz ? Yok kafasina sikar yok soyle boyle yapar vs. Diye.
Buyuk konusmayayim ama beni cocugumu dusunmeyen adami 1 dk. bile dusunmem.
Benimde basıma geldi en yakın arkadaşımın asker sevgilisi musallat oldu neler neler..Kızın hatası olsa nasıl anlatsın arkadaşına ?
Benımde başıma böyle olaylar geldi.
Arkadaşımın sevgilisi bana sarkıntılık ettı hemde sözlüyken .
Naptım kuyruk mu saalladım ..!
Ben de 10 sayfayı okudum kimse kadının tuhafligina değinmemiş, ben arkadaşımın kocası beni arasa hem de öyle bi durumda sigaramı yakıp ona sigaramı anlatmam yani..
Ben de onu diyorum hadi aradi hal hatir sordu, kadın niye sigarasını anlatir, sonra da isgillendigi bi cvp alınca terslemez ...Ama onlar cok yakinlar.
Karisinin kardesi gibi Ayse o derece.
Bence arasmalari tuhaf degil muhabbetin icerigi tuhaf.
Bilemedim.
Cok dogru, sonrasinda kalin,ince igrenc muhabbetinden sonra hala konusmayi devam ettirmesi falan. Cok lacka iliskiler gercekten.Ben de 10 sayfayı okudum kimse kadının tuhafligina değinmemiş, ben arkadaşımın kocası beni arasa hem de öyle bi durumda sigaramı yakıp ona sigaramı anlatmam yani..
Ben arkadaşım yokken arkadaşımın kocasıyla baş başa oturup muhabbet etmem. Ama konu ben değilim. normal zamanlarda da beraber oturup kalkan arkadaş olan insanlar bunlar konudan anladığım kadarıyla.Kadın kadının kurdu olmayacak diye de tuhafliklari görmeyelim mi? Siz arkadasinizin kocasinin imali laflarini hissetseniz terslemez misiniz o adami? Bir daha arama cesareti bulabilir mi sizi? Bu bulmuş işte arıyor. Sigaranızın detaylarini anlatir misiniz? Bu adam bu durumda niye karısını aramıyor diye düşünmez sigara yakıp sohbet mi edersiniz?
Ne bileyim ya.Ben de onu diyorum hadi aradi hal hatir sordu, kadın niye sigarasını anlatir, sonra da isgillendigi bi cvp alınca terslemez ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?