Mutlu sonsuz isterken mutsuz son geliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet bu yoruma kadar ben de bu ayrıntıyı atlamistim. Kesinlikle katiliyorum.

Konu sahibi cok üzüldüm yasadiklariniza. Yukari tukursen biyik asagi tukursen sakal.

ayseyi yanima cagiririm hoporleri actiririm ..gel ankaraya bekliyorum misafirim ol tarzi konussun sonra sizde davet edin gel kocam bende burdayim diye!!!! sınırda olan adamın boyle yapmasi beni dehsete dusurdu yalan yok ...ayrica kuyruk sallama meselesi icinde...dayimin arkadasi gecen yil bana iş bulacaktı ..adamla samimi olmadim babam yasinda yahu...adam bana whatsapptan yaziyor surekli ama ben rahatsiz oldum hissettim ...adamin numarasini silince resim kayboluyor ya adam engelledinmi beni dedi sanki arkadasiyim ... ertesi gun aradim is buldum dedim ... simdi diyeceksiniz ki kuyruk mu salladin sendede vardir ...dayim birsey yapar yengem beni suclar diye adamin bu tavrini anlatamadim ... ben o anlamda ilgilenmedim deyip işin icinden cikacakti... 2 ay sonra bana gene mesaj attı ...yahu bu adamin benim yasimda kizi oglu varmis...adam igrencse senin birsey yapmana gerek yok

Daha dün eski bi arkadasla msjlaştık. Oda boşanmış 11 yılı hiç oldu. İnsanın kaderi birde de ikincide de aynı olur derdim ama bak sen mutlusun kader yüzünü güldürdü dedi dualar etti çok çok dualar etti. Akşamına bu olay oldu. Her sabah bana msj atacağını söyledi hamileliğimle ilgili moral vermek için. Bu sabahta yazdı dunyanın en guzel annesi diye. Sen doğurdum diyene kadar yazacağım dua edeceğim dedi öyle temiz kalpli öyle iyi niyetli. Üstelik eşimle uzaktan akrabalar yani çok çok uzak aynı köylüler vs. Eşimle sevgili olmadan önce çok yakıştırırdı o bizi. Mutluluğumuza adım adım şahit olmuştu bizmle sevinmişti. Şimdi ben bu kıza akşamdan sabaha böyle oldu diye nasıl diyeyim? Hiç kmseye hiç birşey demedim. Annem sende bi haller var dedi. Üsteledi. Beni bana bırak dedm. Susuyorum. Sadece susuyorum... ama kafam susmuyor.

Ben de tam bunu düşünüyordum.
Ben acımasız biriyim sanırım.
Bile isteye, arar ağzıma geleni sayar ve artık bir karısı ve çocuğu olmadığını söylerdim.
İster kafasına sıksın. İster kaçsın gelsin kendini hapse attırsın, ister merminin önüne atlasın.
Oradan birinin hayatını tehlikeye atmasın da kendi ne b.k yerse yesin.
Ayşe ile muhabbet ederken, kıza aleni yazarken düşünseymiş sonunu.
Kendini düşünmeyen adamı en ne diye düşüneyim.
Hem merak etmeyin, böylelerinin canı tatlıdır.
Öyle kendini falan öldüremez bu yüzden.
Adam sınır ötesinden, hamile karısı beklerken neyin derdinde.

Neselim neydik neolduk bak. Çok sağol kuzum duanı esirgeme.. bu bebeğe onca acıyla kavuşmuşken yani karnımdayken bunu yaşamak. Yani ben bunu yaşamak için mi hamıle kaldım. Hadi yaptın neden hamıle kalmadan önce değil.. neden şimdi. Neden belimi kırdın kırk yerden. duvarı yıktın pirketleri niye kırdın be adam.. acıyorum hayatıma. Dua et bize

+1000

Evet bu yoruma kadar ben de bu ayrıntıyı atlamistim. Kesinlikle katiliyorum.

Konu sahibi cok üzüldüm yasadiklariniza. Yukari tukursen biyik asagi tukursen sakal.
Ben de 10 sayfayı okudum kimse kadının tuhafligina değinmemiş, ben arkadaşımın kocası beni arasa hem de öyle bi durumda sigaramı yakıp ona sigaramı anlatmam yani..

Kızın hatası olsa nasıl anlatsın arkadaşına ?

Benımde başıma böyle olaylar geldi.
Arkadaşımın sevgilisi bana sarkıntılık ettı hemde sözlüyken .
Naptım kuyruk mu saalladım ..!
Kesin sen de sıkıntı vardı! Çünkü kadınsın ve erkek asla tek suçlu olamaz, mayası bozuk olamaz.

Şu zihniyet bizi bu hallere getirdi zaten. Sinir oluyorum yaa. Bi de bunu bir kadın söylüyor.

Iyi de adam sizi dusunmuyorken siz neden onu dusunuyorsunuz ? Yok kafasina sikar yok soyle boyle yapar vs. Diye.

Buyuk konusmayayim ama beni cocugumu dusunmeyen adami 1 dk. bile dusunmem.

Bu tarz konuşan yani bu zihniyette birinin kendisini hiç belli etmediğini sanmıyorum. Şimdi insanların suratına bakınca bile sapık mı değil mi anlıyorsunuz.
Yanlış anlamayın da bu nasıl bi büyük konuşmaktır. Aldatılan kadınların hepsi hmm bu adamın gözü dışarıda o zaman evleneyim diye mi evlendi? Kaç kadının konusunu okuduk kocamdan hiç beklemezdim diyen. Şimdi olmaz da 2 cocukla yıllar sonra aldatılmayacağınızdan nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz hayret

Çünkü kadın suçsuz olamaz!! Bir kadın olarak neden illa kadının da suçu olduğunu söylediniz, neye dayanarak söylediniz?
Kadın kadının kurdu olmayacak diye de tuhafliklari görmeyelim mi? Siz arkadasinizin kocasinin imali laflarini hissetseniz terslemez misiniz o adami? Bir daha arama cesareti bulabilir mi sizi? Bu bulmuş işte arıyor. Sigaranızın detaylarini anlatir misiniz? Bu adam bu durumda niye karısını aramıyor diye düşünmez sigara yakıp sohbet mi edersiniz?

Iyi de adam sizi dusunmuyorken siz neden onu dusunuyorsunuz ? Yok kafasina sikar yok soyle boyle yapar vs. Diye.

Buyuk konusmayayim ama beni cocugumu dusunmeyen adami 1 dk. bile dusunmem.
Ben onu dusunuyorum demedim. Böyle şeylerle uğraşmak istemiyorum diyorum. Uzaktan uzağa tlfnda değil yüzyüze ipi kesmek istiyorum diyorum. Nasıl bekleyeceğim diyorum. Konunun ana sorusu bu. Lütfen.

Kızın hatası olsa nasıl anlatsın arkadaşına ?

Benımde başıma böyle olaylar geldi.
Arkadaşımın sevgilisi bana sarkıntılık ettı hemde sözlüyken .
Naptım kuyruk mu saalladım ..!
Benimde basıma geldi en yakın arkadaşımın asker sevgilisi musallat oldu neler neler..
Mini etek giydiysek müstehak biz gibilere aranıyoruz

Ben de 10 sayfayı okudum kimse kadının tuhafligina değinmemiş, ben arkadaşımın kocası beni arasa hem de öyle bi durumda sigaramı yakıp ona sigaramı anlatmam yani..

Ama onlar cok yakinlar.
Karisinin kardesi gibi Ayse o derece.

Bence arasmalari tuhaf degil muhabbetin icerigi tuhaf.

Bilemedim.

Cok dogru, sonrasinda kalin,ince igrenc muhabbetinden sonra hala konusmayi devam ettirmesi falan. Cok lacka iliskiler gercekten.

Ben arkadaşım yokken arkadaşımın kocasıyla baş başa oturup muhabbet etmem. Ama konu ben değilim. normal zamanlarda da beraber oturup kalkan arkadaş olan insanlar bunlar konudan anladığım kadarıyla.

Erkekler bayiliyo sevgilisinin yada karisinin kız arkadaşina asılmaya.eskiden 2 sevgilimde en yakin en samimi kız arkadasima asılmıştı.onlar kızı aradiklarinda kızın yanindaydim zaten hep.2 farkli adam kız arkadasim ayni.asılma ayni.eşimle evlenecegim zaman onunda bu tarz bisey yapacagından emin oldugum icin hicbi kız arkadasimla görüşmedim eşimi kimseyle taniştirmadim yoksa oda yapardi aynını eminim

Ben de onu diyorum hadi aradi hal hatir sordu, kadın niye sigarasını anlatir, sonra da isgillendigi bi cvp alınca terslemez ...
Ne bileyim ya.
Benim de basima gelse hemen tersleyemem adami sanki.(kardesim gibi gordugum kisinin kocasi icin)

Acaba ben mi yanlis anladim?
Yok canim oyle demek istememistir.
Sacmalama oyle dusunur mu hic senin icin.?
Kendine gel o oyle birisi degil.

Vs vs dusunurum sanki ilk etapta.

Ama Ayse konuyu bu raddeye getirip anlattigina gore demek ki isin icinde is var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…