Mutlu sonsuz isterken mutsuz son geliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle mesajlaşsin elinde delil olur.bide olay ne kadar gerçek bu durumda ayseyede ne kadar guvenirim bilemiyorum.

belki geri kafalı dersiniz ama benim eşim çok yakın kız arkadaşlarımı arayamaz.
ne kadar samimi olursak olalım o kızlar da eşimi arayamazlar.
bi arkadaşım aramıştı eşimi doğum günü sebebiyle, iyi niyetinden şüphem yok ama eşim hemen bana söyledi.
mesela onun aradığını bana söylemese ben rahatsız olurdum.

eşiniz sapıtmış, arkadaşınız keşke tersleseymiş. Zehra ile gelin ankaraya, ne münasebet kimseye söyleme takılırız ne demek deseymiş keşke.
ama eşinin niyeti bozuk.
insan ne yapacağını bilemez ya

Ben kimseye de bey amca demem ve o adamın suratından da pislik akıyordu zaten. Bilmem ben anlıyorum. Muhakkak belli ediyorlar kendilerini.
Sizinki altıncı hissi de geçmiş öyleyse. Güvenlik birimlerinin size ihtiyacı olur sanıyorum :)

Off nefesim kesildi!
2.evlilik, üstüne hamilesin ve böyle bi cıkmaz.. neye üzüleceğini şaşırıyo insan.

Ne desem ne yazsam bilemedim rabbim yardımcınız olsun.
Ne bu kadınların çektiği ya nefret ediyorum insan bile olamayan erkeklerden...
Arkadaşınla yazışmalarını delil olarak al lütfen ve uzulmemeye çalış yavrun için güçlü olmalısın canim.
Senin ve evladının canı herşeyden önemli.

Böyle olayları okuyunca insan güvense de aklında bir soru işareti beliriyor ya, insan kendi evliliğini de sorguluyor ..

Bütün sayfaları okuyamadım belki soruldu ama arkadaşınız ne tepki vermiş ne demiş neden gizli saklı geliyorsun VS diyip lafları ile onu rezil etmemiş mi? Şunun için soruyorum konuşma üstüne tekrar mesaj atma cesareti bulduğu için diyorum yanlış anlaşılmasın ben kesinlikle arkadasınızın eşinizin yaptığı terbiyesizlikte payı oldugunu düşünmüyorum sadece vermiş oldugu cevapları merak ettim.

Su an yuzune vursan seni kotu niyetli olmkla suclar zeytinagi gibi uste cikar. Bence takip et ama sadece ayse vasitasiya degil. Ayseye asilan yabanci kizlara neler diyordur?

Ayşeyi suçlayanlar canım kocam asla yapmaz diyenler.
Yahu kız anlatmış saklamamış ki.
Düz mantık Ayşe adama kur yapsa bile adamın bakmaması lazım.
Ayşe evlenirken söz vermedi sadık kalacağına değil mi?

Ayşe telefonuna görüşmeleri kayıt eden programlardan indirsin. Siz yine eşinize güzel mesajlar atın ki Ayşe'nin sizinle konuşmadığından, herşeyin yolunda olduğundan emin olsun. Ayşe'nin size söylememiş olmasından daha da yüz bulup ileri gidecektir. Mesela Ayşe 'Ankara'a geldiğini niye Zehra'a söylemiyorsun bi sürpriz mi yapacaksın' gibi safa yatsın, ağzından laf almaya çalışsın..

Ya da siz direkt 'Biliyo musun Ayşe'nin telefonunda görüşmeler kaydediliyor diyip blöf yapın. Ayşe'nin tavırlarından şüphelendim telefonunu gizlice aldım, dinledim. Benim yüzüme nasıl bakacaksıNIZ' diyin. İkisine hitaben konuşun. Eğer Ayşe de hatalı ise 'ama o da bana şunu şunu dedi duymuşsundur' gibi şeyler söyleyecektir. Eğer Ayşe'nin hiç bi suçu yoksa ya kendini aklamaya çalışır, sen yanlış anladın vs. diye, yada suçunu kabul eder.

Eğer Ayşe'den hiç bir şüpheniz yoksa sadece kanıt için Ayşe'e mesaj atmasını sağlayın yeter...

Kardeşim senin adına inan çok üzüldüm hakkında neyse hayırlısı o olsun.bence ayşe teline konuşma kaydedici program yuklesin ve eşin le olan kaydedilmiş konuşmayı sana atsın sende ona göre karar ver.ondan sonra sen bağırıp çığırmadan sakince içinden ne geciyorsa eşine soyle.senden böyle birşey beklemezdim sana olan guvenimi yok ettin gibi.eminim su an içinde fırtınalar kopuyordur ama senin ne duruma dusecegine önem vermeyen biri için lütfen kendini hirpalama.kendine dikkat et allaha emanet ol gülüm.

Keşke bahsettiğiniz kadar sadık olabilse erkekler keşke...
Verilen sözün bir önemi yokmuş,konu sahibi üzüldüğüne göre

eşinizin başına vurmuş bazı şeyler yokluktan artık arkadaşınıza da sarmış benim kendi görüşümü dile getireyim ben bu kadar samimi arkadaşlığa karşıyım bekarken evet ama evlenince olmaz arkadaşınızın bi günahı olmasa bile eşiniz başka gözle bakabilir bi de bacım olayı falan çok avam mesafe çok önemli

Keşke bahsettiğiniz kadar sadık olabilse erkekler keşke...
Verilen sözün bir önemi yokmuş,konu sahibi üzüldüğüne göre

Çok üzüldüm bende.
Erkeklere güven olmuyor ne yazık ki.
Masum çapkınlıklar olarak görüyorlar.
Konu sahibi güçlü durmalı ilk evliliğinde de talihsizlik olmuş.
Bazı insanlar bu hayatta sınanıyor ne yazık ki

Zehram çok üzüldüm canım
Ama sen şu an sadece bebeğini düşün lütfen, onu sağlıkla kucağına almayı hayal et. Her şey çözülür, bir sonuca ulaşır; ama mücadelesini ettiğin o bebeğini düşün.
Öpüyorum seni, şimdi tüm sorunları resetle lütfen, doğuma kadar...

Bence arkadasin ona tamam desin bulussun sonra esinin niyetini ortaya cikarip yuzune vur cunku suan uste cikmaya calisip seni suclayacaktir eminim

Ya tmm kadına saldirmayalim falan da,bu konu tuhaf değil mi ya? Ayse demiyor mu sen sınırdasın, zaten eşini araman problemken beni niye arıyorsun,tmm hadi aradi, hal hatır sordu sagolsun derim ben olsam, muhabbeti ince kalın sigaraya kadar getirmem bi kadın olarak, zehrayi aradin mi vs vs der kapatırım en kestirme yoldan. Hadi sigara muhabbetinden rahatsız oldu demek ki terslemedi ki, arkadaşınız sizinle konuşurken tekrar onu arama cesaretini buldu. Adami zaten konuşmayalım da kadının hali de tuhaf bence.

Hayatım istediğin metodu uygula ama sakın bebeğinle ilgili blöf yapma, onu bu konuya hiç karıştırma

İkisini de yan yana getir yuzlestir

Bugün Ayşe'ye sarmış yarın başkasına şanslıymışın ki Ayşe sana anlatmış ya oda arkadandan iş çevirseydi öncelikle Ayşe'yle birlikte ol ses kayıtlarını al ispatla garantin olsun ama ayşeyi de elden bırakma şimdi böyle bir şeyi söylersen eşine Yok yanlış anlamışın falan der işin içinden sıyırmaya bakar kayıtların olsun elinden Ayşe'yle buluşmaya geldiğinde de sen çık karşısına yüzüne iyi bir tükür ondan sonrada yoluna bak eğerki devam etmek istemiyorsan bu arada güçlü ol kendini heder edersen olan sana ve bebeğine olur bebeğini düşün herşeyden önce senin ona onun sana ihtiyacı var bebekler hisseder anne karnında strese sokma kendini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…