Dimi kesin KADIN suçludur (!) Dişi köpek kuyruk......Ayseye de guvenme. O zemini esinize hazirlamis ki esiniz cesaret bulmus... tek hatali esiniz degil.
Ediyorum canım etmez miyim, karnında evladın olmasa yaptıklarını yüzüne vur, bir daha da yüzüne bakma derdim ama şu durumda en doğru kararı verecek olan sensin. Bir de şu geldi aklıma, Ayşe eşine okkalı bi cevapla haddini bildirebilir, konuyu kapatabilirdi sen duymadan, sen duymadan diyorum çünkü karnında evladın var, ha eşin belki gider başkasıyla konuşurdu görüşürdü bilemeyiz ama Ayşe dediğim gibi yapabilirdi, zaten ne zamandır görüşmemişsiniz Ayşeyle, sen bu kadar yıpranmadan olay kapanırdı ne bileyim ben olsam öyle yapardım. Arkadaşımı arayıp da eşin bana böyle böyle dedi diyemezdim. Benim yakın arkadaşımın da başına benzer bir durum geldi ama söylemedi arkadaşına eşin böyle böyle yaptı diye, çok ayıp ediyorsun karın bunu haketmiyor dedi ve adam utandı sanırım yaptığından, en azından arkadaşıma bulaşamadı bir daha.Hemde nasıl yıpratıcı. Ayşeye akşamda söyledim. Böyle plan yaptım hainliğini yüzüne vurdum diyelim. Eee? Sonra. Geçmycek ki . o durumda olduğum için daha kötü olacağım. Beni geç bebeğim bu stresi yaşamasın karnımda.
Allah razı olsun. Dua et bizm için...
Ben kimseye de bey amca demem ve o adamın suratından da pislik akıyordu zaten. Bilmem ben anlıyorum. Muhakkak belli ediyorlar kendilerini.Şu dediğiniz imkansız. En basitinden 82 yaşında köpeğe bilmem ne yapan adam. Yolda görsem “nasılsınız bey amca” diye hal hatır sorarım, toplu taşımada görsem yer veririm. Ama sizin algılarınız sapıkları ayıklıyorsa, takdire şayan.
Arkadaşınıza bulaşmamış ama başkaları ile serüvenine devam etmiştir.Ustelik konu sahibi bu yasanilani bir şekilde ogrense Ayşe'ye inanır mi?sevgiliydiniz ondan sakladin benden diye düşünmez mi?Ediyorum canım etmez miyim, karnında evladın olmasa yaptıklarını yüzüne vur, bir daha da yüzüne bakma derdim ama şu durumda en doğru kararı verecek olan sensin. Bir de şu geldi aklıma, Ayşe eşine okkalı bi cevapla haddini bildirebilir, konuyu kapatabilirdi sen duymadan, sen duymadan diyorum çünkü karnında evladın var, ha eşin belki gider başkasıyla konuşurdu görüşürdü bilemeyiz ama Ayşe dediğim gibi yapabilirdi, zaten ne zamandır görüşmemişsiniz Ayşeyle, sen bu kadar yıpranmadan olay kapanırdı ne bileyim ben olsam öyle yapardım. Arkadaşımı arayıp da eşin bana böyle böyle dedi diyemezdim. Benim yakın arkadaşımın da başına benzer bir durum geldi ama söylemedi arkadaşına eşin böyle böyle yaptı diye, çok ayıp ediyorsun karın bunu haketmiyor dedi ve adam utandı sanırım yaptığından, en azından arkadaşıma bulaşamadı bir daha.
ben de aynen bunu diyorumBi sey dicem bence aysede cok suclu bak hamilesiniz hemde tehlikeli diyorsunuz o nasil kardeski size hamile oldugnuzu bile bile anlatiyor size?ya dusuk yapsaydiniz?Allah korusun ya bebeginze bisey olsaydi.bence dogru haraket degul hamile bi bayanda soylemek icin acele etmemesi gerekirdi.Esinize gelince cok igrenc yaptigi ama aysede karina soylerim seni yapma arama bir daha neden demedi?neden konusuyor?neden suratina kapatmiyor ya kufur etmyor.ben olsam ikisinede guvenmem.
başkalarıyla serüvenine devam edişi arkadaşımı bağlamaz, karısı zaten anlar eninde sonunda eşinin nasıl biri olduğunu, ya da çoktan anlamıştır. Konu sahibibaşka bir şekilde öğrense Ayşe'ye inanır mıydı bilemiyorum ama Ayşe daha fazla muhatap olmadan o adama cevabını vermeli, telefonu kapatmalı, bir daha da açmamalıydı, gerekirse uzak dururdu bu çiftten, başka bahaneler bulup görüşmezdi, bazen bu ilgi gören taraf ego tatmini de yapabiliyor, gördüm çevremde. Ayşe öyledir demiyorum diyemem ama temkinli olmak lazım.Arkadaşınıza bulaşmamış ama başkaları ile serüvenine devam etmiştir.Ustelik konu sahibi bu yasanilani bir şekilde ogrense Ayşe'ye inanır mi?sevgiliydiniz ondan sakladin benden diye düşünmez mi?
Akşam aynısını Ayşede söyledi. Vicdanı sızlamış söylemeseydi daha çok sızlayacaktı. Empati yaptım böyle bişey başıma gelmiş olmuş olsa ben duymak bilmek isterdim senin hamileliğinin sıkıntılı oldğnu biliyorum ama yapacak bişy bulamadım dedi. Gece 4tü tlfnu kapattğmzda. Saatlerce konuştk. Bazen konunun dışına çıktık bazem içinde kitlendik kaldık. Bende söyledim zaten. Mutlu eden yalandansa acı veren gerçeği tercih ederim. Ben Ayşeyi suçlamıyorum. Ortada suç yok, suçlu yok bana göre. Utanç var. Ayşeyle eşimi bir daha biraraya getiremeyeceğimin utancı. Eşim.. eşim diyorum onun yüzüne bakmak. Bakabilmek. Hamile olmak. Onca sıkıntıyla hamıle kalıp. Üstelik hergün kendime iğne yaparken. Düşük tehlikeleri atlatmış biri olarak şuan bu çocuk bunu mu haketti böyle anne baba? İyiki söyledi. Söylemeseydi inan daha kötü olurdu herşey...Ediyorum canım etmez miyim, karnında evladın olmasa yaptıklarını yüzüne vur, bir daha da yüzüne bakma derdim ama şu durumda en doğru kararı verecek olan sensin. Bir de şu geldi aklıma, Ayşe eşine okkalı bi cevapla haddini bildirebilir, konuyu kapatabilirdi sen duymadan, sen duymadan diyorum çünkü karnında evladın var, ha eşin belki gider başkasıyla konuşurdu görüşürdü bilemeyiz ama Ayşe dediğim gibi yapabilirdi, zaten ne zamandır görüşmemişsiniz Ayşeyle, sen bu kadar yıpranmadan olay kapanırdı ne bileyim ben olsam öyle yapardım. Arkadaşımı arayıp da eşin bana böyle böyle dedi diyemezdim. Benim yakın arkadaşımın da başına benzer bir durum geldi ama söylemedi arkadaşına eşin böyle böyle yaptı diye, çok ayıp ediyorsun karın bunu haketmiyor dedi ve adam utandı sanırım yaptığından, en azından arkadaşıma bulaşamadı bir daha.
Nerden biliyorsun zemin hazirladigini?? hic mi haber izlemiyorsun?Ayseye de guvenme. O zemini esinize hazirlamis ki esiniz cesaret bulmus... tek hatali esiniz degil.
Çok değişik fikirler yorumlar geliyor dimi. Kimi beni kırmaya kıyamadı kimi benim arkadaşlığımı kardeşliğimi sorguladı. Aynı ortama soktum diye ben bile suçlu çıkabilirim konunun sonunda. Kızmıyorum. Herkesin hayata baktığı pencere farklı.
yapmayın ya kardeş olan insan kandırılmasına göz yummaz, iyi ki de yummamış. Benim arkadaşım dostum benden gizlese sussa, bir dk yüzüne bakmam hamile olsam da farketmez. Konu sahibine anlatmasa nolcak, kadıncağız saf saf mutluyuz huzurluyuz sadakatliyiz diye dolanacaktı.Bi sey dicem bence aysede cok suclu bak hamilesiniz hemde tehlikeli diyorsunuz o nasil kardeski size hamile oldugnuzu bile bile anlatiyor size?ya dusuk yapsaydiniz?Allah korusun ya bebeginze bisey olsaydi.bence dogru haraket degul hamile bi bayanda soylemek icin acele etmemesi gerekirdi.Esinize gelince cok igrenc yaptigi ama aysede karina soylerim seni yapma arama bir daha neden demedi?neden konusuyor?neden suratina kapatmiyor ya kufur etmyor.ben olsam ikisinede guvenmem.
Yazdıklarını da haklısınız ama bugün Ayşe olur yarın Fatma bence bitmeli bu işEsiniz cok seviyesiz ve terbiyesiz...
Ayse kesinlikle engellesin onu,yanyana getirmeyin ikisini kuzum sizin adiniza cok uzuldum ama aysenin psikollojisini dusunemiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?