Mutlu sonsuz isterken mutsuz son geliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hemen dişi köpek kuyruk sallamazcilar doldurmuş burayı ama sen onlara bakma. Arkadaşın kötü niyetli olsa emin ol çok daha farklı anlatırdı durumu. Kaldı ki sen de anlardın davranışlarından. Yapacak iki şey var, ya adamla yüzleşip basacaksın tekmeyi ve nasip olursa evladinla devam edeceksin yoluna ya da aldatılmak, sırtından vurulmayı sineye cekeceksin ve ömür boyu hep bunun ezikligiyle yaşayacaksın. Tercih senin.

Ediyorum canım etmez miyim, karnında evladın olmasa yaptıklarını yüzüne vur, bir daha da yüzüne bakma derdim ama şu durumda en doğru kararı verecek olan sensin. Bir de şu geldi aklıma, Ayşe eşine okkalı bi cevapla haddini bildirebilir, konuyu kapatabilirdi sen duymadan, sen duymadan diyorum çünkü karnında evladın var, ha eşin belki gider başkasıyla konuşurdu görüşürdü bilemeyiz ama Ayşe dediğim gibi yapabilirdi, zaten ne zamandır görüşmemişsiniz Ayşeyle, sen bu kadar yıpranmadan olay kapanırdı ne bileyim ben olsam öyle yapardım. Arkadaşımı arayıp da eşin bana böyle böyle dedi diyemezdim. Benim yakın arkadaşımın da başına benzer bir durum geldi ama söylemedi arkadaşına eşin böyle böyle yaptı diye, çok ayıp ediyorsun karın bunu haketmiyor dedi ve adam utandı sanırım yaptığından, en azından arkadaşıma bulaşamadı bir daha.

Her ne olursa olsun suç hep kadında, değil mi?
Adam ahlaksız işte, bunu kabul etmek niye bu kadar zor
Ayşe olmasa Fatma olurdu.
Üzüldüm sizin adınıza. Allah yardımcınız olsun.

Ben kimseye de bey amca demem ve o adamın suratından da pislik akıyordu zaten. Bilmem ben anlıyorum. Muhakkak belli ediyorlar kendilerini.

Çok üzüldüm böyle şeyler yaşamana üstelik hamilesin durum çok daha üzücü..
Üni oluduğum zamanlar yazın baba evine gitmiştim ailemde yurtdışındaydı,arkadaş grubum biliyordu bunu,
Yakın arkadaşımın sevgilisi beni aramıştı öyle bir samimiyetim de yok üstelik merhaba merhaba seviyesindeydik, şaşırdım.
Arkadaşımla işgili birşeyler söyleyeceğini veya danışacagını beklerken yanıma gelmek istediğini söyledi (arabayla 3/4 saat uzaklıktaydım)
Birlikte iyi vakit geçirebileceğimizi falan söyledi tepki gösterdim ve bir daha görüşmedim.
Arkadaşıma söyledim ama kötü ben oldum
Sevgilisini ayarttığımı düşündü bir daha görüşmedik.Çocuk kendini sıyırdı bu işten tabii.
Sana tavsiyem elinde net kanıtlar olsun acebalarla boğuşma sonrasında çünkü ortada bir bebek var..
Ben de ayşeyle iş birliği yapmandan yanayım kimse inkara gidemez sen de yıllar sonra aceba demezsin.
Hakkında hayırlısı olsun .

Arkadaşınıza bulaşmamış ama başkaları ile serüvenine devam etmiştir.Ustelik konu sahibi bu yasanilani bir şekilde ogrense Ayşe'ye inanır mi?sevgiliydiniz ondan sakladin benden diye düşünmez mi?

Bi sey dicem bence aysede cok suclu bak hamilesiniz hemde tehlikeli diyorsunuz o nasil kardeski size hamile oldugnuzu bile bile anlatiyor size?ya dusuk yapsaydiniz?Allah korusun ya bebeginze bisey olsaydi.bence dogru haraket degul hamile bi bayanda soylemek icin acele etmemesi gerekirdi.Esinize gelince cok igrenc yaptigi ama aysede karina soylerim seni yapma arama bir daha neden demedi?neden konusuyor?neden suratina kapatmiyor ya kufur etmyor.ben olsam ikisinede guvenmem.

esinizin zihniyeti cöplük.
Eminimki ayseye basindan beri iyi gözle bakmiyor...
eeee ayse abinle sevgili olmus, esinin dostunla beraberlik yasamis filan.

esin gibi erkekler "azicik ucundan bende kapim"...zaten bu "kari verice" kafasini yasiyorlar.

Bence komplo kur ve cikart kirli donlarini ortaya. Ac davani, al nazminatini ve önüne bak.

ben de aynen bunu diyorum
Arkadaşınıza bulaşmamış ama başkaları ile serüvenine devam etmiştir.Ustelik konu sahibi bu yasanilani bir şekilde ogrense Ayşe'ye inanır mi?sevgiliydiniz ondan sakladin benden diye düşünmez mi?
başkalarıyla serüvenine devam edişi arkadaşımı bağlamaz, karısı zaten anlar eninde sonunda eşinin nasıl biri olduğunu, ya da çoktan anlamıştır. Konu sahibibaşka bir şekilde öğrense Ayşe'ye inanır mıydı bilemiyorum ama Ayşe daha fazla muhatap olmadan o adama cevabını vermeli, telefonu kapatmalı, bir daha da açmamalıydı, gerekirse uzak dururdu bu çiftten, başka bahaneler bulup görüşmezdi, bazen bu ilgi gören taraf ego tatmini de yapabiliyor, gördüm çevremde. Ayşe öyledir demiyorum diyemem ama temkinli olmak lazım.

Akşam aynısını Ayşede söyledi. Vicdanı sızlamış söylemeseydi daha çok sızlayacaktı. Empati yaptım böyle bişey başıma gelmiş olmuş olsa ben duymak bilmek isterdim senin hamileliğinin sıkıntılı oldğnu biliyorum ama yapacak bişy bulamadım dedi. Gece 4tü tlfnu kapattğmzda. Saatlerce konuştk. Bazen konunun dışına çıktık bazem içinde kitlendik kaldık. Bende söyledim zaten. Mutlu eden yalandansa acı veren gerçeği tercih ederim. Ben Ayşeyi suçlamıyorum. Ortada suç yok, suçlu yok bana göre. Utanç var. Ayşeyle eşimi bir daha biraraya getiremeyeceğimin utancı. Eşim.. eşim diyorum onun yüzüne bakmak. Bakabilmek. Hamile olmak. Onca sıkıntıyla hamıle kalıp. Üstelik hergün kendime iğne yaparken. Düşük tehlikeleri atlatmış biri olarak şuan bu çocuk bunu mu haketti böyle anne baba? İyiki söyledi. Söylemeseydi inan daha kötü olurdu herşey...

Benim de eşimin de karşı cins arkadaşlarımız var Allah biliyor ya bir kere bile aklımdan geçmemiştir böyle iğrenç şeyler.. Herkes kendinden biliyor işte. Bu düşüncede insanlar bi zahmet arkadaş da olmasınlar zaten, milletin huzurunu bozmasınlar !! Eşiniz bunu yapmayı kafasına koyduysa Ayşe olmaz, Fatma olur. Arkadaşınız olmaz, sanaldan bulur. Ne farkeder ! Ayşe yada siz neden suçlu olasınız, çok saçma...

Tabi ki 'arkadaşımız ne dese doğrudur, asla bize yanlış yapmaz' demiyorum ama erkek yüz bulmasa yapmaz mantığıyla olaya bakmak cahillik, sığlık, eril zihniyet karşısındaki eziklikten başka bişey değildir.

Belki yanlış belki doğru ama ben olsam yazılı olarak elimde kanıt olması için bi şeyler yapardım. Ama sizin durumunuzda bu süreç çok yıpratıcı olabilir. Ne desem bilemedim.. Allah yardımcınız olsun..

Simdi ayse ya da fatma o onemli degil onemli olan esinin bu karakterde biri olmasi.. ayse olmasinin nedeni de suan doguda olmasi hicbir ortaminin olmamasi... baska biri olsaydi hic haberin olmazdi ama gercek yuzunu gordun. Ne denir bilemiyorum klavyeden bosan diyemem ben kimseye ama aldatma ve siddetin affedilir bir yani olmayacagi kanisindayim.

Soz ucar yazi kalir ayseyle mesajlassinlar ve size onu yollasin delil olur elinizde.

yapmayın ya kardeş olan insan kandırılmasına göz yummaz, iyi ki de yummamış. Benim arkadaşım dostum benden gizlese sussa, bir dk yüzüne bakmam hamile olsam da farketmez. Konu sahibine anlatmasa nolcak, kadıncağız saf saf mutluyuz huzurluyuz sadakatliyiz diye dolanacaktı.

Çok üzücü ne diyeceğimi bilemedim Allah selamete çıkarsın

Ailene, onun ailesine bu iğrençliği söylemelisin hatta yanına ayşeyi de al, o anlatsın her şeyi onlara.
Sessiz kalma lütfen. Belki ayşenin de suçu vardır bilemeyiz ama o adamı hayatından çıkartmalısın. Nasıl onla bi hayata devam edebilirsin her zaman aklında bu konu olacak. Ya bide işin en kötü tarafı hadi aldattı diyelim kabul edilecek birşey değil tabiki ama adam gitmiş en yakın arkadaşına asılmış. Bunun ötesi yok iğrençlikte son nokta. Ayrılman en doğru karar şu durumda.

Esiniz cok seviyesiz ve terbiyesiz...

Ayse kesinlikle engellesin onu,yanyana getirmeyin ikisini kuzum sizin adiniza cok uzuldum ama aysenin psikollojisini dusunemiyorum bile
Yazdıklarını da haklısınız ama bugün Ayşe olur yarın Fatma bence bitmeli bu iş

En yakınına asılacak asılacak kadar kuculduyse adam ilk bulduğu fırsatta bı başka kadını da tadacaktır emin olun

Sizi alintiladim ama yanlış anlamayın aynı fikirde yım :)

Bence biseyleri kesinleştir sonra haykır herşeyi çünkü şuan konuşmuş Ayşe ile vs desen aileler n'olacak sanki yıllardır gorusuyorsunuz vs diyecekler

Ayşe daha önce konuştuklarını anlattı mi daha öncesi olmalı bunun bir günde başlamaz böyle şeyler adam nasıl bı cesaret aldıysa kendinde nasıl bulduysa o cesareti birde en yakın arkadaş ya şaştım kaldım

Ana üzme sen kendini düşün

İyi niyetli mi bakmaya çalışıyorum bilmiyorum, ya da öyle olmasını temenni ediyorum..
Şöyle olabilir mi; eşiniz Ankara’ya aktarmalı gelmek zorunda olup, hani gelmişken sizin arkadaşınız aile dostu , oyalanmak görüşmek istemiş onun İçin aramış olabilir mi ?
Konu sigaraya gelince de kötü bir şey kast ederek değil de , inçe sigaradan hoşlanmadın mı anlamında??

Umarım bu yazdıklarım gibidir işin özü, fakat arkadaşın seni arayıp şüphelendiği bir durumdan bahsediyorsa benim bu tezim çürüyor maalesef... çok üzüldüm, Allah ım sabır versin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…