İşte bende o durumdayım. Yaptığı meslek. Sayıp sövsem orda kafasına sıkacak belki. Psikoloji zaten yerlerde. Gelse izindeyken ortalığı kaldırsam geri gidecek sınıra. Adam gibi dibimde olsa neyse. Geliyoda geliyo insanın aklına. Bu yüzden konu açtım. İlk kez böyle bişeyle geldim... sağolasın Allah razı olsun..Başkası olsa, inan çok daha ağır ve kötü şeyler yazardım, hatta boşanmaya kadar yolu var derdim. Yaptıkları işe saygımdan mı bilmiyorum, gerçekten ruhi durumunun çok sağlıklı olamayacağını düşünüp fevri karar vermeyin diyorum. Büyük ihtimal o da öyle diyecek sağlıklı düşünemedim falan... Allah kolaylık versin gerçekten.
O geldiği zaman güzel bi şok etkisi yapmayı düşünüyorum. Sadece sabredeceğim...Pff yanlis anlamissinizdir diyecektim
Ince kalin muhabbetini okuyana kadar tabii
Hayatinizdan oyle bir cikarin ki sok olsun
Al sana kalin deyin ustune de
Ben olsam sinir minir beklemem agzima geleni sayar acarim sabahina da bosanma davami
Kendinizi yalniz hissetmeyin bebeginiz var ve omur boyu saglikla mutlulukla beraber olacaksiniz insallahO geldiği zaman güzel bi şok etkisi yapmayı düşünüyorum. Sadece sabredeceğim...
İnşallah bizi güzel şeyler bekliyodur, çok teşekkür ederim...Kendinizi yalniz hissetmeyin bebeginiz var ve omur boyu saglikla mutlulukla beraber olacaksiniz insallah
ya ne kadar sığ, ne kadar çiğ bir yorum. Sizin zihniyet belli , kocasına toz kondurmayıp "kadın ayartmış" . PES!Ayseye de guvenme. O zemini esinize hazirlamis ki esiniz cesaret bulmus... tek hatali esiniz degil.
Çok enteresan Ayşe bunları rahatlıkla sana nasıl anlatıyor? kaldı ki gizli saklı nasıl Ankara'ya gelip görüşebilir o arada seninle hiç görüşmeyecek mi anlamayacak mısın? en yakın arkadaşın bu yani sana söyleme ihtimali olduğunu nasıl aklına getiremiyor ve nasıl cesaret buluyor o kadar lafı eşiniz söylerken Ayşe neden eşinize tepki vermiyor ve daha da ileri gitmesine neden oluyor? bir düşünün kendi hafızanızı yoklayın eşiniz sınırda değilken siz birlikte görüşürken eşinizin o kıza tavırları nasıldı? bence şöyle yapın arkadaşınızın yanında olma imkanınız varsa birgün Ayşe eşinizi arasın hoparlöre versin sesi dinleyin bakalım ne konuşuyor nasıl konuşuyor ona göre tavrınızı belirleyin yani bence affedilecek bir yanı yok ama arkadaşınıza da çok güvenmeyin derim.
Yok artik. Gercekten boyle mi dusunuyorsunuz?Ayseye de guvenme. O zemini esinize hazirlamis ki esiniz cesaret bulmus... tek hatali esiniz degil.
Bizm kızlarla whatsap grubumuz var aynı timde olduğu arkadaslasıyla eşleriyle ortak görüşürüz zaten kızlarda birşey olduğu zaman hemen birbrimize haberler veririz o konuda sıkıntı yok.Ben Ayşe ye kadar kimlerle neler yaşadığını,bır yerden sonra da aşırı cesaret geldiğini düşünüyorum.Asker eşleri eşlerini sürekli arayamiyor,gorevde vs diye.Telefonu kapalı olduğunda emir geldi kapadım diyor.Ne bileyim birlik şu an operasyonda mi yoksa döndüler izin mi yapıyorlar.Bir de zaten stresi ona yeter ben sıkmayayim diyor insan.Esim denizci.Cogu arkadaşım eşleri liman yaptılar mı ,kaç günlük seyir diye birbirine çaktırmadan sorar,esin verdiği bilgiyi karsilastirirlardi
Çok değişik fikirler yorumlar geliyor dimi. Kimi beni kırmaya kıyamadı kimi benim arkadaşlığımı kardeşliğimi sorguladı. Aynı ortama soktum diye ben bile suçlu çıkabilirim konunun sonunda. Kızmıyorum. Herkesin hayata baktığı pencere farklı.Yok artik. Gercekten boyle mi dusunuyorsunuz?
Hemde nasıl yıpratıcı. Ayşeye akşamda söyledim. Böyle plan yaptım hainliğini yüzüne vurdum diyelim. Eee? Sonra. Geçmycek ki . o durumda olduğum için daha kötü olacağım. Beni geç bebeğim bu stresi yaşamasın karnımda.Kesinlikle Ayşe ile bir olup tuzağa düşürme olayını aklından çıkar, çok yıpratıcı olur. Ayşe'ye de fazla güvenme temkinli ol. Ayşe engellesin eşini her yerden, muhatap olmasın, eşin de muhatap bulamasın. Gerisi sana kalmış aklın mantığın ne diyorsa onu yap. Çok çok üzüldüm, Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?