Kızın hatası olsa nasıl anlatsın arkadaşına ?Ayseye de guvenme. O zemini esinize hazirlamis ki esiniz cesaret bulmus... tek hatali esiniz degil.
Edeceğim kesin. Hatta şu kağıdı imzala aldırıcam bu bebeği bile demeyi düşünüyorum. (Bebek konusunda pimpirikli hassas)Yani ayrılmayı düşünüyorsanız o zaman peşini bırakmayın, rezil edin derim.
Yok öyle söylemeyin. Zaten yasal olarak aldırma süresinin dolmuş olduğunu biliyordur.Edeceğim kesin. Hatta şu kağıdı imzala aldırıcam bu bebeği bile demeyi düşünüyorum. (Bebek konusunda pimpirikli hassas)
Ben Tabiki onu yapamam. Tabiki blöf yapınca elime çok şey geçmycek. Ama aklıma gelen şeyleri sizlere de yazmak istiyorum ki beni yalnız bırakmayın
Kafam karman çorman. Allah hayırlara çıkarsın beynim yoruldu kinlenmek istemiyorum bu beni başka bi insan yapıyo. Ayşe anlık bi hatadır yanlıştır bence diyo. Çünkü öyle elektriklenme olayı vs hiç olmadıki benim abimle nişandan döndüler eşimin arkadasıyla sevgiliydi vs çok şey yaşandı bu kadar aileden olan bi insan Ayşe hepimizin hayatında var yani normal arkadasım değilkiYok öyle söylemeyin. Zaten yasal olarak aldırma süresinin dolmuş olduğunu biliyordur.
Hem çok yanlış olur. Şimdiden çocuğu bu savaşın içine sokar gibi.
Şoktayım şuan.
Sınırda çalışıyor yazmışsınız. Aklım almıyor benim bildiğim can korkusu olunca insan maneviyata yöneliyor.
Şu karmaşık dönemde sınırda olup,hala nasıl düşünebilmiş böyle şeyler?
Bencede...eşin terbiyesiz ve gereksiz bence
Benim üniversite arkadaşım düğünume gelip bana bir çeyrek bile takmış olan arkadaşım resmen kabus dolu günler yasamama vesile olmuştu.Kızın hatası olsa nasıl anlatsın arkadaşına ?
Benımde başıma böyle olaylar geldi.
Arkadaşımın sevgilisi bana sarkıntılık ettı hemde sözlüyken .
Naptım kuyruk mu saalladım ..!
Eşimin inkar huyu yok. Afallar mala bağlar karşımda ağlar herşeyi yapar ama inkar etmez, edemez.. ne mantıklı açıklaması olur beni ikna edecek. Nede inkarı. En azından bu konuda tanıyorum..Benim üniversite arkadaşım düğünume gelip bana bir çeyrek bile takmış olan arkadaşım resmen kabus dolu günler yasamama vesile olmuştu.
Kendisiyle mahkemeligiz.
Ne yani şimdi bazı arkadaşların dediği gibi ona karşı boş degildim de kuyruk mu salladim?
Üstelik kız uyarmis ve dürüstçe anlatmış. Ben takdir ettim açıkçası sırf kadın hamile yuvası bozulmasın diye anlatmayabilirdi de.
Yerinde olsam ikisini de yuzlestirirdim.
Çünkü esiniz defaatle inkar edip, Ayşe bana yavsadi bile diyebilir.
Eşiniz sınırda neler yaşıyor, nasıl bir psikolojide bilmiyorum. Başka biri olsa belki terbiyesiz, sakın güvenme falan derdim ama, sınırda, çatışmanın içinde yaşadıkları nedeniyle çok, çok yanlış şeyler yapmış birini tanıdım, akla hayale gelmeyecek şeyler anlatmıştı bana, çok sevdiği karısını nasıl aldattığını, evladına nasıl tokat attığını, sonra nasıl it gibi pişman olduğunu... Bilemiyorum gerçekten. Eşinizle uzun uzun konuşun, anlamaya çalışın derim. Yaşadıkları travmalar, içinde bulundukları psikolojide hata yapmaya çok meğilli olabilirler.
Şu dediğiniz imkansız. En basitinden 82 yaşında köpeğe bilmem ne yapan adam. Yolda görsem “nasılsınız bey amca” diye hal hatır sorarım, toplu taşımada görsem yer veririm. Ama sizin algılarınız sapıkları ayıklıyorsa, takdire şayan.Şimdi insanların suratına bakınca bile sapık mı değil mi anlıyorsunuz
Pislik İnsan,açgözlü karısının arkadaşına asılacak kadar ahmak
Ama arkadaşını tebrik ettim dürüst olup anlatmış
Sen onu yanlış anlayıp inanmayabilirdin ama arkadaşın bunu göze alıp seni haberdar etmiş.
Kaybetme böyle dostu.dost kaybetmek nedir bilirim
Başkası olsa, inan çok daha ağır ve kötü şeyler yazardım, hatta boşanmaya kadar yolu var derdim. Yaptıkları işe saygımdan mı bilmiyorum, gerçekten ruhi durumunun çok sağlıklı olamayacağını düşünüp fevri karar vermeyin diyorum. Büyük ihtimal o da öyle diyecek sağlıklı düşünemedim falan... Allah kolaylık versin gerçekten.Hep anlayış göstermek lazım dimi. Onların yaptıklarının kılıfını bile biz kadınlar buluyoruz. Ne diyeyim.
Arkadasım parliament içiyor yıllardır. Hiç değiştrmezdi acından ölsede.. maddi sıkıntısı var. Borçtan harçtan konusurken Ayşe sigaramı bile değiştim diye öyle konu açılmış işte.yanlış anlaşılma vardır umarım ya.
birde konuyu ince sigara kalın sigaraya nasıl getirmişler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?