- 18 Ekim 2022
- 976
- 556
- Konu Sahibi agresifpollyanna
ben kimseye beni kendime getirin talebinde bulunmadım ki sert yorum yapma haddini kendinde bulsun. mesela siz de sürekli bir yorumlama ihtiyacı duyuyorsunuz, ama zaten sizin çıkardığınız yorumun farkında olarak konu açıp soru sordum. yani kendi ağzımla söylüyorum zaten iyi bir evlilikte olmadığımı yoksa neden boşanmayı düşüneyim. Kafamda netleştirmeye çalışıyorum. Beni yanıltan çevremdeki insanların da aynı düzeyde kötü evlilikler yaşaması fakat bunun farkında olmaması. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum diye insan doğru ve yanlış algısını yitirebiliyor bazen. Ben de tam da bu noktada fikir sorarak yardım istiyorum. Bu gel bana hakaret et daveti değil elbette. ya da kimisi konu üzerinden duyar kasmaya çalışıyor, kimi hiç alakası olmayan bir çıkarım yapıyor bir de o çıkarımı kesin bir dille sizin üzerinizden yorumluyor. Yani bunların hepsi bence gereksiz, sorduğum soruyla alakasız yorumlar görüyorum bu yorumu yapan kişinin farklı kafalar yaşadığını gösteriyor ne alaka diyorum okuyunca. Sorum neyse ona cevap verilsin sadece ona göre çıkarım yapılsın beklentisindeyim normal olan da bu.Sert yorumlar aslında sizi kendinize getirmek için. Hemen savunmaya geçmeyin. Kusura bakmayın ama sizin tabirinizle sadece Türkiye vatandasi olmamaniza rağmen sadece bu ülkenin vatandaşlığı olan kadınlardan daha köle bir hayat surduruyorsunuz. İyi ki farklı seçeneğiniz var.
Sorunuza gelince cok mutlu evlilik diye birsey yok. Farklı iki kültür, çocuk, ekonomi , es aileleri bu imkansız bence. Ama sizinki gerçekten kötü bir evlilik. Kürtaj sonrasi hem fiziksel hem ruhsal desteğe ihtiyacınız olduğu dönemde beyimizin karnı mi acıkmış? Vah vah. Siz de kalkıp yemek mi yaptınız? Merhamet yok bir kere. Olmaz. Tabi ki bu adam çalışmanızı istemez. Yoksa evdeki b*konu kim temizleyecek? Neticede her evlilik böyle değil sizin kötü, baskici, diktatör bir kocaniz var.
Son paragrafınızla da olduğu gibi aynı fikirdeyim. Benim hatam taviz vermek oldu. Çünkü bi zamandan sonra bir şeyleri dile getirmem sürekli kavgaya dönüştüğü için bıktım ve tamam deyip uzatmadım. Sürekli sorun çıkarıyordum karşı tarafa göre çünkü. Bir süre de susarak denedim ama yine olmadı. Şuan çözüm olarak boşanmaya daha yakınım her türlü yolu denediğimi düşünüyorum