Herkes herkesle uyuşacak diye bir şey yok. Siz çok iyi de olsanız dokular uyuşmayınca ortaya sürekli çirkinlikler çıkabilir. Kimya meselesi biraz da, sizin mutlu olmayacağınız biriyle bir başkası mutlu olabilir ya da tam tersi de olabilir. Her işte bir hayır vardır daha geniş açıdan bakmalısınız hayata ve başka hayatlara değil kendi yapacaklarınıza, ilerideki seçimlerinize odaklanın...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mutlu insanları görünce üzülüyorum :(
- Konu Sahibi _evla_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Aralık 2017
- 43
- 15
- 3
- 28
Su yorumlari okuduktan sonra biraz olsun huzur doldum herkesten Allah razı olsunOhh sonunda nişan i atmissiniz ya valla bı ferahlık geldi içime , kurtuldum akıllılık ettim diye zil takıp oyna , gez toz spora git farklı aktiviteler edin ,sosyal hayatına yeni şeyler kat ,sinemaya git , alış veriş yap, ama en çok spor salonuna git yeni insanlarla tanış ay bekar olsam şimdi varyaaa .. şunu düşün Degiyormu o insan için ???? Ve birşey daha resmen hayatını kurtarmış ,kaynanayla altlı üstlü oturmak intihar , boş ver onları sen hayatına bak en verimli caglarini sümüklü bir herif ile geçirmekten kurruldun baci
- 27 Aralık 2017
- 43
- 15
- 3
- 28
Ederim tabi etmezmiyim. Ama sende böyle karamsar düşünme. Ve sende kendine her konuda dua et.
- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.799
- 348
- 5 Temmuz 2017
- 4.413
- 7.489
- 108
Mutlu insanlari gorunce uzulmeyin ama sizin bahsettiginiz problemlerden cok daha fazlasini yasayanlari gorunce sukredin beterin beteri var..
Mutlu insanlardan ziyade internet ortaminda her paylasimada inanmayin. Birkac arkadasim da yasadim bunu internette gorseniz onlardaki eş, çocuk hayat kimsede yok gıpta edersiniz. Madalyonun oteki yuzu var birde birinin kocasi kumardan dolayi borc bataginda oteki farkli bir durumda. O paylasimlarla kendilerini rahatlatiyorlardi yasamak istedikleri hayati sanal alemde yasiyorlar bir nevi..
Mutlu insanlardan ziyade internet ortaminda her paylasimada inanmayin. Birkac arkadasim da yasadim bunu internette gorseniz onlardaki eş, çocuk hayat kimsede yok gıpta edersiniz. Madalyonun oteki yuzu var birde birinin kocasi kumardan dolayi borc bataginda oteki farkli bir durumda. O paylasimlarla kendilerini rahatlatiyorlardi yasamak istedikleri hayati sanal alemde yasiyorlar bir nevi..
- 22 Aralık 2017
- 143
- 72
- 13
- 40
Oyu kuzum kıyamam sana.aynı duyguları paylaşıyoruz.ben nişanlanmadım ama benden ayrıldıktan 1 ay sonra o başkasıyla nişanlandı. Kafaya takma desem takıcan.kafan da senle geldikten sonra gittiğin aktivitenin sporun bilmemneyinde bi faydası olmuyor. Olmadığına göre Rabbim vermedi seni ondan korudu bu bi sınavdı öyle düşün.bak ben fetih suresi okuyorum inan iyi geliyor. Şu anda bende diyorum ben mutsuzum ama o mutlu mutlu evlilik hazırlığı yapıyor. Ama ne yaparsak yapalım elimizden bir çare gelmiyor kuzucum.dua et bol bol dua.inşallah.önüne seni seven değer veren el üstünde tutan biri çıksın tez vakitte. Seni çok iyi anlıyorum ama kelimeler kifayetsiz kalıyor şu anda.dilerim iyiki olmamış oh be diyeceğin günler çok yakındır.
- 27 Aralık 2017
- 43
- 15
- 3
- 28
Yorumlari okuduktan sonra actim yasin-i serif okudum hem okudum hem ağladım icim rahatladi anlatamam.Aynen insanlar takma diyor ama takiliyor ugras buluyorum onda bile aklima geliyor.Sonra aliyor beni hüzün.Insallah bir gün sevdigim biriyle evlenirim de ilerde buraya yazdigim seyleri hatirlarsam yaşadıklarımi falan güler gecerim ne günlerdi niye bu kadar kendimi üzdüm diyeOyu kuzum kıyamam sana.aynı duyguları paylaşıyoruz.ben nişanlanmadım ama benden ayrıldıktan 1 ay sonra o başkasıyla nişanlandı. Kafaya takma desem takıcan.kafan da senle geldikten sonra gittiğin aktivitenin sporun bilmemneyinde bi faydası olmuyor. Olmadığına göre Rabbim vermedi seni ondan korudu bu bi sınavdı öyle düşün.bak ben fetih suresi okuyorum inan iyi geliyor. Şu anda bende diyorum ben mutsuzum ama o mutlu mutlu evlilik hazırlığı yapıyor. Ama ne yaparsak yapalım elimizden bir çare gelmiyor kuzucum.dua et bol bol dua.inşallah.önüne seni seven değer veren el üstünde tutan biri çıksın tez vakitte. Seni çok iyi anlıyorum ama kelimeler kifayetsiz kalıyor şu anda.dilerim iyiki olmamış oh be diyeceğin günler çok yakındır.
- 22 Aralık 2017
- 143
- 72
- 13
- 40
İyi yapmışsın bak gencsin daha. Şükret.ben 33 yaşındayım kimbilir millet arkamdan neler diyor. Evde kaldı diye acıyolardır banaYorumlari okuduktan sonra actim yasin-i serif okudum hem okudum hem ağladım icim rahatladi anlatamam.Aynen insanlar takma diyor ama takiliyor ugras buluyorum onda bile aklima geliyor.Sonra aliyor beni hüzün.Insallah bir gün sevdigim biriyle evlenirim de ilerde buraya yazdigim seyleri hatirlarsam yaşadıklarımi falan güler gecerim ne günlerdi niye bu kadar kendimi üzdüm diye
- 10 Ekim 2014
- 31.832
- 142.539
- 798
Aileleri işin icine cok karistirmissiniz. Ayrica babanizin "kizima ne verebilirsiniz" demesi hic hos birsey degil. Evet herkes kizinin rahatini ister ama sormazlar mi adama madem kizini o kadar dusunuyorsun sen ne verdin hani evi mi var?
Kendi kizina yapmadigi seyi elin oglundan istemek hak mi? Haksa karsi tarafin cenesinide, davranislarini da cekersiniz boyle. Millete bel bagladiginiz icin onlarin bir lafiyla ev hayalleri kurup bi lafiyla o hayalleriniz yikiliyor haliyle...
Yola kendiniz cikin. Ha aileler kendi gönlünden isterse ev verir, araba verir, altin verir. Gönüllerine kalmis ama bunlar sizi birilerine bagimli yapmamalı, ev araba sartiyla evlenilneye kalkilmama. Evsiz yapamam diyorsan evi olanla evleneceksin.
Bu adamin sende pek gönlü yokmus zaten ya da sonradan sogumuş. Hareketleri onu gosteriyor. Bitmesi sizin icin iyi olmus
Kendi kizina yapmadigi seyi elin oglundan istemek hak mi? Haksa karsi tarafin cenesinide, davranislarini da cekersiniz boyle. Millete bel bagladiginiz icin onlarin bir lafiyla ev hayalleri kurup bi lafiyla o hayalleriniz yikiliyor haliyle...
Yola kendiniz cikin. Ha aileler kendi gönlünden isterse ev verir, araba verir, altin verir. Gönüllerine kalmis ama bunlar sizi birilerine bagimli yapmamalı, ev araba sartiyla evlenilneye kalkilmama. Evsiz yapamam diyorsan evi olanla evleneceksin.
Bu adamin sende pek gönlü yokmus zaten ya da sonradan sogumuş. Hareketleri onu gosteriyor. Bitmesi sizin icin iyi olmus
- 26 Aralık 2017
- 1.564
- 2.900
- 53