• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutlu insanları görünce üzülüyorum :(

Kraldan fazla kralci tavirlari sevmiyorum ama simdi baslarlar konu sahibine "iyi kalpli olmak" hususunda nasihatlara.. Bu tarz konularda genelde boyle oluyor, polemige dönüyor..
Insanlar mutsuz olsun, mutlu olduklarında yediremiyorum demiyor ki..
Mutlu insanlari görünce hiç ugruna yikilan hayallerine ve yasayamadiklarina uzuluyor insan.. Zor degildi insan olmak, mutlu olmak diyor.. "O niye mutlu, o da mutsuz olsun" kafasi degil yani..

Amin Rabbim yardımcın olsun .
Bir uzmana gözüktün mü ?
Bazen insan olarak işin içinden çıkamıyoruz illa bir yardım eli gerekiyor
Psikolog bana yardim edemez ben bi hocaya veya bi dergaha gitmek istiyorum manevi seyler bana daha cok güç veriyor ama bulamadim arastırıyorum bakalim

Okukum yeni bitti cok is aradim agiz ve dis sağlığı mezunuyum ama cok sıkıntılı bu bolumde is bulmak cok yere cv biraktim devlete atanmak istiyorum sinava calismaya basladim da kafam almiyor
Sınav için bir kırsa falan gidiyor musun ?
Gidersen daha kolay olur hem yeni bir çevre de tanımış olursun ve kafan da dağılır .

Psikolog bana yardim edemez ben bi hocaya veya bi dergaha gitmek istiyorum manevi seyler bana daha cok güç veriyor ama bulamadim arastırıyorum bakalim
Tercih senın İnşallah iyi olursun..

Oncelikle onu takip etmeyi birakacaksin, sonra o kadinin yerinde ben olacaktim diye dusunmeyeceksin . Onlarin mutlu olmasi seninle de mutlu olacagi anlamina gelmez. Cift olarak daha uyumlulardir hepsi bu. Senin icinde dogru kisi bir yerlerde vardir. Yapamiyorsan destek al.

mutlulugu neden bırınde veya evlılıkte arıyorsun! kendı tek basına da mutlu olmayı bılmezsen mutlu olamazsın zaten.
Bu nisandan once ben mutlu bi insandim zaten yarim kalmis hayaller mi diyeyim yasayamadigim seyler mi diyeyim ben buna üzülüyorum

Okuduğun herşeyi bende yaşadım , ama ben attıktan sonra ohhh dedimmm oh bee , allah dedim 2 yol gösteriyomuş , ya bununla devam edip hayatını zehir edersin (hayat mutlu fotolardan ibaret değil) ya da bundan ders çıkartıp , akıl sağlığını onlardan koruyup hayatına devam edersin. Ben 2. yolu seçtim hayatıma devam ettim , ne sorun , ne dert , ne tasa. Bence sen en mantıklı şeyi yapmışsın farkında değilsin , evlenseydin yaşadıklarının fazlasını sana yaşatıcaklardı ve sen normal bir insan olarak kalmayacaktın o zaman görürdün mutsuzluk ne demek. Bu kadar dengesz olmasa 3 ayda evlenmezdi ne takıosun allah aşkına göbek atman gerek. Pozitif düşün , onları görünce poponu sallaya sallaya yürü ve yeni bir ilişkiye açık ol. Bak ben nişan attım 2 yıl sonra evlendim , allah a şükrediyorum kayınvalidem olsun görümcem olsun eşim olsun nişanlılığımda evliliğimde hiç problem çıkarmadılar çok güzel geçti herşey allahım bozmasın herkese nasip etsin. Hayatını inşa etmek senin elinde, insanlar değişebilir o ayrı bir konu ama sen yine de bundan sonra ki eş adayın ile herşeyi peşin peşin konuş ailesini tanı hiç çekinmeden önlemini al , sadece evlilik aşktan sevgiden ibaret değil...

Kesinlik öyle

Okuduğun herşeyi bende yaşadım , ama ben attıktan sonra ohhh dedimmm oh bee , allah dedim 2 yol gösteriyomuş , ya bununla devam edip hayatını zehir edersin (hayat mutlu fotolardan ibaret değil) ya da bundan ders çıkartıp , akıl sağlığını onlardan koruyup hayatına devam edersin. Ben 2. yolu seçtim hayatıma devam ettim , ne sorun , ne dert , ne tasa. Bence sen en mantıklı şeyi yapmışsın farkında değilsin , evlenseydin yaşadıklarının fazlasını sana yaşatıcaklardı ve sen normal bir insan olarak kalmayacaktın o zaman görürdün mutsuzluk ne demek. Bu kadar dengesz olmasa 3 ayda evlenmezdi ne takıosun allah aşkına göbek atman gerek. Pozitif düşün , onları görünce poponu sallaya sallaya yürü ve yeni bir ilişkiye açık ol. Bak ben nişan attım 2 yıl sonra evlendim , allah a şükrediyorum kayınvalidem olsun görümcem olsun eşim olsun nişanlılığımda evliliğimde hiç problem çıkarmadılar çok güzel geçti herşey allahım bozmasın herkese nasip etsin. Hayatını inşa etmek senin elinde, insanlar değişebilir o ayrı bir konu ama sen yine de bundan sonra ki eş adayın ile herşeyi peşin peşin konuş ailesini tanı hiç çekinmeden önlemini al , sadece evlilik aşktan sevgiden ibaret değil...
21 yasindayim ve birseylerin tam olarak nasil olduğunu bilmediğimden biraz cahil kaldim cok guzel bi ders oldu ben cok sukrediyorum boyle bi insanla olmadigina zaten.Biri cikarsa karsima net bi sekilde herseyi konusucam bi kere yasadim 2. bi hatayi hic kaldiramam

haline şükrediyorsun, kıskanmıyorsun da seni çok iyi anlıyorum bazen o durum bende de olur yapmadığım şeyler bıçak gibi saplanıyor yüreğime bunları aslında bizde hak ediyoruz değil mi mutlu olmayı mutlu olmak istiyorsan melenkolik tavırları bırak umursamaz ol

Baslik eski nisanlimin mutlulugu beni uzuyor olsa daha dogru olurdu..

Eski nisanlin oyle gozunun kalacagi cinsten cokta matah bisey degilmis ki niye kendini uzuyosun

Sosyal medyadan takibi birak once hem.unutma orada insanlar en mutlu hallerini paylasiyor bunu da unutma..

Son düzenleme:
Oncelikle onu takip etmeyi birakacaksin, sonra o kadinin yerinde ben olacaktim diye dusunmeyeceksin . Onlarin mutlu olmasi seninle de mutlu olacagi anlamina gelmez. Cift olarak daha uyumlulardir hepsi bu. Senin icinde dogru kisi bir yerlerde vardir. Yapamiyorsan destek al.
Onu takip etmiyorum ki ben hadi ilk zaman engelledim sonra dedim ki kaldirayim cocuk gibi napiyorum.Ben onun hakkinda birsey ogrenmeye calismadim ki evlendigini de annem teyzemle konusurken duydum telefon konusmalarinda oyle yani ben atmusim zaten bu saatten sonra onun ne yaotigi beni ilgilendirmez yasadigim seyler beni mutszu etti.

Yatin kalkin dua edin kurtulmussunuz.dunyanin sonu degil millet evlenip bosaniyo nisan sureci niye var birbirlerini tanimak icin sizde taniyip yollari ayirmissiniz.ne evlilige nede hayata kusun.oyle bi mutlu olacaksiniz ki umudunuzu kaybetmeyin.

Baslik eski nisanlimin mutlulugu beni uzuyor olsa daha dogru olurdu..

Eski nisanlin oyle gozunun kalacagi cinsten cokta matak bisey degilmis ki niye kendini uzuyosun

Sosyal medyadan takibi birak once hem.unutma orada insanlar en mutlu hallerini paylasiyor bunu da unutma..
Ben onu takip etmiyorum ki baslikda gayet dogru onun mutlulugu degil ki mutlu olup olmadigini da bilemem benim mutsuz olmam mesele

Yatin kalkin dua edin kurtulmussunuz.dunyanin sonu degil millet evlenip bosaniyo nisan sureci niye var birbirlerini tanimak icin sizde taniyip yollari ayirmissiniz.ne evlilige nede hayata kusun.oyle bi mutlu olacaksiniz ki umudunuzu kaybetmeyin.

Insallah

Sınav için bir kırsa falan gidiyor musun ?
Gidersen daha kolay olur hem yeni bir çevre de tanımış olursun ve kafan da dağılır .
Temelim iyi ama sinava konsatre olamiyorum kursa grek duymadim

haline şükrediyorsun, kıskanmıyorsun da seni çok iyi anlıyorum bazen o durum bende de olur yapmadığım şeyler bıçak gibi saplanıyor yüreğime bunları aslında bizde hak ediyoruz değil mi mutlu olmayı mutlu olmak istiyorsan melenkolik tavırları bırak umursamaz ol
Aynen öyle hem de nasıl bazen nefes alamıyorum hele ki migrenim falan bu aralar ucuyor evde basima birsey dolayarak geziyorum

Öyle insanların elinden kurtulduğunuz için bile mutlu olmalısın. Herşeyde bir hayır vardır acele etme sonunda emin ol iyi ki dersin. Başkalarının mutluluğuna üzülme. Allah herseyin hayırlısını nasip etsin de dua et.
Insallah ınsallah

21 yasindayim ve birseylerin tam olarak nasil olduğunu bilmediğimden biraz cahil kaldim cok guzel bi ders oldu ben cok sukrediyorum boyle bi insanla olmadigina zaten.Biri cikarsa karsima net bi sekilde herseyi konusucam bi kere yasadim 2. bi hatayi hic kaldiramam
Aynen canım öyle yap üzülmene gerektircek bişi yok yalnız o kıza yazık ederler başını yerler onun yerinde olmak istermiydin öyle düşün? Valla konuş kayınvalide korkun olduğu , çekişmeli bir ilişki (aile kavgaları) kıskançlık, vs. kaldıramam bana çocukça geliyor vs. de döktür yani. Evleneceğin kişi sana yaklaşımı nasıl , olgunluğuna bak özellikle , zarfla problem çıkartırmış gbi sövcek mi çözcek mi bak bunlar karekteri ortaya çıkartıyor. Gerildiğim zamanlar oldu tabi ki ben eşime istemeden ailesi yüzünden kızmışımdır ama bir kez olsun mevzuyu ne büyüttü , ne sorun etti ne de ailesine yansıttı bu çok önemli . İnşallah iyi insanlarla karşılaşırsın. Çalışmıyorsan bile çalış yada okuluna devam et derim. Ben aldığım parayla tur falan satın alıyodum günübirlik kaçamak yapıyodum kızlarla inanılmaz bi duygu yaşadığımı hissettim nişanı atınca hayatta gerçekten güzel şeyler var görmek gerek .

Back