Bak benim eski konularıma bahsettim kayınvalidemden sninki benimkinin yanında melek kalır , benimki zebaniydi bildiğin...21 yasindayim ve birseylerin tam olarak nasil olduğunu bilmediğimden biraz cahil kaldim cok guzel bi ders oldu ben cok sukrediyorum boyle bi insanla olmadigina zaten.Biri cikarsa karsima net bi sekilde herseyi konusucam bi kere yasadim 2. bi hatayi hic kaldiramam
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mutlu insanları görünce üzülüyorum :(
- Konu Sahibi _evla_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Aralık 2017
- 43
- 15
- 3
- 28
Aynen canım öyle yap üzülmene gerektircek bişi yok yalnız o kıza yazık ederler başını yerler onun yerinde olmak istermiydin öyle düşün? Valla konuş kayınvalide korkun olduğu , çekişmeli bir ilişki (aile kavgaları) kıskançlık, vs. kaldıramam bana çocukça geliyor vs. de döktür yani. Evleneceğin kişi sana yaklaşımı nasıl , olgunluğuna bak özellikle , zarfla problem çıkartırmış gbi sövcek mi çözcek mi bak bunlar karekteri ortaya çıkartıyor. Gerildiğim zamanlar oldu tabi ki ben eşime istemeden ailesi yüzünden kızmışımdır ama bir kez olsun mevzuyu ne büyüttü , ne sorun etti ne de ailesine yansıttı bu çok önemli . İnşallah iyi insanlarla karşılaşırsın. Çalışmıyorsan bile çalış yada okuluna devam et derim. Ben aldığım parayla tur falan satın alıyodum günübirlik kaçamak yapıyodum kızlarla inanılmaz bi duygu yaşadığımı hissettim nişanı atınca hayatta gerçekten güzel şeyler var görmek gerek .
Insallah bir gun bende yaşarım
- 25 Aralık 2014
- 1.265
- 1.616
- 133
- 37
Ben onu takip etmiyorum ki baslikda gayet dogru onun mutlulugu degil ki mutlu olup olmadigini da bilemem benim mutsuz olmam mesele
Baskalarinin mutlulugu seni mutsuz ediyorsa gercekten iyi degilsin demektir.
Destek almani oneririm.
- 20 Ekim 2016
- 6.442
- 30.258
- 548
Diger insanlar mutlu diye üzülmüyosunuz siz aynı mutlulukları ben de yasayabilirdim ama yasayamadim diye üzülüyosunuz ikisi farklı şeyler.Kıskanç yada kötü kalpli birisi olduğunuzu düşünmüyorum sadece çok kirilmissiniz.Kendinize yeni hobiler yeni ortamlar bulun.Umarım cok mutlu olursunuz.
Kimsenin yaptığı da kimsenin yanına kar kalmıyor bu arada içiniz rahat olsun,sevgiler
Kimsenin yaptığı da kimsenin yanına kar kalmıyor bu arada içiniz rahat olsun,sevgiler
- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
Baskalarinin mutluluguna sevinmezsen omur boyu mutsuz olursun.
Baska hayatlari kiskanma kendi hayatina bak.
+100000000
başlığı okumak yetti
- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
- 63
ben anne ve babalara da bu konuda acayip kızıyorumBiz ilk zaman hani ilk kız isteme olayinda bu konusuldu babam sordu ne verebilirsiniz kızıma her bababa gibi kizinin iyi yasam sürmesini ister cok şükür maddi durumumuz bizim iyiydi.Karsi tarafta dedi ki ev alamayiz kiralik bi ev buluruz dediler tamam dedim insanlari zorlamayi sevmem ama hep istemisimdir kendime ait bi evim olsun babam dedi kendilerine ait olsa daha iyi olurdu diye.simdi kredi öder gibi ev alinacak yerlerde var ben de okumus bi insanim ikimiz beraber calisip geri kalaninida biz öderiz dedim.Neyse bu konu oyle gitti 2 ay sonra ne dusundulerse ev alicaz dediler.Ama sadece bize dediler cok mutlu oldum anlatamam okul zamanimdi bi de nasil içim icime sığmıyor.Ne olduysa sonra bu sefer alamiycaz dediler.Hayaller tuz buz oldu.Yine zaman gecti bu seferde dediler ki dubleks alalim ustune bizi yerlestiricekler alt kata da kendileri icimde yok hic istemedim bakmaya gidelim dediler o kadar doluyum ki istemedigim halde zorla hödük geldi aldi bakicaz dedi.Gittik baktik ve semtteki bizim dublkesleri biliyorum esya koymak cok sıkıntı kendi evimize gecince yeni aliriz dedi bastan olmayan sey sonradan cok zor oluyor ben rahat buyumus insanim bu zorluklarla karsilasmadim ki bana cok zor geldi istemedim terasa çıktım hicbir yere bakmadan basladim aglamaya ustume geliyor hale bagiriyor cagiriyor teyzem de yakinda oturuyor sinirlendim ona gittim oyle yani ev meselesi degil ki dalga gecermis gibi bi olacak bi olmayacak bi olmayacak kendi icinizde halledin bi karara varin oyle gelin kapimiza yok.Ben buna sinirlendim
bende yakında anne olacağım ve gücümün yettiği kadar evladımın yanında olacağım
bu kız anne ve babalarını anlamak yaşadığımız dönemde oldukça zor
ben ve ablam evlenirken ne annem ne babam en ufak talepte bulunmadı
çünkü onlara göre de anne-baba imkanı varsa zaten en iyisini yapar yoksa da zorlamaya gerek yok
biz eşimle evlenirken öyle eski bir evde oturdukki
eşyalarımız en ucuz şeylerdi ve yalnızca ihtiyacımız olan şeyler
Allah seni inandırsın en ucuz kanepe ve yatak odası takımını almıştık
evimde ki halıların çoğu eşimin bekarlık evine aitti yani kayınvalidemin eski halılarıydı
şimdi mi ne oldu beraber 3 yılda evimizi aldık, arabamızı aldık, istediğimiz eşyayı aldık
ve mutluyuz
neden mi çünkü ailelerimiz karışmadı
ben illaki herşey olsun demedim ve sonuç eşim bunları anlayan ve merhametli bir insan ve beni el üstünde tutar
ben bazen düşünüyorum da onu zorlasaydım borçla harçla istediğimi yaptırsaydım ne olacaktı
inan durumumuz öyle kötüydü ki yiyecek ekmeğimiz olmazdı
yani en başta alınmadı diye hiç alınmayacak manasına gelmezdi
bitmiş gitmiş birşey arkasından düşünüp üzülmene değmez
sonuçta mutlu değilmişsin bitirmişsin
- 5 Mayıs 2016
- 4.143
- 5.683
- 158
- 40
onların mutlu olduğunu nereden biliyorsun ki anladığım kadarı ile kaynana tam bir cadıymış ve belki o kız da burda konu açan birisi evlendim ama hiç umduğum gibi gitmedi diye.. veya o kız sessiz sakin herşeyi kabullenen biri, o karakterde birini seçmiş ailesi ile geçindirebilmek için. siz baştan ailelerlesorun yaşamışsınız evlenseniz daha mutsuz olacaktınız demek ki uyumlu değilsiniz her şeyde bir hayır vardır..
- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.317
- 798
- 35
Kafana dağıtmak ve yeni bir ortama gitmek sana iyi gelebilirdi o Yüzden söyledim .Temelim iyi ama sinava konsatre olamiyorum kursa grek duymadim
- 24 Nisan 2009
- 1.220
- 954
- 323
Aynen öyle hem de nasıl bazen nefes alamıyorum hele ki migrenim falan bu aralar ucuyor evde basima birsey dolayarak geziyorum
ne yaparsak kendimize yapıyoruz üzüldüğün şeylere kişilere bak çok ta mutlu ve umursamazlar aslında kafaya takmamayı ve olaylara çok fazla anlam yüklemeden kendimize destek olmayı öğrenmeliyiz beterin beterini düşün her zaman boş ver olayları en karanlık an şafak sökmeden önceki andır inan öyle bi zaman gelecek ki iyi ki olmamış ya kendime boşa zehir etmişim hayatı diyeceksin 21 yaşındasın gencecik pırıl pırılsın kimler gelir 25 yaşında evlendim aklım olsa az daha geç evlenirdim evlenip başımız göğemi eriyor sanki kaynana kayınbaba elti görümce dığdısının dığdısı iyice çorba oluyor ortalık boşversene zamana bırak zaman çok güzel bi nimet....
- 27 Aralık 2017
- 43
- 15
- 3
- 28
Beni cok güzel anlamissiniz cok teşekkür ederim size baskalarinin aksine, yasadigim seylere bana yasattigi seylere ornek verdim sadece dilerim Allahtan yanlarina kâr kalmasinDiger insanlar mutlu diye üzülmüyosunuz siz aynı mutlulukları ben de yasayabilirdim ama yasayamadim diye üzülüyosunuz ikisi farklı şeyler.Kıskanç yada kötü kalpli birisi olduğunuzu düşünmüyorum sadece çok kirilmissiniz.Kendinize yeni hobiler yeni ortamlar bulun.Umarım cok mutlu olursunuz.
- 27 Aralık 2017
- 43
- 15
- 3
- 28
Bi işe girdim 3 ay calistim çıktım cok yorgundum iyice yoruldum sabahlari kalkamiyordum işi bıraktım kendi isimi yapmak istiyorum her yere cv mi birakti.m gorusmeye gittigim yerlede oldu ama olmadı butun kapilar kapandi bende kpssye calisiyorum insallah kazanirimKafana dağıtmak ve yeni bir ortama gitmek sana iyi gelebilirdi o Yüzden söyledim .
- 27 Aralık 2017
- 43
- 15
- 3
- 28
Kendisi bizim memlekettendi.benden sonra hemen kiz aramislar bizim memlekete yakin bi koyden kiz bulup getirmisler cunku sorunlu bi insan onu birseyleri bilen okumus kulturlu insan kaldirmaz zaten benim cahilliğime geldi evet dedim.sorunlu oldugunu baskalarindan da duydum ben nisani attim onlar hakkinda cok sey duydum bastan deselerdi ki onlarda bozmak istemediklerini soylediler.Eski kafali birionların mutlu olduğunu nereden biliyorsun ki anladığım kadarı ile kaynana tam bir cadıymış ve belki o kız da burda konu açan birisi evlendim ama hiç umduğum gibi gitmedi diye.. veya o kız sessiz sakin herşeyi kabullenen biri, o karakterde birini seçmiş ailesi ile geçindirebilmek için. siz baştan ailelerlesorun yaşamışsınız evlenseniz daha mutsuz olacaktınız demek ki uyumlu değilsiniz her şeyde bir hayır vardır..
- 27 Aralık 2017
- 43
- 15
- 3
- 28
ne yaparsak kendimize yapıyoruz üzüldüğün şeylere kişilere bak çok ta mutlu ve umursamazlar aslında kafaya takmamayı ve olaylara çok fazla anlam yüklemeden kendimize destek olmayı öğrenmeliyiz beterin beterini düşün her zaman boş ver olayları en karanlık an şafak sökmeden önceki andır inan öyle bi zaman gelecek ki iyi ki olmamış ya kendime boşa zehir etmişim hayatı diyeceksin 21 yaşındasın gencecik pırıl pırılsın kimler gelir 25 yaşında evlendim aklım olsa az daha geç evlenirdim evlenip başımız göğemi eriyor sanki kaynana kayınbaba elti görümce dığdısının dığdısı iyice çorba oluyor ortalık boşversene zamana bırak zaman çok güzel bi nimet....[/QUOT
kendimi toplayana kadar cok ucuk bi fikir evlilik suan benim icin
- 27 Aralık 2017
- 43
- 15
- 3
- 28
Bizimkiler evet sordular ama sonra hic israr etmediler illa ev alin diye ben nisanlanmadan oncede hep derdim evim olsun soyle olsun boyle olsun mimarlik okumak istiyordum olmadi ama hep tasarlama duzenleme seylerine ilgim var bunu cevremdekiler de bilir elimden geldigince yardimci da olurum cunku seviyorum hayalim bu.Ben olmayacagini anlayinca hicbir sey demedim inanin ki cok uzuldum ama demedim ama onalrin alicaz almayacagiz diye surekli tekrar etmeleri sinirlendirdi beni cunku bu benim hayalim.ben anne ve babalara da bu konuda acayip kızıyorum
bende yakında anne olacağım ve gücümün yettiği kadar evladımın yanında olacağım
bu kız anne ve babalarını anlamak yaşadığımız dönemde oldukça zor
ben ve ablam evlenirken ne annem ne babam en ufak talepte bulunmadı
çünkü onlara göre de anne-baba imkanı varsa zaten en iyisini yapar yoksa da zorlamaya gerek yok
biz eşimle evlenirken öyle eski bir evde oturdukki
eşyalarımız en ucuz şeylerdi ve yalnızca ihtiyacımız olan şeyler
Allah seni inandırsın en ucuz kanepe ve yatak odası takımını almıştık
evimde ki halıların çoğu eşimin bekarlık evine aitti yani kayınvalidemin eski halılarıydı
şimdi mi ne oldu beraber 3 yılda evimizi aldık, arabamızı aldık, istediğimiz eşyayı aldık
ve mutluyuz
neden mi çünkü ailelerimiz karışmadı
ben illaki herşey olsun demedim ve sonuç eşim bunları anlayan ve merhametli bir insan ve beni el üstünde tutar
ben bazen düşünüyorum da onu zorlasaydım borçla harçla istediğimi yaptırsaydım ne olacaktı
inan durumumuz öyle kötüydü ki yiyecek ekmeğimiz olmazdı
yani en başta alınmadı diye hiç alınmayacak manasına gelmezdi
bitmiş gitmiş birşey arkasından düşünüp üzülmene değmez
sonuçta mutlu değilmişsin bitirmişsin
- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
- 63
eeee o zaman babanız alsaydı size eviBizimkiler evet sordular ama sonra hic israr etmediler illa ev alin diye ben nisanlanmadan oncede hep derdim evim olsun soyle olsun boyle olsun mimarlik okumak istiyordum olmadi ama hep tasarlama duzenleme seylerine ilgim var bunu cevremdekiler de bilir elimden geldigince yardimci da olurum cunku seviyorum hayalim bu.Ben olmayacagini anlayinca hicbir sey demedim inanin ki cok uzuldum ama demedim ama onalrin alicaz almayacagiz diye surekli tekrar etmeleri sinirlendirdi beni cunku bu benim hayalim.
sonuçta evlat evlattır
kızı erkeği yoktur demi
Ohh sonunda nişan i atmissiniz ya valla bı ferahlık geldi içime , kurtuldum akıllılık ettim diye zil takıp oyna , gez toz spora git farklı aktiviteler edin ,sosyal hayatına yeni şeyler kat ,sinemaya git , alış veriş yap, ama en çok spor salonuna git yeni insanlarla tanış ay bekar olsam şimdi varyaaa .. şunu düşün Degiyormu o insan için ???? Ve birşey daha resmen hayatını kurtarmış ,kaynanayla altlı üstlü oturmak intihar , boş ver onları sen hayatına bak en verimli caglarini sümüklü bir herif ile geçirmekten kurruldun baciŞöyle ki yakın bir zaman önce nişan attım. Hep kendi çapımda imkanımın el verdiği ölçüde birseyler yapmaya çabaladım. En ufak birsey alsam da mutlu olurdum. Nisanlanmadan önce cok degilsede mutluydum kafam rahattı. Karşı tarafla anlaşamayınca son zamanlarda hiç keyfim kalmadı sonra anlasamadik da attim.Yasadigim seylerden örnek vereyim belki hak verirsiniz;
-Nişan elbisesi bakicaz fatih de dedim bir suru var oradan bakariz.Yok efendim niye adres almamisimda bu kadar gezdiriyormusum.Hepi topu 2 magazaya girdik.Neyse elbiseyi aldik ceyiz alisverisi icin eminonune gectik hic karismadik annemde oyle bi insan degil su olsun bu olsun demez.Onlar zorladi olsun falan diye sonra bi giyim magazasina girdik.Orada begendik birsey denemeye gittim.Fermuari cekemedim yardim icin bayani cagiracaktim.Bi baktim annesiyle hararetli tartisiyorlar.Sonra yanima geldi hadi cikiyoruz dedi.Annemde arkasi dönük gormedi bizi tamam dedim.Annem sordu noldu diye begenmedim dedim ciktim.
-Nişana yakin bi zamn bu da ,arabayi hallettin mi dedim. onlarin bi tane var ama uzakta oturdukları icin ailesi biner diye dusundum.Dedi ki o arabayi biz alicsz o gün tamam dedim.Süsleme yapar misin dedim hallederim dedi.Evde yapsam gerek yok ama düğün salonu kiraladık.Nisan gunu geldi çattı kuafördeyim,kuaföründe azizligine ugradim.Kadin ortada yok dukkan kapali ariyoruz ulasamiyoruz.Yardimcisini gordum ,nerde dedim kadin ortada yok bende ulasamiyorum dedi.Beni bi telas aldi.Evine fakan gittik yok.Sonra ariyor beni ben dukkandayim siz nerdesiniz.Gittik dukkana basladik tartismaya.Zaten güzel de birsey yapmadı.Bi de tam beni almaya hödük geldi hesabi halledicek cekti kenara noluyor bu hesap dedi biz boyle anlasmamistik.Kadina sordum abla bu ne teyzemde sagdicim benim iste onun sacini 2 kere yaptik falan begenmedi onun hesabi o dedi.Geç de kaliyoruz cekime neyse odedi hesabi ama bi surat bi surat hem bana hem teyzeme.Arabada kimse kimseyle konuşmuyor.O gun cekimde de salonda da suratsizdi ve zehir etti.Ben takmadim oynadim ettim ama o şey bana da yansıdı.Baktım araba da süslenmemis.Ki birsey degil onu yapmak.
-Ev meselesi vardi durumumuz yok kiraya gondeririz dediler tamam dedik sonra 1 ay gecti dediler ev alabiliriz 2 ay gecti kiraya gondericez ev isi olmadi sonra yine dediler dubleks alalim cati katinda biz aktta da onlar olacakmis kabul etmedim.Kiraya giderim daha iyi neyse bunlar geldi gitti fikirleri cok degisti.Zaten ben bu patavatsiz insandan da iyice sogudum sinirlenmeler ani cikislar sakin bi yapim var ama cabukta sinirlenirim.Bunlar duydum ki evi almis hayirlisi olsum dedim kapattim basladim aglamaya dalga gecer gibi resmen hevesimle oynadilar.Gel zaman git zaman ben nisani attim.Bu ev isi de tuzu biberi oldu.Simdi o evde biz attiktan 3 ay sonra evlendigi esiyle oturuyor.simdiki durumuma geleyim.
Instagrama falan giriyorum veya dışarda görüyorum oyle guzel anlarini paylasiyorlar ki kıskanmak degil de üzülüyorum yaşayamadığım şeylere. Ufak bir ev eşyası bile beni mutlu ederdi. Simdi yolda giderken bile onlari görünce kafami cevirip iç çekiyorum. Eve geldigimde ağlıyorum falan. Hevesim cok kırıldı. Evlenme düsüncesi bile artık sacma gelmeye başladı. Herseyden herkesten sogudum. Cok çabalıyorum ama yapım gereğiylede cok enerjik bir insan olmadığım için bunu atlatamıyorum. Davul bile dengi dengine demişler ya doğru demişler. Öyle dengesiz insanla nisanlandim ki bunu ilk zamanlar anlasaydım keşke. Herseyde vardır bir hayır ama.10 ay oldu atalı ama bende bi degisim yok herkes farkinda bazen annem sorar iyi misin diye gecistirim iyiyim der gulerim.ama icime atmaktan mahvoldum.Yasadigim cogu seyi de kimse bilmez daha neler var neler kime derdini anlatabilirsin ki.
- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.317
- 798
- 35
Yasama karsı hevesin yok o yüzdem böyle oluyor.Bi işe girdim 3 ay calistim çıktım cok yorgundum iyice yoruldum sabahlari kalkamiyordum işi bıraktım kendi isimi yapmak istiyorum her yere cv mi birakti.m gorusmeye gittigim yerlede oldu ama olmadı butun kapilar kapandi bende kpssye calisiyorum insallah kazanirim
Yaşadığın seyler kolay değil yardım almalısın
- 30 Eylül 2016
- 203
- 320
- 33
Ederim tabi etmezmiyim. Ama sende böyle karamsar düşünme. Ve sende kendine her konuda dua et.Insallah cok istiyorum bana dua edersmisiniz