Mutlu insanları görünce üzülüyorum :(

Bak benim eski konularıma bahsettim kayınvalidemden sninki benimkinin yanında melek kalır , benimki zebaniydi bildiğin...

Insallah bir gun bende yaşarım

Ben onu takip etmiyorum ki baslikda gayet dogru onun mutlulugu degil ki mutlu olup olmadigini da bilemem benim mutsuz olmam mesele

Baskalarinin mutlulugu seni mutsuz ediyorsa gercekten iyi degilsin demektir.

Destek almani oneririm.

Diger insanlar mutlu diye üzülmüyosunuz siz aynı mutlulukları ben de yasayabilirdim ama yasayamadim diye üzülüyosunuz ikisi farklı şeyler.Kıskanç yada kötü kalpli birisi olduğunuzu düşünmüyorum sadece çok kirilmissiniz.Kendinize yeni hobiler yeni ortamlar bulun.Umarım cok mutlu olursunuz.

Kimsenin yaptığı da kimsenin yanına kar kalmıyor bu arada içiniz rahat olsun,sevgiler

ben anne ve babalara da bu konuda acayip kızıyorum
bende yakında anne olacağım ve gücümün yettiği kadar evladımın yanında olacağım
bu kız anne ve babalarını anlamak yaşadığımız dönemde oldukça zor
ben ve ablam evlenirken ne annem ne babam en ufak talepte bulunmadı
çünkü onlara göre de anne-baba imkanı varsa zaten en iyisini yapar yoksa da zorlamaya gerek yok
biz eşimle evlenirken öyle eski bir evde oturdukki
eşyalarımız en ucuz şeylerdi ve yalnızca ihtiyacımız olan şeyler
Allah seni inandırsın en ucuz kanepe ve yatak odası takımını almıştık
evimde ki halıların çoğu eşimin bekarlık evine aitti yani kayınvalidemin eski halılarıydı
şimdi mi ne oldu beraber 3 yılda evimizi aldık, arabamızı aldık, istediğimiz eşyayı aldık
ve mutluyuz
neden mi çünkü ailelerimiz karışmadı
ben illaki herşey olsun demedim ve sonuç eşim bunları anlayan ve merhametli bir insan ve beni el üstünde tutar
ben bazen düşünüyorum da onu zorlasaydım borçla harçla istediğimi yaptırsaydım ne olacaktı
inan durumumuz öyle kötüydü ki yiyecek ekmeğimiz olmazdı
yani en başta alınmadı diye hiç alınmayacak manasına gelmezdi
bitmiş gitmiş birşey arkasından düşünüp üzülmene değmez
sonuçta mutlu değilmişsin bitirmişsin

onların mutlu olduğunu nereden biliyorsun ki anladığım kadarı ile kaynana tam bir cadıymış ve belki o kız da burda konu açan birisi evlendim ama hiç umduğum gibi gitmedi diye.. veya o kız sessiz sakin herşeyi kabullenen biri, o karakterde birini seçmiş ailesi ile geçindirebilmek için. siz baştan ailelerlesorun yaşamışsınız evlenseniz daha mutsuz olacaktınız demek ki uyumlu değilsiniz her şeyde bir hayır vardır..

Aynen öyle hem de nasıl bazen nefes alamıyorum hele ki migrenim falan bu aralar ucuyor evde basima birsey dolayarak geziyorum

ne yaparsak kendimize yapıyoruz üzüldüğün şeylere kişilere bak çok ta mutlu ve umursamazlar aslında kafaya takmamayı ve olaylara çok fazla anlam yüklemeden kendimize destek olmayı öğrenmeliyiz beterin beterini düşün her zaman boş ver olayları en karanlık an şafak sökmeden önceki andır inan öyle bi zaman gelecek ki iyi ki olmamış ya kendime boşa zehir etmişim hayatı diyeceksin 21 yaşındasın gencecik pırıl pırılsın kimler gelir 25 yaşında evlendim aklım olsa az daha geç evlenirdim evlenip başımız göğemi eriyor sanki kaynana kayınbaba elti görümce dığdısının dığdısı iyice çorba oluyor ortalık boşversene zamana bırak zaman çok güzel bi nimet....

Beni cok güzel anlamissiniz cok teşekkür ederim size baskalarinin aksine, yasadigim seylere bana yasattigi seylere ornek verdim sadece dilerim Allahtan yanlarina kâr kalmasin

Kafana dağıtmak ve yeni bir ortama gitmek sana iyi gelebilirdi o Yüzden söyledim .
Bi işe girdim 3 ay calistim çıktım cok yorgundum iyice yoruldum sabahlari kalkamiyordum işi bıraktım kendi isimi yapmak istiyorum her yere cv mi birakti.m gorusmeye gittigim yerlede oldu ama olmadı butun kapilar kapandi bende kpssye calisiyorum insallah kazanirim

Kendisi bizim memlekettendi.benden sonra hemen kiz aramislar bizim memlekete yakin bi koyden kiz bulup getirmisler cunku sorunlu bi insan onu birseyleri bilen okumus kulturlu insan kaldirmaz zaten benim cahilliğime geldi evet dedim.sorunlu oldugunu baskalarindan da duydum ben nisani attim onlar hakkinda cok sey duydum bastan deselerdi ki onlarda bozmak istemediklerini soylediler.Eski kafali biri

Bizimkiler evet sordular ama sonra hic israr etmediler illa ev alin diye ben nisanlanmadan oncede hep derdim evim olsun soyle olsun boyle olsun mimarlik okumak istiyordum olmadi ama hep tasarlama duzenleme seylerine ilgim var bunu cevremdekiler de bilir elimden geldigince yardimci da olurum cunku seviyorum hayalim bu.Ben olmayacagini anlayinca hicbir sey demedim inanin ki cok uzuldum ama demedim ama onalrin alicaz almayacagiz diye surekli tekrar etmeleri sinirlendirdi beni cunku bu benim hayalim.

eeee o zaman babanız alsaydı size evi
sonuçta evlat evlattır
kızı erkeği yoktur demi

Ohh sonunda nişan i atmissiniz ya valla bı ferahlık geldi içime , kurtuldum akıllılık ettim diye zil takıp oyna , gez toz spora git farklı aktiviteler edin ,sosyal hayatına yeni şeyler kat ,sinemaya git , alış veriş yap, ama en çok spor salonuna git yeni insanlarla tanış ay bekar olsam şimdi varyaaa .. şunu düşün Degiyormu o insan için ???? Ve birşey daha resmen hayatını kurtarmış ,kaynanayla altlı üstlü oturmak intihar , boş ver onları sen hayatına bak en verimli caglarini sümüklü bir herif ile geçirmekten kurruldun baci

ayy canım o sosyal medyada gösteriş yapanlar gerçekte mutlu değil buna inan.. ki mutlu da olsalar zaten adamın ne olduğu ortada hala neyin içini çekiyorsun ki ?

Yasama karsı hevesin yok o yüzdem böyle oluyor.
Yaşadığın seyler kolay değil yardım almalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…