Mutlu evlilik icin tercihin nasil olmali?

O Benim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2019
20
8
Benim konum soyle. Ben birini seviyorum. O da beni cok seviyor. Yalniz hem kariyer olarak, hem aile yasantisi olarak hemde fizik olarak ben ondan ustunum. Isin diger bir boyutu da annem ve babam siddetle karsi cikiyor. Nedeni ise benim onu tasiyamayacagim. Tum duygularim karisikken karsima bir talibim cikti. Mantiken bana cok uyan biri ama onu sevemem cunku kalbim baskasina ait. Sadece O nu gorunce kalbim atiyor. Neyse bu talibim cevresi tarafindan sevilen biri. Hem ailesi hem kariyeri hem fiziken bana denk biri. Annesi falan cok hos bir kadin. Bana da ilgili. Amaaa benn iste baskasini seviyorum. Ahh bu kalbimm... Ne yapmaliyim? Severken hayir mi demeliyim? Lutfen tecrube sahipleri yardim istiyorum.

Son düzenleme:
Bir defa yüz yüze görüştüğünüz insanı mı seviyorsunuz?
İnsan kaynakları uzmanı gibi eş aranmaz yalnız. İki adayın da işini, ailesini yazmışsınız tamam da, nihayetinde tanımıyorsunuz. Evlilik ilişkisi böyle kurulmaz. Şu yazdıklarınızla hangisini seçerseniz seçin hata yani.

2 yildir evliyim 1 yilda nisan flort oldu eşimle bu kadar emin degiliz birbirimizin huyundan nasil bu kadar emin oldunuz anlamadim

Mutlu evlilik icin oncelikle cevrenize sormayi birakin. Madem cok ustunsunuz kendi kararlarinizi da tek basiniza alabiliyor olmalisiniz. Yazdiklarinizi goren nasada calisiyorsunuz sanir ogretmensiniz. Tanidigim ogretmenler hep mutevazi ve kendini bilen insanlar ama siz baya ustunsunuz.

Fiziki olarak ondan üstünüm ama ona aşığım demek nasıl bir mantık, anlayamadım. Onun iki kolu sizin üç kolunuz falan mı var? Güzellik yakışıklılık görecelidir.

Siz güzel o çirkin, siz eğitimli o eğitimsiz, siz sosyal o asosyal , bütün bunları düşünebiliyorsanız o adama zaten aşık değilsinizdir. Size denk olan talibinizle yola devam edin derim, işçi olana aşık olsanız diğeri kafanızı karıştırmazdı .

Trol ya da degilim sorumda mantik hatasi gordugunuz yerde beni uyarabilirsiniz guzellikle. Kendim cozebilecek olsaydim buraya yazmazdim. Daha once hic gonul iliskisine girmedim. Evet bu konularda safca davranabilirim. Bu yuzden fikir danisiyorum.

Trol ya da degilim sorumda mantik hatasi gordugunuz yerde beni uyarabilirsiniz guzellikle. Kendim cozebilecek olsaydim buraya yazmazdim. Daha once hic gonul iliskisine girmedim. Evet bu konularda safca davranabilirim. Bu yuzden fikir danisiyorum.
Trol yada değilim mi? İnkar bile yok tam gaz devam diyosun :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Okkeeeeyyy :halay:

Benim konum soyle. Ben birini seviyorum. O da beni cok seviyor. Hatta tum ailesi bile benim evet dememi bekliyor. Onunla birkac kez konustum mesajla. Bir defa da yuzyuze gorustum. Hersey cok guzel. Ve romantik, kibar, deger veren bir yapisi var. Cevremdekilere sordum onu. Cogu iyi ama sana denk degil diyorlar. Evet ben ona denk degilim. Cunku ben ogretmen o ise isci. Ailesi iyi insanlar en azindan disardan gorunen. Maddi durumu da iyi. Evi arabasi hazir. Yalniz hem kariyer olarak, hem aile yasantisi olarak hemde fizik olarak ben ondan ustunum. Isin diger bir boyutu da annem ve babam siddetle karsi cikiyor. Nedeni ise benim onu tasiyamayacagim. Ilerde bu benim icin sorun olurmus. Ben cevresi genis bir insanim. Dusununce annem ve babam hakli gibi. Cunku onunla yanyana ayni ortamlarda bulanmak beni gerecek gibi. Ben ondan cekinmiyorum ama onun ortamlarimda gerilmesi beni uzecek. Tum duygularim karisikken karsima bir talibim cikti. Mantiken bana cok uyan biri ama onu sevemem cunku kalbim baskasina ait. Sadece O nu gorunce kalbim atiyor. Neyse bu talibim avukat ve cevresi tarafindan sevilen biri. Hem ailesi hem kariyeri hem fiziken bana denk biri. Annesi falan cok hos bir kadin. Bana da ilgili. Amaaa benn iste baskasini seviyorum. Ahh bu kalbimm... Ne yapmaliyim? Severken hayir mi demeliyim? Lutfen tecrube sahipleri yardim istiyorum.
Bence bunlar evlilik için yeterli degil sen okumuş kültürlü birisin o ve ailesi öyle değil.. Bu hayata bakış açınız ı etkiler ilerde.. Çocuklar da okuma meslek sahibi olma yönleri bile olmaz.. Atalar bile demiş davul dengi dengine... Kültür farklılığı var okuma düzeyi yetersiz... İlerde keske evlenmeseydim diyecegin bi adama yol ver derim...siz her yönden ondan üstünsünüz.. Artı yanlarını z cok fazla... Cok ezilirsiniz...hayatın carkından gecmiş bu insanlar sizin saflıgınızı kullanırlar tabi ki de böyle bi gelin adayını kaçırmak istemezler..

Bence bunlar evlilik için yeterli degil sen okumuş kültürlü birisin o ve ailesi öyle değil.. Bu hayata bakış açınız ı etkiler ilerde.. Çocuklar da okuma meslek sahibi olma yönleri bile olmaz.. Atalar bile demiş davul dengi dengine... Kültür farklılığı var okuma düzeyi yetersiz... İlerde keske evlenmeseydim diyecegin bi adama yol ver derim...siz her yönden ondan üstünsünüz.. Artı yanlarını z cok fazla... Cok ezilirsiniz...hayatın carkından gecmiş bu insanlar sizin saflıgınızı kullanırlar tabi ki de böyle bi gelin adayını kaçırmak istemezler..
Tesekkur ederim canim samimi cevabin icin

Linç yok no asla.Amma velakin o avukat beyde çıkıp derse ki aa bu öğretmen ben avukatım ondan üstünüm, ailem üstün, çevrem üstün, fizikten üstünüm.O zaman nolacak ¿ Ayrıca o söylediğiniz kalp var ya biri için atıyo olsaydı üstünüm kelimesini kullanmak şöyle dursun kullananı kalpsiz olmakla suçlardınız.Duygularınızız farkında olmanız dileğiyle.

Niye insanlar birinin derdi oldugunda onu linc etmek yerine dinlemeyi tercih etmiyor. Niye birinin derdiyle dalga gecme pesinde. Belki birileri icin basit seyler olabilir. Inanin hayatta yapmam dedigim tercihler icin simdi fikir danisiyorum. Belki bende zamaninda boylesine basit bir konu icin dalga gecmistim birilerine. Ama insan basina gelince anliyor.

X