Kaç tane okumam lazım günlük
10 gün içinde 800 tane tefriciye okuyabilir misiniz ?Ben de katılmak istiyorum bu duaya :)
ne okumamız gerekiyor şu an
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç tane okumam lazım günlük
10 gün içinde 800 tane tefriciye okuyabilir misiniz ?Ben de katılmak istiyorum bu duaya :)
ne okumamız gerekiyor şu an
Ben okurum, başlayayim mı? Başlama zamanınız var mı10 gün içinde 800 tane tefriciye okuyabilir misiniz ?
Benide alin gec kaldim mievlenmeyi en cok isteyen bu sitede benim
Canım bi liste olsaydı iyi olurduMerhaba arkadaşlar herkes mutlu evlilik yapmak ister ya da evliliklerinde mutsuzsa mutlu olmanın yollarını arar. Bunun için olusturuyorum bu konuyu. Isimlerinizi yazın esmaul husna ve selaten tefriciye ile birbirimize günlük dua edelim. Şimdiden topigimiz hayırlı olsun. Dualarimiz kabul olsun.
Okuyan listesi var mı canımKızlar ben de bitiremedim ya çok uzun sürdü ve bu günler de çok yogundum ne olur kusura bakmayın. Biliyorum 4444 tefriciye ama bitmeyecek sanırım. Grup daha kalabalık olsaydı daha az düşerdi herkese. Bu gruba dahil edeceğiniz etiketleyeceginiz kimse yok mu ?
Ya da herkesin yapabileceği bir duaya mi geçelim?
Canım kimse okumuyor sen okuduğunun üstünü tamamla kendi niyetin için oku canımOkuyanlar kaç tane okuduğunu yazabilir mi acaba