- 4 Nisan 2019
- 5.910
- 6.337
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim pazartesi başladık günlük 1000 defa ya Vedud okuyoruz. Istersen o 3 günlük boşluğu okuyarak doldurabilirsin çok hızlı okunuyor kısa olduğu için. Ister bugün 4000 oku bize yetiş istersen önümüzdeki pazartesi yi bekle yeni duaya başlarızKızlar nasıl olacak bende okurum
Herkes kendi için mi okuyorCanim pazartesi başladık günlük 1000 defa ya Vedud okuyoruz. Istersen o 3 günlük boşluğu okuyarak doldurabilirsin çok hızlı okunuyor kısa olduğu için. Ister bugün 4000 oku bize yetiş istersen önümüzdeki pazartesi yi bekle yeni duaya başlarız
Herkes kendi için mi okuyor
Okuyorum canım isterseniz bugün ismi azam duasına başlayalım 1111 kere okunacakDiğerlerinden ses çıkmıyor sanırım ikimiz okuyoruz sadece![]()
Önümüzdeki pazartesi de ona başlayalım canım şimdi hepsi çok olur. Ya da bayramdan sonra.Okuyorum canım isterseniz bugün ismi azam duasına başlayalım 1111 kere okunacak
Kişi başına 278 sadece bir kişi 277 tane okuyacak dua süresi 2 gün olur öyle bitiririz hepimiz onaylarsanız başlarız
Tamam öyle yapalım canım rabbim dualarınızı kabul etsinÖnümüzdeki pazartesi de ona başlayalım canım şimdi hepsi çok olur. Ya da bayramdan sonra.
Bende katılmak istiyorum geç kaldım sanırım
Listeye geç kalmış olsam bile lütfen bana da dua eder misiniz?
Canım senin de dua etmen lazım. Ya Vedud çekiyoruz günde 1000 tane. Sen de başla istersen. Bayramdan sonraya kadar bu bitecek başka duaya gecicez.
Senin başkasına ettiğin duanın karşılığını daha fazla olarak sana yazarmış melekler.
Toplam 7 gün cekilecek 7000 e tamamlanacak kişi başı.
Bunun okunma şekli var mıAyın 15 inden sonra 4444 tefriciye okunacak bunu paylaşarak okuyacağız. Ismi azam okuyacagiz bu dualar paylaşılacak. Lütfen sayıları eksik ya da fazla olmadan okuyalım ben zikirmatik indirdim telefona o şekilde doğru okuyorum .
Canım niyet et gruptaki birbirimize dua ettiğimiz arkadaşlarımiza diyerek .Bunun okunma şekli var mı
Öncesinde okunacak bir dua yada farklı bir niyet söylenecek mi
Ben bu gruptaki arkadaşlarımın dua Dilek ve niyetlerinin kabulü için diyip bayramda 15inden önce fırsat bulursam başlamayı düşünüyorum olur mu
Canım kaçar tane okuycazCanım niyet et gruptaki birbirimize dua ettiğimiz arkadaşlarımiza diyerek .
Tefriciye 1 haftada bitecek sana o zaman 800 tane veriyorum. Bitirdiğinde haber et canım ayın 22 sine kadar okuyabilirsin.
Ismi azam da 200 tane oku canım olur mu ?