- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
- Konu Sahibi ozgulgulece
herkesin klasik lafı karşılıklı sevgi ve saygı,peki ya ötesi yani daha neler var bu sırda gizli??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgi ve saygı tabi ama aslında her evlilikte olmazsa olmaz hoşgörü, anlayış, görmezden gelme ve tahammül :)
bazen hiç beklenmedik şeyler yaşanabiliyor ama alttan almak gerek kimi zaman sen kimi zaman eşin, her iki tarafta üstünlük kurmaya kalkarsa iş gitmez...
ben 5 yıllık evliyim eşimin tek kötü sözünü duymadım önce hoşgörü bence...
aslında işin gerçeği insanlıktan geçiyor iyi biriyle evliysen herşey zaten çooooooooooook güzel.....
kin tutmayacaksın, içinde biriktirmeyeceksin ve küsmeyeceksin. herşeyi yerinde ve zamanında gerektiği şekilde söyleyeceksin ve unutacaksın. dönüp dönüp başına kakmayacaksın
kesinlikle katılıyorum. iyi biriyle evlenmekten geçiyorr :) fıtratı iyi olacakkk.. Allah'tan korkack insanlardan utanacakk. ali kaptan gibi utanmaz olmiiicakk:) gerisi gelir zaten :)
ama işte özü iyi olan insan bulmak zor..
erkeklerde kadınlar gibi sürekli ruhlarının okşanmasını isterler...........sürekli okşa ben öyle yapıyorum sonuç muhteşem........adam gevşiyoooooo yumuşacık oluyooooo...:)ve böylece evlilik iyi gidiyoooo
![]()
tabiiiki diğer arkadaşlarımın da dediği gibi mayası iyi olması lazım...maya kötüyse zamanla ekşiyooooo.
ben çoğu insanın sölediğinin aksini düşünüorum..bence evlilikte ya da ilişkide kimse kendini alttan almak zorunda hissetmemeli..mühim olan alttan almayı gerektirecek şeyler yapmamak..o zaman evlilik de yürür ilişki de..
bi de karşındakini olduğu gibi kabulleneceksin..değiştirmeye çalışmayacaksın..sen zaten o adamı o özellikleriyle tanıdın sevdin ne die değiştiresin ki....benim nişanlımın bana göre en rahatsız edici huyu bile değişse o benim aşık olduğum adam olmasmış gibi gelio..hiç değişmesin hep böle kalsın.. :)
bakalım canım evlenince görcez tabii :)) e yani arada bi sinirimi bozsun ki benim de onun sinirini bozmaya hakkım olsun :)
bu arada bebek bekliosun anladığım kadarıyla..sağlıkla kucağına alırsın canım inşallah :))
herkesin klasik lafı karşılıklı sevgi ve saygı,peki ya ötesi yani daha neler var bu sırda gizli??