kızmayın kızlar beni anlayın lütfen...gecikmelerimin sonunda öğrendimki gebeymişim..ama hiç mutlu değilim..eşimle çok kötü kavgalıydık.tam ayrılma kararı vermiştim ciddi ciddi..çok süpriz bir oldu bu şimdi.ne düşüneceğimi napcağımı bilmiyorum..eşim çok mutlu...ama ben buruk ve kırgınım...napayım bişeyler deyin çok ihtiyacım var...
Gerçekten mi?gebe kelimesini burada kadinlardan pek duymuyoruz, duyduklarımız da erkek çıkıyor.kulağımı tırmalıyor bu yüzden bu kelime
gebe kelimesini burada kadinlardan pek duymuyoruz, duyduklarımız da erkek çıkıyor.kulağımı tırmalıyor bu yüzden bu kelime
Gerçekten mi?
Hiç dikkat etmemişim.
Ben günlük hayatta da burada da hep "gebe" kelimesini kullanırım.
Ben de ne bileyim böyle alışmışım.Yorumunu yorum yaptıktan sonra okudum Lalecim..
Bana da hamilelik demek tuhaf gelir nedense..
benim yakın arkadaşım 3 yıl çocukları olmadı tedavi gördü yine olmadı.bu durum ailevi huzurlarını da kaçırmıştı.bir gün beni aradı ve annemleri akşam çağırdık ve boşanacağımızı açıkladık dedi.ben çok üzülmüştüm acele etmeyin halledersiniz aranızdaki sorunları diye ama kararlıydı ve 1 hafta sonra hamile olduğunu öğrendi.sonuç;çocukları şu an 1,5 yaşında boşanmadılar ve hep oğlu için mucize gibi bi şey bütün huzurumuz geri geldi der.inşallah sizin için de hayırlısı olur.kızmayın kızlar beni anlayın lütfen...gecikmelerimin sonunda öğrendimki gebeymişim..ama hiç mutlu değilim..eşimle çok kötü kavgalıydık.tam ayrılma kararı vermiştim ciddi ciddi..çok süpriz bir oldu bu şimdi.ne düşüneceğimi napcağımı bilmiyorum..eşim çok mutlu...ama ben buruk ve kırgınım...napayım bişeyler deyin çok ihtiyacım var...
hah işte bende bunu anlayamıyorum. benim etrafımda da bir dolu akrabam, arkadaşım hatta kendi ablam boyle. boşanacam diye bizle konuşurken bebeği olacağını öğreniyor... arkadaş bunu nasıl beceriyorlar? insan nasıl yollarını ayırmaya karar verecek kadar rahatsız olduğu birinden hamile kalır? cidden merak ediyorum. tabi evlilik içi ve ya dışı tecavüz, cinsel saldırıları bunun dışında tutuyorum.sorunlarınız nedir?
o kadar büyük değil ki 3-4 hafta önce sevişmişsiniz