mutlu değilim

kızlar canlarım tşk ederim zaman ayırıp değer verip yorum yazdığınız için...hakikaten çok ihityacım var yorumlarınıza..nasıl hamile kaldım bende anlamadım mucize gibi zaten şaşkınım.çok şiddetli adet kanamam olmuşt zaten hiç hamile kalacagım aklıma gelmezdi.üstüne görmeymiş sanırm.
eşimle boşanmaya karar vermemin sebebi kavga burda söylemek istemiyorum çok inatçı çok savurgan kavga sonrasındada hiç adım atmayınca böyle bir karar vermiştim...

her ıste vardır hayır
demekkı allah ayrılmanızı ıstemıyor

hah işte bende bunu anlayamıyorum. benim etrafımda da bir dolu akrabam, arkadaşım hatta kendi ablam boyle. boşanacam diye bizle konuşurken bebeği olacağını öğreniyor... arkadaş bunu nasıl beceriyorlar? insan nasıl yollarını ayırmaya karar verecek kadar rahatsız olduğu birinden hamile kalır? cidden merak ediyorum. tabi evlilik içi ve ya dışı tecavüz, cinsel saldırıları bunun dışında tutuyorum.
Cnm evli misin bekar misin bilmiyorum ama, bazen kavganin ortasinda, kendini sevişirken bulabiliyorsun..olabiliyor boyle seyler :) sonra da sular bir sure durulsa da kavgaya tam gaz devam :) boyle oluyo bosanmak uzereyken hamilelik galiba :)

Son düzenleme:
Oyle olur olmaz herseye bosanma karari almayin.evliligin ilk 3 senesi alisma donemiymis.ben agustosta 3 ü tamamlicam, cidden yeni yeni raylar oturuyor gibi..bebek evin atmosferini cok olumlu yonde degistiriyor, esleri birbirine bagliyor.. ben de surpriz hamilelik yasamistim kizim oldu dunyalar tatlisi..dusunsenize aizden bir can o...yuvaniza simsiki tutunun .bebeginize ve esinize sans verin..mutluluklar bebişli yeni hayatinizda :)

Cnm evli misin bekar misin bilmiyorum ama, bazen kavganin ortasinda, kendini sevişirken bulabiliyorsun..olabiliyor boyle seyler :) sonra da sular bir sure durulsa da kavgaya tam gaz devam :) boyle oluyo bosanmak uzereyken hamilelik galiba :)
evliyim ama anlayamiyorum malesef. Bizim aramizda bi sorun varsa cinsel cekim sifirlanir:oops:

Oyle olur olmaz herseye bosanma karari almayin.evliligin ilk 3 senesi alisma donemiymis.ben agustosta 3 ü tamamlicam, cidden yeni yeni raylar oturuyor gibi..bebek evin atmosferini cok olumlu yonde degistiriyor, esleri birbirine bagliyor.. ben de surpriz hamilelik yasamistim kizim oldu dunyalar tatlisi..dusunsenize aizden bir can o...yuvaniza simsiki tutunun .bebeginize ve esinize sans verin..mutluluklar bebişli yeni hayatinizda :)
haklısınz galiba ama nebiliyim kavgadan sonra çok soğudum üsütne bide bu haber geldi çok şaşkınım sadece

X