süpersizin. Yemek yapmayı severim ben hatta beraber dışarda yemeyi de çok severiz aslında ben huyunu biliyorum haftada 3 gün bile yapsam laf etmez ama şimdi bi hallere girdi herhalde aç kalıcak mı sanıyor nedir obur sevgilimkarnını boş bırakmam, bir gün menemen, bir gün kahvaltı, bir gün dışardan söyleriz de
Bunlar güzel anlar tadını çıkarİyi giden bir ilişkim var anlayışlı huzuru seven sakin saygılı kafa yapısı olarak da uyuştuğum bir insan sevgilim. Ama iki üç ayda bir ayarını yapmayınca cozutuyor kendileri. Biz 5 sene yanyanaydık çok iyiydik şimdi uzaktayız ama yaza nişan düşünüyoruz. Uzakta zor olur mu değişir mi diye korkarken şükür korktuklarım başıma gelmedi ama bu uzaklık ve onun ortam şartları sebebiyle ben ona kıyamıyordum.Yurtta çok yakın arkadaşı yok nerdeyse yalnız ve annesiz büyüdüğü için gerçekten sevgi ihtiyacını hissediyorum güzel konuşuyorum ilgi gösteriyorum sıkıcı yurt ortamı kötü yemekler derslerin bunaltısı falan üzülüyorum onun için. Evlilikle ilgili konuşurken özellikle sevdiği yemekleri yapacağımı duymak çok mutlu ediyor onu. Evlilikle ilgili konuşunca ben güzel bi hayat istiyorum kavgasız dövüşsüz mutlu olalım, mutlu olucaz demi falan der sürekli. Ben de ona beraber mutlu olacağımızı, anlayışlı olursak iletişimi koparmazsak kavga etmemize gerek kalmadan sorunları çözeceğimizi, (yemeye içmeye düşkündür) tabiki sevdiği yemekleri yapacağımı falan söyledim birkaç kere. İçimden huzurlu aile ortamına hasret bu yüzden benimle de kendi aile ortamı gibi olmak istemediği için bunları konuşuyor diyordum. Ama beyefendi bunları bana görev gibi görmeye başladı, şaka yollu laflarla kendimi hizmetçi gibi hissetmeye başladım. Önceden böyle tek kelime etmezken benim karnımı aç bırakmazsan çok iyi anlaşırız falan diyorhem komik geliyor hem de ne diyo bu adam yahu diyorum kızlar vallahi coşturdum kendi ellerimle. Şimdiden aşçı tutmuş gibi hissediyor galiba. Hani sevgisinden falan şüphem yok herşey gayet iyi ama kafasından bu düşünceyi silmek için nasıl davransam? (böyle bir konu okusam kahkahalarla gülerdim herhalde ama oluyormuş demekki bunlar da sıkıntı)
Hep benim suçum bunlar kuzu gibi çocuğun gözlerini açtım kurda çevirdimÇok yaşayın emii öyle bir yazmışsınız ki Ümit Ustaya ahanda rakip geliyor dedimSürekli evde sizi bu şekilde bekleyen bir eş olacak gibi valla işiniz zor gibi
hımm kuzu dediniz uff kuzu çevirme olsada yesekHep benim suçum bunlar kuzu gibi çocuğun gözlerini açtım kurda çevirdim
Evet çalışacağım için endişeleniyorum ben de. Çalışmasam asla gocunmam bana değer veren üzmeyen bir eşi neden mutlu etmeyeyim ki. Ama annem de çalıştığı için ondan biliyorum zor gerçekten hergün güzel yemekler yapmak falan o yüzden hayal ettiği şeyi bulamazsa diye korkuyorumSiz çalışacaksanız tabii ki yemek ev işlerini eşit şekilde paylaşacaksınız diğer türlü olmazz. niyetinizin o olduğunu açıkça belli edin anlasın bilsin.Ama ev hanımı olacaksanız bence ev işlerinden yemek yapmaktan gocunmamalısınız.
Evet çalışacağım için endişeleniyorum ben de. Çalışmasam asla gocunmam bana değer veren üzmeyen bir eşi neden mutlu etmeyeyim ki. Ama annem de çalıştığı için ondan biliyorum zor gerçekten hergün güzel yemekler yapmak falan o yüzden hayal ettiği şeyi bulamazsa diye korkuyorum
Çok haklısınız alışırsa hapı yuttum. Ben zaten elimden geleni yaparım o da ben sana yardım ederim temizlikte ütüde diyor ama çok fazla beklenti içine girmesini istemiyorum çalışacağım için"erkeklerin kalplerine giden yol, midesinden geçer"in abartılmış hali... her gün her gün alıştırma, hastalığı olur hamileliği olur... evlendikten sonra ayar çekersin
Çalışan bayan olacağınız için eşinizde anlayışla karşılayacaktır.Zamanla zaten işin pratiğinide öğreniyorsun herşey daha kolay oluyor aslında biz çalışan bayanlar daha düzenli olduğumuzdan sistem tıkır tıkır işliyor.Gerçi 2 kat daha çok yorgunlukta işin cabası oluyor.Evet çalışacağım için endişeleniyorum ben de. Çalışmasam asla gocunmam bana değer veren üzmeyen bir eşi neden mutlu etmeyeyim ki. Ama annem de çalıştığı için ondan biliyorum zor gerçekten hergün güzel yemekler yapmak falan o yüzden hayal ettiği şeyi bulamazsa diye korkuyorum
Teşekkürler sağolun :)hımm kuzu dediniz uff kuzu çevirme olsada yesekŞaka bi yana tebessüm ettiren bir dert olmuş inşallah başka dert keder görmezsiniz.
Benim annem biraz tembel çalışanlardan olduğu için korkuyorum ve annem sağolsun yemek konusunda çok özenli olmadığı için bende takıntı oldu öyle olmak istemiyorum çocuğum da olsa çalışsam da ailemi o konuda mutlu etmek istiyorum sanırım bunun yolu işin pratiğini öğrenmekte. Zamanla elim de daha hızlı olur herhaldeÇalışan bayan olacağınız için eşinizde anlayışla karşılayacaktır.Zamanla zaten işin pratiğinide öğreniyorsun herşey daha kolay oluyor aslında biz çalışan bayanlar daha düzenli olduğumuzdan sistem tıkır tıkır işliyor.Gerçi 2 kat daha çok yorgunlukta işin cabası oluyor.
Çok şanslısınız ne güzel anlayışlıymış eşiniz demek kiBaştan nasıl koyarsanız tavrınızı öylece gider, evlendikten sonra da değişmez.
Zaten içinde merhamet varsa sizden ok şey beklemez. Çünki kadın halimizle hem ev işi hem iş hem çocuk gerçekten zulüm yani. Hayat bu konularda da müşterek olmalı.
Ben 1.5 yıldır evliyim çalışıyorum eşimin bana bir kez bile ütü, yemek,temizlik vs yap dediğini duymadım benden daha çok sahipleniyor bu işleri
Bazen sana iyi hanımlık yapamıyorım değil mi diyorum ama sen çalışıyorsun senden daha fazlasını istemeye kıyamam diyor.
Valla ben bazen turbo moduno geçiyorumBenim annem biraz tembel çalışanlardan olduğu için korkuyorum ve annem sağolsun yemek konusunda çok özenli olmadığı için bende takıntı oldu öyle olmak istemiyorum çocuğum da olsa çalışsam da ailemi o konuda mutlu etmek istiyorum sanırım bunun yolu işin pratiğini öğrenmekte. Zamanla elim de daha hızlı olur herhalde
Demek ki aadece benimki böyle değilniş :)) gerçekten ben de inanıyorum o söze özellikle benim sevgilimde. Midesi iyiyse çok mutluErkekler için yemek çok önemli
Eşimi 15 yıldır tanırım evliliğimiz yeni olsa da, durmadan beni yemekti, temizlikti mutlu etmiyor beni sadece senin ilgin mutlu ediyor der ancak iki akşam yemeği basit şeylerle geçiştirsem oooo ben bekarken böyle yemedim demeye başlar. İş yaptığımda otur yüzünü göreyim der ancak sabaha ütülü gömlek ister :) Aşeren hanımlar gibi işten eve gelene kadar yazar da yazar canım şunu çekiyo, bunu çekiyor onu da yap bunu da yap :) Haa sor ki iştah nasıl , sıfır :) Kuş kadar yer kalkar :) ama nedense evi ev yapan, kadını kadın yapan öncelikle yemek gibi geliyor onlara :) O yüzden takma kafana hepsi böyle, erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer lafı boşa türememiştir:) Bir de evde kokuyu sorun etmeyip balık pişirebiliyorsan o yol otobana bağlanıyor :):) Öyle aşçı gibi falan düşünme kendini, o yedikçe sana keyif verecek, insanın yaptığının beğenilmesi çok güzel bir şey.
Evet çalışacağım için endişeleniyorum ben de. Çalışmasam asla gocunmam bana değer veren üzmeyen bir eşi neden mutlu etmeyeyim ki. Ama annem de çalıştığı için ondan biliyorum zor gerçekten hergün güzel yemekler yapmak falan o yüzden hayal ettiği şeyi bulamazsa diye korkuyorum