• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

icim icimi yiyor

Eski konunuzu hatırlayamadım ama,

Şimdi eşiniz kendi istemeyerek işsiz kalmış ve iş bulamamış tabi ki eşinize destek olmalısınız hemen yelkenleri suya indirmemelisiniz sabırlı davranmalısınız,
Eşiniz neden dışarda yanlış şeyler yapacağını düşünüyorsunuz,
Sizi seven sayan saygısı olan bir adam ADAMSA zaten uzaya da gitse yapmaz,
Ona güvenin güveninizi de artı olarak yansıtın,

Babanıza gelince evet ağır konuşmuş fakat sanırım oda sizi düşünürek biraz sert çıkmış,
Anne ve babalar zararımızı istemez,büyütmeyin irdelemeyin derim,
Sadece ortamı seçememiş işte adı BABA yapacak birşey yok idare etmeliyiz.

Ya tabi hakliisiniz soğuma olmasada keske yanımda olabilecek bi is olsa :KK43: 26 yasindayim esimde 27 yasinda evet ben o lafa cok üzüldüm ama sanirim babamda bana cok üzülüyo suan issizlik durumu yzynden :KK43:
Bence baban ve çevrenizin susması için eşin gitsin çalışsın durumu toparlasın sen de o arada iş bulursun durumu toparlarsınız.Sen işine alışınca eşin de şoförlüğü bırakır dediğin gibi yanında bir iş bulur. Elinizde olan bir durum olsa anlarım ama elinizde olmayan bir durumdan dolayı da ne babana ne de kimseye laf düşürmeyin.Biraz ağırlığınız olsun evliliğinize kimse karışamasın. Babanızdan para mı istediniz de laf yaptı ?

işsiz kalması daha da zor inanın babam dan biliyorum rahmetli anneciğimi bir gün bile incitmemişti ama parasız kalmak en zoru 1 yıl iş bulamadı, resmen duvarları kemirecek hale geldik işi gücü olsun, sağ olsun selamı gelsin, hem gidişlerin en güzel yanı kavuşmaktır inşallah, takmayın bunları kafanıza hem uzaklık neden soğutsun ki aşkınızı taze tutar, özlem katar.

zaten yanlış bişey yapacaksa allah esirgesin dizinin dibinde de yapar olumsuz düşünmemelisiniz, hayır dileyin hayır gelsin.

ALLAH rahmet eylesin melegine canim öncelikle...
Bencede işsizlik cok zor ev kirasi var kredi borcu var zamanida geldi bunaldi icine kapandi tartismalar oluyor ben nekadar destek versemde icim yaniyor.

AMIN canim herkes icin herseyin hayirlisi.

cok tesekur ederim canim yorunlarin icin.

Eski konunuzu hatırlayamadım ama,

Şimdi eşiniz kendi istemeyerek işsiz kalmış ve iş bulamamış tabi ki eşinize destek olmalısınız hemen yelkenleri suya indirmemelisiniz sabırlı davranmalısınız,
Eşiniz neden dışarda yanlış şeyler yapacağını düşünüyorsunuz,
Sizi seven sayan saygısı olan bir adam ADAMSA zaten uzaya da gitse yapmaz,
Ona güvenin güveninizi de artı olarak yansıtın,

Babanıza gelince evet ağır konuşmuş fakat sanırım oda sizi düşünürek biraz sert çıkmış,
Anne ve babalar zararımızı istemez,büyütmeyin irdelemeyin derim,
Sadece ortamı seçememiş işte adı BABA yapacak birşey yok idare etmeliyiz.

Aslinda haklisiniz yorumları okudukca uzaktada yakkndada sevmeyen adam yanlış yapar ALLAH korusun herkesin yuvasini.

bende toparlannam lazim..

babamda sanirim ben agladikca üzülüyor sinirleniyor gibi düşünüyorum.

Bence baban ve çevrenizin susması için eşin gitsin çalışsın durumu toparlasın sen de o arada iş bulursun durumu toparlarsınız.Sen işine alışınca eşin de şoförlüğü bırakır dediğin gibi yanında bir iş bulur. Elinizde olan bir durum olsa anlarım ama elinizde olmayan bir durumdan dolayı da ne babana ne de kimseye laf düşürmeyin.Biraz ağırlığınız olsun evliliğinize kimse karışamasın. Babanızdan para mı istediniz de laf yaptı ?
Yok babmdan ALLAH razi olsun ihtiyacimiz oldugunda sormadan yardim eder. Ama suan oyle bi durum yok. Sun ciktigi yerden maasini aldi onla.idare ediyoruz ama biran evel ise baslamali.

Aslinda haklisiniz yorumları okudukca uzaktada yakkndada sevmeyen adam yanlış yapar ALLAH korusun herkesin yuvasini.

bende toparlannam lazim..

babamda sanirim ben agladikca üzülüyor sinirleniyor gibi düşünüyorum.

Aynen hangi baba çocuğunun kötü şartlarda olmasını ister ,
Onuda kırmayın ,eşinizede sonsuz desteğinizi gösterin,
Rabbim bozmasın kimsenin yuvasını

Aynen hangi baba çocuğunun kötü şartlarda olmasını ister ,
Onuda kırmayın ,eşinizede sonsuz desteğinizi gösterin,
Rabbim bozmasın kimsenin yuvasını

AMIN canim benim.. bende ne yapicam bilmiyorum guclu olmaya calisiyorum babamda hak verdim ama yinede kırıldım

Is gorusmelerime gitti ama ya yeni almislar yada src belgesi istiyolar :(

1. Bankacılık çok ideal bir iş, keşke kabul etseydiniz maddi olarak daha rahat ederdiniz, kocanızın gelirine bakmazdınız, babanız bu yüzden kızmış ki ben de çok kızardım, bu konuda haklı.
2. Evli bir çift, ikisinin de işi yok, babanızın içi içini yiyor şu an ne yiyecekler içecekler nasıl geçinirler diye, eşinizin hemen iş bulamamasına çok kızmış durumda, aslında eşinizi değil de sizi düşünüyor benim kızım ne yapar ne eder diye, yine haklı.
3. Eşinize söylediği şey hoş görünmeyebilir ama o kız babası ve haklı, evlendi ve şu an iş yok, eee bu kız da çalışmıyor, şimdi ne olacak? Benim damadım işsiz olsa, ben de söylenir dururum ve çok sinirlenirim. Lafımı da sokarım. Size bir şey söylemişse, eşinizin karışmaya hakkı yok, baba kız arasına girilmez. Kızıma bir şey söyleyince damadım atlasa uyuz olurum, ters ters bakarım. En çok bu konuda haklı. @Findik yesili

1. Bankacılık çok ideal bir iş, keşke kabul etseydiniz maddi olarak daha rahat ederdiniz, kocanızın gelirine bakmazdınız, babanız bu yüzden kızmış ki ben de çok kızardım, bu konuda haklı.
2. Evli bir çift, ikisinin de işi yok, babanızın içi içini yiyor şu an ne yiyecekler içecekler nasıl geçinirler diye, eşinizin hemen iş bulamamasına çok kızmış durumda, aslında eşinizi değil de sizi düşünüyor benim kızım ne yapar ne eder diye, yine haklı.
3. Eşinize söylediği şey hoş görünmeyebilir ama o kız babası ve haklı, evlendi ve şu an iş yok, eee bu kız da çalışmıyor, şimdi ne olacak? Benim damadım işsiz olsa, ben de söylenir dururum ve çok sinirlenirim. Lafımı da sokarım. Size bir şey söylemişse, eşinizin karışmaya hakkı yok, baba kız arasına girilmez. Kızıma bir şey söyleyince damadım atlasa uyuz olurum, ters ters bakarım. En çok bu konuda haklı. @Findik yesili

Yorumlariniz icin tesekkur ederim uzun uzun degerlendirmissiniz. Haklisiniz bende babami dusunerek daha ilimli oldum esimle annemlerin evindeydik ben onun için is ariyodum netten begenmiyor illa soforluk diyo oda yok bana lanet olsun diye bagirdi babamda ne diye bagrio kiz sana yardim ediyo dedi evet ne diye bagriosun dedim. Konu buyudu beni bu sehire getrdin ac kaldik dedi sok olduk bende senin memlektinde is imakni var maasink vermiolar olesi daha mi iyi dedim senin aklin fkrn uzak yold soforluk dedim bagrstik oda ustunu giydi gitti biseyde demedi nerde suan bilmiyorum okadar uzgunumki rezil oldum halbuki ona cok ilgi gosterdim yardim etmeye calistum ailemin yanjnda kes sesini diye diye kapiyi cekti gitti :(

Yorumlariniz icin tesekkur ederim uzun uzun degerlendirmissiniz. Haklisiniz bende babami dusunerek daha ilimli oldum esimle annemlerin evindeydik ben onun için is ariyodum netten begenmiyor illa soforluk diyo oda yok bana lanet olsun diye bagirdi babamda ne diye bagrio kiz sana yardim ediyo dedi evet ne diye bagriosun dedim. Konu buyudu beni bu sehire getrdin ac kaldik dedi sok olduk bende senin memlektinde is imakni var maasink vermiolar olesi daha mi iyi dedim senin aklin fkrn uzak yold soforluk dedim bagrstik oda ustunu giydi gitti biseyde demedi nerde suan bilmiyorum okadar uzgunumki rezil oldum halbuki ona cok ilgi gosterdim yardim etmeye calistum ailemin yanjnda kes sesini diye diye kapiyi cekti gitti :KK43:
Boşver, gitsin uzun yola da görsün dünya kaç bucak.

Boşver, gitsin uzun yola da görsün dünya kaç bucak.

Haklisin daha hic bisey demicem gitsin görsün karda kista neler yasicaz evindeyken cayi onune geliyo yemegi yapılıyor ustu basi tertemiz yikaniyor utuleniyor gorucek mi bunlari hayir. Kendi bilir bende is gorusmesine cagrildim.yarin gidiyorum destegin için cok sagolo_O

Haklisin daha hic bisey demicem gitsin görsün karda kista neler yasicaz evindeyken cayi onune geliyo yemegi yapılıyor ustu basi tertemiz yikaniyor utuleniyor gorucek mi bunlari hayir. Kendi bilir bende is gorusmesine cagrildim.yarin gidiyorum destegin için cok sagolo_O
Sen de çalış, her şeyini de dört dörtlük yapma. Sen de çalışıyorsun ekmek kazanıyorsun, her şeye yetişemezsin değil mi?

Sunu anladim ki ben cirpinmisken yoruldum artik hic bise demiyorum ben istiyorum bende calusiyim sende calis asgari alsak ikimzde 2 küsür olucak yeter bize diyorum uzun yol parasi iyi diye gtmk istio bende beraber sirt sirta verelim bende calisym destek olayim dedim hep iyi oluyorum elimde telelfon is arayip duruyorum hem ona hem bana ama bagrilip duruyorum :KK43:

Abartma canım çoğu kişi eşinden uzak çalışıyor ne soğumasi. Biz eşimle 6 ay ayrı şehirlerde yaşayıp haftasonları görüştük daha da bağlanmıştık o gunlerde

Abartma canım çoğu kişi eşinden uzak çalışıyor ne soğumasi. Biz eşimle 6 ay ayrı şehirlerde yaşayıp haftasonları görüştük daha da bağlanmıştık o gunlerde

Ya canim sorun o degil bana saygı duyulmamasi ilk secenek uzaklik olmamali yakindaki islere bakilir en son care uzak yol soforlugu olmali ama ikk olarak onu düşünüp beni uzmesi beni sinirlendiren :(

Back