- 5 Aralık 2015
- 407
- 394
- 18
Eşinizin yanında olmak için gayret edin. Sizin desteğinize çok ihtiyacı var. Maddi problemler evliliğin her dönemlerinde olabilir. Ayrıca ayrı kalmak da özlemi doğurur, özlem de aşkı körükler. Daha çok sevgi duyarsınız birbirinize bence..Arkadaslar yazmistim esim issiz kaldi diye sizde destek olmustunuz icimi sikan baska bi konu var hatta konular sizinle paylasmak istedim sizin desteginizle kendimi guclu hisediyorum cunku cok sagolun.
Öncelikle isim uzak yol soforlugunde 2 tane is gorusmesine gidicek haftada 2 gun evde olucak diger gunler hep yollarda bu gorevi 2 3 ay sürecli yapicak daha sonra src belgesi sinavina girip burdaki bi ise girebilceK INŞALLAH...
benim korkularim var biz daha yeni evliyiz evde cok durmicak hep yollarda olucak bu 3 ay bizi cok mu etkiler korkuyorum aramiza sogukluk girer diye??? issiz kaldiigndan beri zaten sanki bi sogukluk oldu gibi hep stresli is bulamadigi icin bende hep ilgileniyorum ama uzak yol olucak diye icim icimi yiyor gidicegi yerler bulundugum ilden 10 saat uzaklik yerler trabzona rizeye gidicek tamda is belli olmadi ama pazartesi kesinlescek icten ice olmasin diyorum kotuluk mu yapiyorum bide korkuyorum tir surucek ne bilyim trabzonda boyle olaylar duydum korkuyorum ya yanlis yaparsa bilmiyorum kotu kotu seyler aklima geliyor esime guveniyorum ALLAHIM herkesin yuvasini korusun ama ne blym uzaklik falan sogutursa 4 aylik evliyiz simdi 3 ay nerdeyse ayri olucaz nasil olcak bilemiyorum tam dogrulduk derken yine düştük
bana bi akil verin nasil davraniyim kk melekleri uzaktan nasil olcak
bide icimi sikan baska konuda babam bugun bize sizden bi b.. olmaz filan dedi ben 3 ay onceden bankacilik isini kabul etmedim zor yapamam diye ona kizarak bu kelimeyi söyledi cok agrima gitti esimde yanindaydi ben tepki gösterdim hakli miyim arkadaslar sizde olsaniz eşinizin yaninda olurmuydunuz babaniza karsi esim bisi demedi benim cok zoruma gitti zaten issisiz bide babam esime sende kafami var gibi seyler soyluyor icim yaniyor ne yapabilirim bu konuda
Uzun oldu hakkinizi helal edin gonul dostlari ALLAH razi olsun
Ayrıca babanızın niyetini bilemeyiz. En iyi bildiğim eşinizi babanıza karşı korumakla da çok iyi yapmışsınız. O bir şey diyememiş babanıza saygısından dolayı ama siz onu korumasaydınız kendini kötü hissederdi..