mutlaka okuyun

canımm yaaaa mahfettin beni ağlarken allahım yaşadıklarım aklıma geldi ne zor günlermiş rabbim nasıl geçirmişiz o günleri nasıl dayanmışız işte sabır vermiş allahım bizlere dilerim isteyen herkesin kucağı dolsun bi gün dualarım hep sizinle olacak

canım yaşadığım günler aklıma geldi,nasıl da ağlattın gece gece :) Rabbim arzu eden herkese nasip etsin işallahh!Kimsenin kucağı boş kalmasın!!

canım ya tebrik ediyorum seni.bu kadar azimle , hırsla yılmadan , kendini düşünmeden mücadele etmişsin ya helal olsun sana.bizlere o kadar çok umut oldunki anlatamam sana.sabırsızlıkla 29 aralık tedaviye başlıyacağım günü bekliyorum. çok duygulandım yazını okurken bir kez daha şunu çok iyi anladım istediğimiz şey her ne olursa olsun bıkmadan yorulmadan mücadele etmeliyiz ki ona sahip olalım . allah hepimizin yardımcısı olsun .bizlerde inşallah en kısa zamanda o çift çizgiyi görür ve sağlıklı hamilelik dönemi geçirip en kısa zamanda minik kuşlarımızı kucaklarımıza alırız umarım.sana , minik kuşunla ve eşinle hayatta sağlık ve mutluluklar dilerim canım. en kısa zamanda darısı hepimizin başıma.

amin canım inşallah allah isteyen herkesin kucağını doldurur hayırlısıyla :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::CüvCüv:

bende 5 yıllık evlıyım bebeğime ulaşmak ıcın 4,5 yıl denenediğimz yol kalmadı ve bu yazılanları çok ıyı anlıyorum ve bı anda hıç unutmadığım gerıye dondum ama nıhayet mevlam bu yıl bebeğimi bana nasıp ettı ... bende brgun hamıle olacağımı hayal bıle edemezdım ama mevlam nasıp ettı allah tum ısteyenlere nasıp etsın herksın yuzune gulsun ınslalh

ya anlatıcak kelime bulamıorum mahvoldum ya yüreğine sağlık allahım banada ve tüm isteyenlere de versin rabbim

Ağlamadım sadece dondum kaldım... Ne desem ki.........
Ya benim yazdıklarımaaa...... Artık kelimeleri tükettim ben

Elifcim ben daha bugün okudum bu yazıyı.. ama ağlamaktan ne yazacağımı bilemiyorum.. teşekkürler paylaştığın için.. Allahım hepimize o en güzel duyguyu, anneliği yaşatır inşallah...

bende ilk kez okudum tam göz yaşlarım çoşmuştuki allahtan sonu mutlu bitti

eliiiiiiiiiiiiiiiif kızım zaten bugün transferimin 8. günü duygusallığım dorukta ağlamaya bahane arıyorum NE YAPTIN

ALLAHIM NE OLUR YALVARIYORUM SANA SENDEN BAŞKA KAPI ARATMA
ŞURDA KAÇTANE KULUN O HABERİ BEKLİYOR BEKLETME DAHA FAZLA
VER MUCİZELERİMİZİ KUCAKLARIMIZA

ben hiç böyle olmamıştım senağlama
sanki yazıyı ben yazmışım gibi... aynı duyguları paylaşıyorum senağlama
yarın 2.aşılamam yapılacak içim bom boş ama ya gelirsen ümidi var iiçimde.. senağlama senağlama
rabbim kimseyi evlat hasretiyle terbiye etmesin
senağlama senağlama

bende ilk okuduğumda mavf olmuştum o kadar duyguluki insan yaşıyor okuyunca zaten kimse kimsenin derdinden anlamaz canım biz aynı şeyi yaşadığımız için bu kadar duygulanıyoruz çok kolay gebe kalan biri bunu anlamaz anlayamaz

1. sayfanın başını oku canım ben yazmadım biyerden okudum sizinle paylaşmak istedim

tam da duygularımızı anlatan çok güzel bi yazı gözyaşımı tutmak imkansız şu an ellerine sağlık canım emeğin için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…