• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi mutlaka fikrinizi yazın...

_holy_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2009
35
0
96
Karaman
kızlar 2-3 hafta sonra istemeye geliyolar ayrı şehirlerde yaşıyoruz. nişan yüzüklerini beğendik ama set olarak ince bi set takayım içindeki yüzüğüde söz yüzüğü sayarız diyor. ama arkadaşlarımdan nişanlananların hepsinin tektaş yüzüğü var pırlanta olmasada. bende isteyemiyorum çünkü benimkinin ailesi pek ilgili bi aile değil aşkım herşeyi kendi başına yapıyor maaşıda şimdilik çok düşük :(. sizce söz yüzüğü olmasada olur mu? şart mı?

bence değil tatlım. öyle düşünme. tek taş zaten son yıllarda moda oldu. evlenince alır hiç takma böyle şeyleri. madem herşeyi kendi başına yapıyor. o da ister ama elinde yoksada ne yapsın. ilerde eli bollaştıkça en güzelini alır. hiç düşünme öyle mutlu olun da tek taş eksik olsun boshayallersmile

ne kadar tatlısın. çok güzel moral verdin sağol canım yaa.. ne bileyim kendimi garip hissettim kızlarla bi araya gelince nişan yüzüğünün altında tektaş... çok teşekkürler cevabın için..

tamam tek taş bi gelenek artık ama olmasasa olur güzelim takma kafana çocuğuda üzme boşa benim arkadaşlarımın bir çoğu başka yaptılar tek taş yeine taşlı başka modellerden:teselli:

Bana da sözümde takmadılar tek taş, ama inanki birşey fark etmiyor. Yeter ki gönüller bir olsun. Böyle şeylere takılıpta üzme kendini ;)

önemli olan yüzüğün taşı mı? sevdiğin adamın senin için çırpnması mı?

boşver güzelim takma taşa maşa... sevdiğin adamın gönlünde ne kadar yer tutuyorsun bunu hesapla a.s

Valla canım beni istemeye geldikleri an nişan yüzüğüm takıldı.Nişanlım kendisi bi tek taş almış bana o aradada onu taktı..Ama usüllere bakarsan çoook farklı ve ben o tek taşıda beklemiyordum.Olmasada olurdu benim için süpriz oldu..Tabi hevesleniyorsun genç kızsın haklısın ama seviyorsan bu tarz şeyler gözüne batmasın tatlım..Maddi problemleri de varsa ilerleyen günlerde daha bi çok şey usulüne göre olamayacak..Bana sor mutlu muyum çooook mutluyum:nazar::nazar:Gereksiz ayrıntılara takılma ilerde tek taşında olur inşallah pırlantanda...Allah mutluluğunuzu daim etsin....

içinde kalacaksa tek taş altın yüzükler var, onlardan alın, arkadaşım aldı fiyatı gayet makul.
ince set diyorsunya; onun yüzüğünü alma, kolye küpe olarak al, nişan yüzüğün olur, yanına da tek taş altın yüzük al.
fiyat olarak yine setin yüzüğünü almış gibi olursun ama, tek taş takarsın içinde kalmaz.
bilmiyorum karışık mı oldu:utangac:

eğer yine de aşarsa, hiç kafanı takma. arkadaşların da dediği gibi önemli olan mutlu olman.
allah hayırlı etsin

bence taş filan çokta önemli deil. ayrıca ben pırlantayı pırtalanta demeseler anlamyorum yani yüzükte. küçücük taş sonuçta. ille taşlı bir yüzük istersen normal altın bir yüzük al tek taş diye tak.

canım takma kafana biliorum özeniyor insan. söz ise sadece almasın set falan yüzük alabilir

ya da düğününüz de alır duvağını açarken takar bence süper olur

bende arkadaşların dediğine katılıyorum set alırken yüzüksüz al onun yerine (pırlantasız) ama taşı olan yüzüklerden alabilirsin çok istiyorsan..ama bence çok da gerekli değil yazık bide maaış da düşükmüş daha o da ezilir..ama benim evlendikten sonra tektaşını alan bir sürü arkadaşım var ...daha önünüzde bir sürü zaman olacak hediye almak için nasılsa:sm_cool:

tamam tek taş ta tek taş diyince illaki pırlanta olmak zorunda değilki? Ama ben hiç görmedim incili söz yüzüğü. Herkes taşlı yüzük alıyor söz için ve o kadar sözlenen kişiler içinde pırlanta alanların sayısı çok çok az(kuyumcuyuz ordan biliyorum) Ama dediğim gibi incili yüzüğü söz yüzüğü olarak kullanan hiç duymadım. Ki baktığın zaman incili bir altın yüzükte en az 200-300TL arasında ama pırlanta olmasa da tek taş olan bir yüzükte o civarda. Bence ya setinizi yüzüksüz alıp normal pırlanta olmayan tek taş alın yada setiniz tamamlansın istiyorsanız inci setteki yüzük dışında fazladan 200TL kadar daha vermeyi göze alıp küçük taşlı bir söz yüzüğü alın. Bu benim fikrim tabi bilemem

100 liraya bile tektaş var set alıcana yüzük tercih et sende.önemli olan gönüller kırılmasın...

bencede şart değil senin özenmelnle alakalı biraz istersen illad setin yerine değerlendirebilirsin .bizdede en fazla nişanda falan bi yüzük bi bilezik olur memleketimin kızları çokmu ucuza gidiyor acep ))

Back