Muti'nin Çeyiz Hazırlama Çabalarına Ortak Olun (Yeni Konu)

Mutella

29.07.2017
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
8.815
8.147
Selam çeyiz dünyası içinde kaybolmuş hanımlar
Bilenler bilir, 2 senedir çeyiz hazırlığındayım. Şimdi hepsini gözler önüne seriyorum. Tek mesajda tüm görselleri yükleyemeyeceğim için ilk sayfayı doldurayım öyle yorumlarınızı alayım olur mu kızçeler

Haydi bakalım, mutfaktan başlayalım;

Misafir yemek takımım, çkb takımım, su takımım, çelik tencerelerim, kahvaltı takımım, baharatlığım, düdüklü tencerem, cezve takımım, çaydanlığım. Bunların heepsi Bernardo'dan. Mükemmel ötesi çılgın bi indirimden kaptığım ganimetler.

Güncellemeler;

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rlama-cabalarina-olun-yeni-konu.793641/page-2

Ütüm, blender setim ve lösev magnetlerim

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...cabalarina-ortak-olun-yeni-konu.793641/page-4

Son düzenleme:
24-26 cm cem teflon tencerelerim, 18-22 cm cem teflon sahanlarım, 24-26-28 cm cem seramik sahanlarım, 24 cm karnıyarık, 24-26 cm cem seramik tencerelerim. 2 tane sos tencerem. Makarna tencerem. Tencere yazmaktan yoruldum, napcaksam bu kadar tencereyi

Son düzenleyen: Moderatör:
Anneciğimin aldığı artam yemekleri saklamak için mini mini çelik tencereler ve gerektiği zaman saklama kabı olailen süpersonik tenceremle wok tavam
Bi tane de mor yumurta sahanı, minicik.

Bıçaklarım

Kupalarım; sevdiceğimin 2 yıl önce yılbaşı hediyesi, kuşlu olanlar teyzesinin hediyesi, nescafe fincan takımım, anneciğimin çok eskilerden çeyizime hediyesi,
Türk kahvesi fincanlarım.
Lokumluk olarak kullanmak istediğim cam şekerliğim ve kahve yanı su bardaklarım. çoğumuzun çeyizinde olduğu gibi

Günlük yemek takımlarım, yıllaar yıllar önce bayram harçlıklarımla aldığım için vazgeçilmezlerim

Gelelim kavanozlara ve saklama kaplarına
En şirin en sevdiğim parçalar burda
Reçel kavanozları, gülen kavanozlar, kurabiyelik kavanozlarım, puantiyeli saklama kabım

çelik tencerelerin düdüklü tenceren ve kahvaltı takımın benimkinin aynısıymış canım, ama ben onu günlük yemek takımı olarak aldım :) Aşkla kullan. hayırlı olsun...

Ve işte en sevdiğim bölüm, pasta malzemelerii
Kurabiyeci olduğum için kurabiye malzemelerimi eklemiyorum. Diğer parçalar işte buradalar;
Waffle makinem, mini kek kalıplarım, cupcake kalıplarım, çikolata kalıbım-buzluk da olur bundan ama ben sabun da yapabilirim

Ve bazı ıvır zıvırlarla birlikte pratik doğrayıcı setim. Kek kalıplarım, şekillendirici kalıbım.

Çikolata şelalem

Çok özeldir, sevdiceğim birlikte ilk doğum günümde almıştı bana. Cafenin mutfağında çikolata yapma çabalarını hiç unutamıyorum,

Su şişelerimiz, 2 büyük 2 küçük var bundan

Pasta defterim ve rehberimiz, Merak eden olursa Gratis ve English Home.

Tuzluklarımız günlük,

Kesme tahtam, karıştırma kabım, yumurta şekillendiricim, magnetlerim ve bitki çayı demlik-süzgeç karışımı şeyler, hamburger kağıt havluluğum

Maşallah kuzum benimm Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…