- 30 Kasım 2013
- 966
- 1.749
- 113
- Konu Sahibi matmazel34
-
sıfırdan mutfak yaptırıyorum. eşim mutfak duvarlarını tavana kadar fayans yaptırmak istiyor. ben ise sadece tezgah alnına (dolap altı ile tezgah arası) fayans yaptırmak, geri kalan alanlarda ise duvar boyası veya duvar kağıdı gibi dekoratif şeyler istiyorum. sizce hangisi daha kullanışlı ve şık olur?
sıfırdan mutfak yaptırıyorum. eşim mutfak duvarlarını tavana kadar fayans yaptırmak istiyor. ben ise sadece tezgah alnına (dolap altı ile tezgah arası) fayans yaptırmak, geri kalan alanlarda ise duvar boyası veya duvar kağıdı gibi dekoratif şeyler istiyorum. sizce hangisi daha kullanışlı ve şık olur?
Benim de evimde tavana kadar fayans bence fayans daha şık duruyor duvar boyasıydı bilmem neyiydi uğraşıcağına fayans daha iyi diye düşünüyorum temizlemesinde hiç sorun yok nemli bezle bile silsen temiz oluyor seçim senin
Fayansı kötüleyen de var beğenen de. sanırsam düzenli temizliğinin yapılması ile alakalı bu. cevaplarınız için teşekkür ederim.
merhaba benim yeni aldığım evinde mutfağı komple fayans ama ben kırdırıp sadece tezgah arasına fayans yaptırıp duvarları boyatmak istiyorum bu şekilde daha modern ve kullanışlı olur diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?