• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Mutfak TV Ünitem Nasıl?

Biraz dada nazik olabilirsin.

gayet naziktim zaten. ben sevmiyorum dedim, kalkıp ığğğğ iğrençççç yapsaydım nazik olmadığımı söylemeye hakkınız vardı. madem başkalarının beğenmediğini duymak istemiyorsunuz, bu konuyu buraya açıp kamu oyuna sunmayacaktınız hanfendi. hepimizin dilediğini söyleme hakkı var.

gayet naziktim zaten. ben sevmiyorum dedim, kalkıp ığğğğ iğrençççç yapsaydım nazik olmadığımı söylemeye hakkınız vardı. madem başkalarının beğenmediğini duymak istemiyorsunuz, bu konuyu buraya açıp kamu oyuna sunmayacaktınız hanfendi. hepimizin dilediğini söyleme hakkı var.
Sevmiyorum değil o şaşırtmalı çekmeceyide hiç beğenmedim yazmışsının hanfendi. Madem mimarsınız o çekmece şöyle olabilirdi böyle olabilirdi yazabilirdiniz.Elbette hepimizin dilediğini söylemeye hakkı var. Sonuçta fikir istiyoruz. Ama onuda hiç beğenmedim bunuda hiç beğenmedim diye insanın canını sıkmaya hakkınız yok.

Son düzenleme:
Güle güle kullanın arkadaşım,çok güzel düşünülmüş.Ayrıca mutfakta kırmızı ve beyaz harika bir seçim....:nazar:

Bence buzdolabın yeri mutfak kapısı için uygun olmamış..kapı açılırken zorluk çekebilirsiniz..tv ünitesi yerine tezgah olabilir..boş bir duvara tv nizi asabilirsiniz..güle güle ve iyi günlerde kullanın

Back
X