• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Mutfak TV Ünitem Nasıl?

yarn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
53
1
36
İstanbul
Merhaba Kızlar!

Mutfağım ada tipi olacak karşı duvarım çok boş kaldı bende tv ünite tarzı bişeyler çizdim eşim yapacak bunu sizce nasıl olmuş?

Yalnız yine büyük ekleyemedim resmi nasıl oluyor? bana bi öğretin.bilmiyorumkismile

Eklentiler

• $kapı arkasıbüy.webp
    $kapı arkasıbüy.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 188
merhaba kızlar!

Mutfağım ada tipi olacak karşı duvarım çok boş kaldı bende tv ünite tarzı bişeyler çizdim eşim yapacak bunu sizce nasıl olmuş?

Yalnız yine büyük ekleyemedim resmi nasıl oluyor? Bana bi öğretin.bilmiyorumkismile

nasıl çizdin canım bunu bi program falan mı kullanıyosun ?

Evet ama önce ben normal kağıda çizdim eşimin çizimcisi var o pc de programla bu şekle getirdi saolsun.

http://www.kadinlarkulubu.com/sik-sorulan-sorular-cevaplar/70065-foruma-avatara-resim-ekleme.html

incelerseniz yardımcı olacaktır.

Bence çok hoş...

Mutfağınız büyük ve ferahsa burda gözüktüğü gibi mutfağınızda da hoş gözükebilir.

çok güzel olmuş..zaten kırmızı-beyaz mutfağa bayılıyorum.bizde kısmetse yeni eve taşınıcaz 1-2 aya kadar..ama benim mutfak pek geniş değil.bende kırmızı beyaz mutfak düşünüyorum.
tv ünitenizde çok güzel olmuş..

Evet Mavi büyük mutfak olduğu için ünite yaptık yavaş yavaş şekil almaya başladı mutfaka bitsin bakalım inş paylaşırım bitince.

bu programı ben de kullanıyorum, lazım olursa mailden ulaşın bacılar çizim mizim yaparız hayrına.:ecrin_bebek:

konu hakkında görüşümü sorarsanız, ben şahsen mutfağa kırmızı ve beyaz sevmiyorum, o şaşırmalı çekmeceli tv ünitesini de beğenmedim. ama orada yaşayacak olan sizsiniz, siz beğendiyseniz sorun yok. güle güle kullanın.

çok değişik olmuş bende mutfakta iş yaparken müzigi severim ufakta bir ses sistemi koy cnm orayya süper olurrr

Back
X