Mutfak temizliği

narbahcesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2010
12
0
36
Diğer
Mutfak dolaplarınızı ne kadar sıklıkla siler,içindeki örtüleri yıkarsınız? Buzdolabınızın içini ne kadar sıklıkla ve ne ile silersiniz?Kısaca mutfak temizliğini nasıl yaptığınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Mutfağımı temizlemem lazım nereden başlayacağımı bilemiyorum

Kimisi her hafta siliyor ve ben buna şaşıp kalıyorum
Ben evdeyim çalışmıyorum ona rağmen 1 ay oldu hatta geçmiştir hala silmedim mesela...
Böylelerini görünce kendimi kötü hissediyorum açıkçası
Merak ettm cevapları şimdi:26:

buzdolabını ıcını herhafta mutlaka temızlerım...fayansları cok sık sılerım..ocak zaten hergun ciflenır..onu herkes oyle yapıyordur zaten..dolapları cok sık sılmem acıkcası..ama ocaga yakın dolaplarıı daha sık sılerım...(yanı ozetle yag lekesı olan yerlerı sılmek ıcın beklemem)

mutfak dolapları ayda bir silmeye çalışıyorum çok kirlenmiyor ama siliyorum yinede
buzdolabını elimden geldiğince sık silmeye çalışıyorum çok dağalıyor nedense
genelde domestos ve cif kullanıyorum temizlerken mutlaka yeni bi bez kullanıyorum
ilk önce silceğim dolabın içini boşaltıyorum daha sonra içini siliyorum kapakları siliyorum kuruyunca bezlerini serip yerleştiriyorum
bütün dolapları aynı anca boşaltmıyorum ortalık çok karışıyor ne nerden çıktı karıştırıyorum
canım istedikcede davlunbazın filtrelerini çıkarıp mark mutfak sıkıyorum sonra yıkıyorum süper çekmeye başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…