• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutfak sorunu

derdime derman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
1.271
841
123
Merhabalar,
erkek arkadaşımla evlenmemize 10 ay var. özellikle onun ailesinde eşya konusu düğün konusu sıkça konuşuluyor.
erkek arkadaşımın evi var( ailesinden ayrı ), biz orada oturacağız.
fakat davlumbaz uymuyormuş mutfağa..
açık mutfak, lavabonun arkasında cam var. camın yanında ocak..
cam var diye davlumbaz uymuyor demiş erkek arkadaşımın annesi. cam yan tarafta kalıyor neden uymuyor anlayamadım.
onun yerine aspiratör mü almalıyız? benim de davlumbaz setlerde çok hevesim vardı.
ve açık mutfak olduğundan salonda zıt duracak bir şey olmamalı.
fikirlerinizi bekliyorum..

Bunun cevabini biz veremeyiz kesin çözüm resimleri cekin bir beyaz esya dükkanına gidin sorun. Eve gelip bakıyorlarda.

Canim gormeden bir sey denmesi cok zor ayni zamanda biz ne dersek diyelim senin guzel bulman muhim sen yasayacaksin evine mudahalelere pek izin vermeni onermem kv yapti kp yaptirdi vs hep ilerde sana mutsuzluklarinda donecektir imkanlariniz varsa kendiniz yapin yoksada sevdiginizde bastirin gelin israr etti desinler :)))

Canim gormeden bir sey denmesi cok zor ayni zamanda biz ne dersek diyelim senin guzel bulman muhim sen yasayacaksin evine mudahalelere pek izin vermeni onermem kv yapti kp yaptirdi vs hep ilerde sana mutsuzluklarinda donecektir imkanlariniz varsa kendiniz yapin yoksada sevdiginizde bastirin gelin israr etti desinler :)))
camla ilgisini anlayamadım ben. bağdaştıramadım yani.. alt komşunun evine bakmıştım. onda da davlumbaz yoktu. aspiratör vardı. ama zaten davlumbaza yer yok. dolap her yer.

camla ilgisini anlayamadım ben. bağdaştıramadım yani.. alt komşunun evine bakmıştım. onda da davlumbaz yoktu. aspiratör vardı. ama zaten davlumbaza yer yok. dolap her yer.

istersen camın dışına yap :D yani anlatmak istediğim evde oturacak olan sensin kime ne? olur ya da olmaz senin ne istediğin önemli olan kimse müdahale etmemeli.

Ocağın yerinin değişme imkanı var mı? Veya mutfak dolaplarını söktürüp yeniden dizayn etme imkanı? Davlumbazlar aspiratörlere göre daha geniş olduğundan her mutfağa uymayabiliyor, benim eski mutfağım sizinki gibiydi, mecburen aspiratör takılıydı. Gerçi şimdilerde çok şık duran aspiratörler de var ve davlumbaz kadar zarif duruyorlar, siz beyaz eşya satan yerleri bir gezin.

ölçüden ziyade bu konularda pek tecrübeli değilim. başına gelmiş olanlar vardır mutlaka diye diyorum.. camın yanında olacak olması etki eder mi ? annesi cam var diye demiş
Baska yere oluyorsa ocak daha iyi olur ocak lavabo yanyana cok kullanissiz olur.Ustelik ocak yani cam kirlenme acisindanda iyi degil birde cam acik oldugunda ruzgardan ocak sonuyor suanki ocaklar gazi kesiyor ama siz yemek pisiyor zannederken aslinda cig kalmis oluyor.
Bence baska yer varsa daha mantikli.

Ocağın yerinin değişme imkanı var mı? Veya mutfak dolaplarını söktürüp yeniden dizayn etme imkanı? Davlumbazlar aspiratörlere göre daha geniş olduğundan her mutfağa uymayabiliyor, benim eski mutfağım sizinki gibiydi, mecburen aspiratör takılıydı. Gerçi şimdilerde çok şık duran aspiratörler de var ve davlumbaz kadar zarif duruyorlar, siz beyaz eşya satan yerleri bir gezin.
aslında dolapları yaptıracaktık ama daha sonra dedik çünkü sıfır nerdeyse. düğüm teleşı geçsin 1-2 seneye tekrar yaptırırız dedik. en iyisi gezip fikir almak olacak.

Back
X